Говорилня
Публикувано: 28 November 2008 - 02:23 PM
при нас е обратното, ако се спи до дванайсе-няма никакъв проблем, даже още по-добре. много обичаме съня ;D
иначе като се "накуршуми" на спалнята и прави водовъртеж на белъото :yahoo:
Публикувано: 28 November 2008 - 04:23 PM
Цитат
При нас положението е същото , но програмата започва към 5.30 - 6 :rolleyes: През деня Лъки спи само когато е сам, има ли хора в къщата не спира да дивее и заспива чак към 11 - 11.30 вечерта :blink: :blink:
Публикувано: 28 November 2008 - 08:51 PM
Публикувано: 29 November 2008 - 03:02 PM
Цитат
Публикувано: 29 November 2008 - 07:22 PM
Оказа се, че имаме представител на форума в Биг Брадър /може и да сте го знаели, но аз днес научих/.
След това откритие и познанията ми върху стопаните на Мопс, успях да формулирам и да докажа следната теорема:
Мопсът е супер куче!
И от нея две следствия:
1. Който има мопс става известен.
2. Всеки известен има мопс.
;) ;D
Доказателствата на теоремата може да се видят във фотогалерията, пък и всеки, който живее с мопс няма нужда от доказателства.
Публикувано: 01 December 2008 - 04:04 PM
Буда има проблеми с едното оченце-днес ходихме на доктор и се оказа, 4е му е раздрана лигавицата на долния клепач.. Боли го, защото скимти и очето му е наполовина отворено. Сега му слагам капки "Тобрекс", а в Петък сме на контролен преглед.
Публикувано: 01 December 2008 - 04:20 PM
Цитат
Буда има проблеми с едното оченце-днес ходихме на доктор и се оказа, 4е му е раздрана лигавицата на долния клепач.. Боли го, защото скимти и очето му е наполовина отворено. Сега му слагам капки "Тобрекс", а в Петък сме на контролен преглед.
няма страшно, с подходящото лечение и много гушкане и целувки ше му мине, сигурен съм :blink:
Публикувано: 01 December 2008 - 04:45 PM
УЖАСЕНА съм къкви помияри и буклуци внасят в България и колко тъпи балъци ще си лапнат дървото като ги купят.Ето една от тях - " Изгодно страхотни мопсчета" - и снимчици!! :o :o :o :o
Публикувано: 01 December 2008 - 04:59 PM
Вижте на снимка тази добра " ВРЪСКА" ! ;D ;D ;D
Важно че продават " качествени" :o :o :o и " добър подбор" направиха!!!!! Жучка от Светльо и Бучка от Метльо и стана " качествено поколение".
Интересно ,те като така лъжат , нямат ли срам, как гледат хората които идват да купят това нещо.
Публикувано: 01 December 2008 - 05:12 PM
Незнам докога ще продължава тази(амбулантна) търговия не само с кучета от порода Мопс ами и от всички останали породи?
Иначе правителството -еша-си няма да измисля закони-да не се гледат кучета в апартаменти,ама няма да си седнат на тъпите уядени задници и да измислят Ефикасни санкции за тези меко казано Мерзавци,та да се спре най накрая тая пумиярщина. :angry: :mazohist: :samoubiec:
Публикувано: 01 December 2008 - 05:23 PM
Цитат
Еви не се притеснявай,всичко ще се оправи сега за Буда е важно да не се напряга,никакъв контакт с каквито и да било високи тревички и треволяци,изкарвай го по светло за да може да го виждаш къде ходи и къде си вре муцунката да души!
Но най важното за бързото възтановяване на Будлйо е неотлъчното присъствие и нежните ласки на неговата любима стопанка :kuchence::blink: :wub:
Еви наблюдавай го,ако вземе да се чеше по някакъв начин с лапички или да търка очички в чаршафите или по диваните звъни ми имам пеленгаторче или фуния казано просто,ще ти го дам ако има нужда!
Двамата с Грег силно го прегръщаме и му изпращаме много лигави целувчици и му пожелаваме бързо възтановяване! :drugarche: :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 01 December 2008 - 05:40 PM
Цитат
Ева,той ще се оправи ,ти няма да го оставиш така,ще направиш всичко както трябва!
Оздравявайте и ви чакаме на изложба! :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 01 December 2008 - 06:01 PM
Цитат
УЖАСЕНА съм къкви помияри и буклуци внасят в България и колко тъпи балъци ще си лапнат дървото като ги купят.Ето една от тях - " Изгодно страхотни мопсчета" - и снимчици!! :o :o :o :o
Публикувано: 01 December 2008 - 06:07 PM
"ние имаме мопсче с родословие".Питам ,от къде го купихте?Отговорът е от известна зооборса/няма да я цитирам да не и правя реклама/ Проверяваме в БРФК и се оказват фалшиви.Става въпрос за имитация на унгарски родословия,които са много майсторски изфабрикувани.Изумях,но това пак са фактите.Измамени хора.
Публикувано: 01 December 2008 - 06:09 PM
Цитат