Говорилня
Публикувано: 02 June 2010 - 05:53 PM
Икона за мнението Публикувано: Днес, 03:27 PM
От 1 Юни до 1 Септември ще се проведе Кампания за набиране на дарения за приюта за бездомни кучета в Богров, организирана от Първи Български Зоопортал и младата българска организация Animal Rescue Sofia, заедно с Еконт Експрес.
Animal Rescue Sofia, Зоопортала и Еконт Експрес, обединиха усилия, около каузата „Да направим дарение за бездомните кучета” и да компенсираме липсата на стопанин и редовна грижа за тях.
Еконт в тримесечен период ще осигурява транспортирането на всички дарения до приюта в Богров, безплатно.
Всеки може да стана дарител, като подготви пратка с желаните артикули, които иска да дари и посети най-близкия офис на Еконт Експрес, за да ги остави за Кампанията.
Направеното дарението осигурява отстъпка при покупка на стоки от Зоомагазин Моя Зона shop.zoomania.org.
Излишни или неща които вече не ползвате но според вас могат да влезнат в употреба на бездомните кучета. Дарителният акт не е ангажиран с покупката. Тя е просто възможност на мястото на дареният продукт да получите чисто нов и т н...
Стари нашийници; поводи; купи; легла; клетки и т н...
Публикувано: 03 June 2010 - 11:07 AM

Публикувано: 03 June 2010 - 02:35 PM
Elizabet, в 03 June 2010 - 11:12 AM, написа:

Мдаааа старата верига клиники Анимо се разширява

http://centralvetclinic.com/
Както и в новинарската тема писах-пожелавам им спорна работа и повече щастливо напускащи човешки лица клиниката им,и дано спасените домашни любимци са повече от останалите които не завършват с добър край!

Заинтригуваните и заинтересуваните да следят темата!

http://forum.dog.bg/..._0&#entry826775
Публикувано: 09 June 2010 - 01:03 PM

Аз категорично се отказвам от Роял Канин. Докато бях на Акана Берта не беше изяла нито един боклук, нито треви, нито акита нито нищо. Взех и един килограм Роял Канин, защото тук Акана няма а в Пловдив я имат само в някои магазини. Откакто пак се върнахме на РК пак започна да яде акита

Дистрибутора на Акана казал, че тя е премиум клас. Колко е вярно не знам

Публикувано: 09 June 2010 - 04:03 PM
Публикувано: 09 June 2010 - 04:18 PM
Публикувано: 09 June 2010 - 04:37 PM
nETq, в 09 June 2010 - 11:08 AM, написа:

Аз категорично се отказвам от Роял Канин. Докато бях на Акана Берта не беше изяла нито един боклук, нито треви, нито акита нито нищо. Взех и един килограм Роял Канин, защото тук Акана няма а в Пловдив я имат само в някои магазини. Откакто пак се върнахме на РК пак започна да яде акита

Eukanuba много хубава храна и ако опиташ няма да съжеляваш, вземи агнешко с ориз.
Публикувано: 09 June 2010 - 05:49 PM

Публикувано: 09 June 2010 - 09:15 PM
nETq, в 09 June 2010 - 03:54 PM, написа:

Смесвай гранулите с малка консервичка или пастетче.
Публикувано: 10 June 2010 - 10:42 AM

Публикувано: 10 June 2010 - 11:21 AM
Malaika wa mbinguni, в 01 June 2010 - 10:56 AM, написа:
1.Как се казва развъдника от който сте закупили вашия Портос?Име на развъдник а не града от който е развъдника!
2.Ако Портос е взет от развъдник който е регистриран във FCI-то той би трябвало да има освен първото именце и второ а понякога и трето-давам премер-(Грегъри-МД Фон Баскервил)-ако вашето кученце няма пред името си или след името си името на развъдника в който е роден то вашето кученце не е с родословие от FCI-затова ви помолих да пишете името на развъдника както и цялото име на вашето кученце!
3.За каква картичка говорите-и какво означава това офиса на ФЦИ бил затворен-затворен поради отпуска или затворен като закрит-и ако е бил закрит вие съвсем спокойно можехте да се обърнете към офис на ФЦИ който е работещ в съседна вам държава за да ви бъде издадено родословие-а и във Молдова да не би новия собственик на кучето да се занимава с родословията и тяхното издаване-във всички държави които са членки на ФЦИ със издаването на родословия се занимават ОРД(отговорник по развъдна дейност) на даден породен клуб!От написаното от вас това което успях да разбера е че вашето мопсче има родословие което е издадено от "алтернативна"организация която обаче няма нищо общо със ФЦИ и не е членка на международната киноложка организация!
Свържете се със председателя на клуба и ОРД на клуба изратете преснимани документи за да се разбере за какво всъщност става въпрос!Мен ми е много страно как така ще имате някаква картичка от ФЦИ а ще ви бъде издадено родословие от алтернативна организация-по този начин вие доста сте ощетили вашето кученце-ако се докаже че документите ви са издадени от УЦИ то вие няма как да се явите на изложби организирани от БРФК и ФЦИ и съответно няма как вашето куче да стане разплодник на клубна мопска от БКК-Мопс.
Здравейте! Извинявайте,ако мнението не отговори на всички въпроси, аз още лошо говоря по-български и затова не всичко мога да кажа както трябва. В нашата родословна наистина само едно име както и у баща му и у майка му. Само у баба му и дядо му имат по три и четири имена.А разведник няма имя - той е човек, който регистриран в киноложски клуб в Кишинев.
Имаме официално издадена родословна карта с генеалогическо дърво.
Публикувано: 10 June 2010 - 11:50 AM
alpam, в 10 June 2010 - 09:26 AM, написа:
Malaika wa mbinguni, в 01 June 2010 - 10:56 AM, написа:
1.Как се казва развъдника от който сте закупили вашия Портос?Име на развъдник а не града от който е развъдника!
2.Ако Портос е взет от развъдник който е регистриран във FCI-то той би трябвало да има освен първото именце и второ а понякога и трето-давам премер-(Грегъри-МД Фон Баскервил)-ако вашето кученце няма пред името си или след името си името на развъдника в който е роден то вашето кученце не е с родословие от FCI-затова ви помолих да пишете името на развъдника както и цялото име на вашето кученце!
3.За каква картичка говорите-и какво означава това офиса на ФЦИ бил затворен-затворен поради отпуска или затворен като закрит-и ако е бил закрит вие съвсем спокойно можехте да се обърнете към офис на ФЦИ който е работещ в съседна вам държава за да ви бъде издадено родословие-а и във Молдова да не би новия собственик на кучето да се занимава с родословията и тяхното издаване-във всички държави които са членки на ФЦИ със издаването на родословия се занимават ОРД(отговорник по развъдна дейност) на даден породен клуб!От написаното от вас това което успях да разбера е че вашето мопсче има родословие което е издадено от "алтернативна"организация която обаче няма нищо общо със ФЦИ и не е членка на международната киноложка организация!
Свържете се със председателя на клуба и ОРД на клуба изратете преснимани документи за да се разбере за какво всъщност става въпрос!Мен ми е много страно как така ще имате някаква картичка от ФЦИ а ще ви бъде издадено родословие от алтернативна организация-по този начин вие доста сте ощетили вашето кученце-ако се докаже че документите ви са издадени от УЦИ то вие няма как да се явите на изложби организирани от БРФК и ФЦИ и съответно няма как вашето куче да стане разплодник на клубна мопска от БКК-Мопс.
Здравейте! Извинявайте,ако мнението не отговори на всички въпроси, аз още лошо говоря по-български и затова не всичко мога да кажа както трябва. В нашата родословна наистина само едно име както и у баща му и у майка му. Само у баба му и дядо му имат по три и четири имена.А разведник няма имя - той е човек, който регистриран в киноложски клуб в Кишинев.
Какво има и какво няма кучето ще видиме, добре дошли в нашия форум

Публикувано: 10 June 2010 - 12:37 PM

Публикувано: 10 June 2010 - 12:41 PM

nETq, в 09 June 2010 - 01:08 PM, написа:

Пете Бертичка не е единственото мопсче което се опитва да замести на разходка нормалната храна с екзотични вкуснотийки било то фасове,листенца,тревичка или акита-без значение от двукрако или четирикрако млекопитаещо са

Публикувано: 10 June 2010 - 01:06 PM
[/quote]
Надеюсь, Вы не сердитесь, что я перевела то ,что Вы писали в правильную тему , но Ваше сообщение на самом деле вопрос, а в теме- мопсосрещи пишем о наших встречах! А тема-говорилня, чтобы писать о почти всем остальном связанном с нашими любимыми сабачками!
Опять Добро Пожаловать

Надявам се ти не ми се сърдиш че си позволих да преместя във правилната тема вашите постове но наистина в тема мопсосрещи се пише единствено за уговорка на срещи!А в тема говорилня се пише за почти всичко останало свързано с нашите кученца!
Още веднъж Добре Дошли на страниците на клубния форум на порода Мопс!Аз силно се надявам че тук ще намерите много нови друзя с които ще споделяте и хубавите и тъжните моменти от съжителството си с вашето любимо куче!
Публикувано: 10 June 2010 - 11:01 PM
Вече като ходя да купувам храна и пада голямо чудене. Да е за мопсове, да е против зъбен камък, да е за ставни проблеми или да е за кастрирани кучета

Публикувано: 11 June 2010 - 01:45 PM
Публикувано: 11 June 2010 - 04:28 PM
Archiball, в 11 June 2010 - 01:50 PM, написа:
Вили за съжаление системата за транспортиране на животни в Бг. е все още на абуригено ниво

Виж в нета условията и на другите куриерски служби!
Публикувано: 11 June 2010 - 04:54 PM