Говорилня
Публикувано: 23 November 2008 - 10:54 PM
Една седмица Аксо боледува от тези зимни вируси, а на всичкото отгоре лекарят му откри една раничка на горното небце, която е предизвикана почти съм сигурен, от тези изсушени гръбнаци от съомга, тъй като са остри. Всичко това накуп го накара да се дави и да повръща буквално през час. След една совалка при лекаря започнахме терапия с антибиотик, сироп против сухата му кашлица, витамини и намалихме храната му, като изцяло му спряхме гранулите. Сега вече смесваме гранули с другата храна (агнешко с ориз, облизва си и ушите от нея), даже си получава и наградките отпреди, т.е. любимите му бисквити.
Считаме лечението за успешно, правим му кратки разходки и задължителен вече зимен гардероб (колкото и претенциозно да ни е изглеждало вече сме убедени от нуждата му). Ще ви кача снимки с манекена Аксо, моля ви се, втален пуловер-поло. Само карирани панталони му липсват ;D
п.с. оглеждам много за грешки, но ако има ме простете, тъй като съм с нов комп, а хората от сони явно не се съобразяват с никого и гадно-гадно са разменили ключови букви в клавиатурата на български :angry:
Публикувано: 23 November 2008 - 11:25 PM
Целувчици за героя на деня! :wub:
Публикувано: 24 November 2008 - 05:31 PM
Публикувано: 24 November 2008 - 11:36 PM
Радвам се че малкия вече е здрав и че всичко лошо е зад гърба ви! :blink:
Според мен красивото одеалце,мекият диван и грижите на любимите стопани са спомогнали в голяма част за оздравителния процес! :yahoo:
Публикувано: 25 November 2008 - 09:32 AM
Публикувано: 25 November 2008 - 10:10 AM
Цитат
Радвам се ,че сте добре.Не ги изкарвайте много по студовете.Аз миналата година изпатих ,та лекувах плевмония на Рино.
Пожелавам ви повече да не боледувате. :wub:
Публикувано: 25 November 2008 - 11:20 AM
Откакто се захлади времето не съм си позволявала да го изкарам на вън без якенце,може да звучи вманиечено :rolleyes: но предпочитам кучето ми да е здраво и колкото се може по малко да посещаваме чичко доктор :blink:
Публикувано: 25 November 2008 - 03:06 PM
п.с. Мерси за бързите отговори, Аксо вече си го пишем здрав, татко му се разби във фитнеса вчера и не е никак добре, ама това друг въпрос, не е за тук :huh:
Публикувано: 27 November 2008 - 02:38 PM
1. Моят живот трае от 10 до 15 години. Всяка раздяла с теб ми причинява голяма тъга. Помисли за това преди да ме вземеш.
2. Обичай ме такова,каквото съм, защото ти си ме избрал. Аз нямам възможност да избирам приятелите и господарите си.
3. Дай ми време да разбера какво искаш от мен, когато ме възпитаваш. Преди да ми се скараш, изпитай себе си - може би аз не разбирам какво искаш от мен.
4. Обичаш ли ме аз живея от твоята любов.
5.Недей да ми се сърдиш и наказваш.Ти работиш, имаш приятели и развлечения, а аз имам само теб.
6. Говори ми. Може би си мислиш, че не те разбирам, но аз зная какво мислиш и чувстваш.
7. Не зная какво е отмъщение, но знай,че не забравям как постъпват с мен.
8. Помисли преди да ме удариш, защото аз мога и да те ухапя. Въпреки че няма да го направя.
9. Не ме взимай като играчка, докато съм малко и сладко кутре, а като порастна да ме изхвърлиш, защото моята любов към теб не зависи от възрастта ми.
10. Грижи се за мен като остарея, остана без зъби, оглушея, ослепея. Ако много страдам-изпрати ме ТИ да си ида достойно от живота.
11. Не казвай: "Аз не мога да направя това". С теб всичко ми е леко. Нека това бъде твоята отплата за моята вярност и нашата красива младост.
12. Когато вече ме няма, недей да тъгуваш, а си вземи друго куче и го обичай така, както си обичал мен.
Публикувано: 28 November 2008 - 09:37 AM
Цитат
1. Моят живот трае от 10 до 15 години. Всяка раздяла с теб ми причинява голяма тъга. Помисли за това преди да ме вземеш.
Понякога имам чувството, че му преча да се наспи и ме чака с нетърпение да изляза и да го оставя :blink: Да си дремне като "хората"
Публикувано: 28 November 2008 - 12:35 PM
Цитат
Цитат
Понякога имам чувството, че му преча да се наспи и ме чака с нетърпение да изляза и да го оставя :blink: Да си дремне като "хората"
:o ;DАксо да ти имам и чувството, направо ти завиждам благородно!При нас ситуацията е точно обратна на твоята,моля му се като на малко детенце да спре,да се кротне малко та да мога аз да си поспя :rolleyes: ;D :-ама резултата е нулев,така като гледам май продължавам да водя класацията за притежател на най игривия,шевлив и неуморим мопс ;D
Спомням си септември месец Светлето със Астричка как ме обнадежди като ми каза че след деветия месец ще се кротне,абе минахме 9,10,11,12станахме на годинка и два месеца почти, нашия вагабонтин продължава да е като нурс ;DМоля,моля няко да не остане с грешно впечатление че се оплаквам-напротив обичкам си го такъв какъвто е даже понякога заради тая пуста обич го оставям да ми се качи на главата ;D Миличкия да е жив и здрав :wub: :wub: :wub: