Dog.bg Форуми : Говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (68 Страници) +
  • « Първа
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Говорилня

#861 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 16 July 2009 - 03:33 PM

Деси стискам палци мопсчето да се намери и завърне у дома!
Дано хората са пуснали обяви навсякъде където е възможно най вече във вет.клиниките!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#862 Потребителят е офлайн   sineokataaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 16 July 2009 - 03:42 PM

Дано мопсчето се намери бързо и в здраво състояние.
Стискаме палци
User's Signature

Качена снимка

#863 Потребителят е офлайн   radoslava Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 16 July 2009 - 03:45 PM

Милите хора :dh_188: и горкото мосче,дано да се намери от добри хора,които да го върнат.Стискаме палци всичко да завърши с щастлив край.
User's Signature

Качена снимка

#864 Потребителят е офлайн   nETq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2009 - 01:06 PM

Дано се открие мопсчето. Стискам палци.

#865 Потребителят е офлайн   ive70 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 17 July 2009 - 01:55 PM

Дано го намерят :dh_188:

#866 Потребителят е офлайн   Archiball Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:жУвотни

Публикувано: 30 July 2009 - 04:32 PM

На моя мъник му се изкриви едното уше, изчетох всичко и разбрах,че трябва да го залепя.Готово!Ама само не разбрах колко време трябва да го държа залепен.Сега е много смешен,така ме гледа все едно съм му причинила най-големия срам на света.До колкото разбрах,това се получава като започнат да растат постоянните зъбки.
User's Signature

Качена снимка

"you cannot change the world by saving one animal, but for that one animal...you can change the world."

"Имаме земя, имаме вода... и си правим кал."

#867 Потребителят е офлайн   radoslava Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 30 July 2009 - 08:25 PM

Цитат(Archiball @ Jul 30 2009, 05:32 PM) <{POST_SNAPBACK}>
На моя мъник му се изкриви едното уше, изчетох всичко и разбрах,че трябва да го залепя.Готово!Ама само не разбрах колко време трябва да го държа залепен.Сега е много смешен,така ме гледа все едно съм му причинила най-големия срам на света.До колкото разбрах,това се получава като започнат да растат постоянните зъбки.

Аз знам че поне 2 години трябва да е залепено докато се оформи.Което на мене лично ми се вижда много време да стой с тези лепки.Те ветовете, като го лепнаха не ти ли казаха на него колко време ще му е нужно да се оформи ушето?
User's Signature

Качена снимка

#868 Потребителят е офлайн   Archiball Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 July 2009 - 10:16 PM

Цитат(radoslava @ Jul 30 2009, 09:25 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(Archiball @ Jul 30 2009, 05:32 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Аз знам че поне 2 години трябва да е залепено докато се оформи.Което на мене лично ми се вижда много време да стой с тези лепки.Те ветовете, като го лепнаха не ти ли казаха на него колко време ще му е нужно да се оформи ушето?

Кой е споменавал вет.?Аз сама му го лепнах,с противоалергична лепенка.Не се задържа много,след 2-3 часа сам си я махна.Дано се оправи сам.
User's Signature

Качена снимка

"you cannot change the world by saving one animal, but for that one animal...you can change the world."

#869 Потребителят е офлайн   sunshine_girl Икона

Публикувано: 30 July 2009 - 11:20 PM

здравейте! четох по форуми от къде е най-добре да се вземе мопсче, но навсякъде пише мн противоречиви неща....едни казват да не се взема от зоомагазин, а други са си взели от там и са доволни...други казват, че е най-добре са е от Сърбия или Украйна, а други, че от там са болнички....ще ме посъветвате ли нещо вие? dh_188.gif

#870 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 31 July 2009 - 12:16 AM

Цитат(sunshine_girl @ Jul 31 2009, 12:20 AM) <{POST_SNAPBACK}>
здравейте! четох по форуми от къде е най-добре да се вземе мопсче, но навсякъде пише мн противоречиви неща....едни казват да не се взема от зоомагазин, а други са си взели от там и са доволни...други казват, че е най-добре са е от Сърбия или Украйна, а други, че от там са болнички....ще ме посъветвате ли нещо вие? dh_188.gif

Прочети тема "лигитимни развъдници"и може и да си харесаш!
Ако не си чела общите теми в самия сайт си отдели време и ги прочети и ще разбереш защо не се купува Мопс от зоомагазин!!!-това ти го казвам в случай че искаш здрав мопс а ако искаш болно животно или магазин или търгаши-ама после да не хленчиш като ти се разболее или недай си боже премине под дъгата!
Ако не искаш да ти се случват такива лоши случки си го вземи от развъдник-в България има добри развъдници и в Русия има добри развъдници-но си помисли добре защото ако искаш да си вземеш куче от Украйна или Русия и ако искаш то да е изложбен екземпляр а не клас-домашен любимец-трябва да си приготвиш доста "тлъста сумичка"иначе в тукашните развъдници има много достойни родители които дават прекрасни екземпляри-и цените са по човешки! ba_025.gif md_064.gif

Успех rolleyes.gif
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#871 Потребителят е офлайн   radoslava Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 31 July 2009 - 12:07 PM

Кой е споменавал вет.?Аз сама му го лепнах,с противоалергична лепенка.Не се задържа много,след 2-3 часа сам си я махна.Дано се оправи сам.

O извинявай мислех,че вет.трябва да прецени дали има нужда и да ги постави.Мисля че ще се оправи от самосебе си освен ако не изглежда потресаващо зле де,което ме съмнява ae_085.gif
User's Signature

Качена снимка

#872 Потребителят е офлайн   dilqn Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 31 July 2009 - 03:14 PM

понеже говоря от опит и мога да ти кажа че ако чакаш ушето да се оправи от само себеси много грешиш плус това няма да е само едното след 1-2 седмици очакваи и другото да се развали съвета ми е залепи го за една седимица постоянно да седи после почивка 2-3 дена и пак една седмица така докато се оправят и пак няма 100% гаранция че след време няма да се развалят пак.успех ти пожелавам но и да не се оправят не се претеснявай все пак няма да ходиш по изложби и с изкривени пак са си сладури :)а и да не забравя също е много важно да ги лепиш правилно ако може някой да ти покаже или се разрови в интернет да видиш как става

#873 Потребителят е офлайн   Archiball Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 July 2009 - 03:43 PM

Цитат(dilqn @ Jul 31 2009, 04:14 PM) <{POST_SNAPBACK}>
понеже говоря от опит и мога да ти кажа че ако чакаш ушето да се оправи от само себеси много грешиш плус това няма да е само едното след 1-2 седмици очакваи и другото да се развали съвета ми е залепи го за една седимица постоянно да седи после почивка 2-3 дена и пак една седмица така докато се оправят и пак няма 100% гаранция че след време няма да се развалят пак.успех ти пожелавам но и да не се оправят не се претеснявай все пак няма да ходиш по изложби и с изкривени пак са си сладури :)а и да не забравя също е много важно да ги лепиш правилно ако може някой да ти покаже или се разрови в интернет да видиш как става

Мерси,за съвета.Да аз гледах старите постове и видях и снимки и показното как се залепя.За сега издържа най-много докато спинка,иначе сам си я маха.Ще пробвам,ако не се получи,карай.Прав си,че няма да го водя по изложби,и пак ще си го харесвам и обичам,дори да са му малко стърчащи. ab_041.gif Поздрави.
User's Signature

Качена снимка

#874 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 August 2009 - 11:42 AM

Споко бе хора какво сте се шашнали толкова много с тия ушета дали ще ги лепиш или не-както каза Дилян няма гаранция та дори да се опитваш да ги пречупиш още от първия месец-това си е хрущялче да в повечето случаи лепенето помага-но понякога и след дълъг период на лепене пак ги изкривяват-а и който ще си го води кучето по изложби са му необходими три часа преди изложба да стои кучо със залепено или залепени ушлета за да бъдат еднакво поставени-а така се запазват три до четири дни-аз на времето Марги и Светла като ми казваха-лепи-аз не лепях не ща да си тормозя кучовците и сега преди изложба-лепна ушето за два часа и хоп готово-после още седмица си го носи правилно-но и без лепене сме се явявали на изложби и никой не ни е дисквалифицирал за това-вси пак може да е леко криво но си е в стандартното носени и поставени уши тип розет! md_064.gif
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#875 Потребителят е офлайн   Archiball Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 August 2009 - 02:07 PM

Така е Ани,много си права.Аз не се шашкам вече.А и питах вета за какво става въпрос и той ми каза,че е още малък и му е мекичко ушето и да се мъча,ако искам като френчи да го направа,нищо няма да постигна. smile.gif
User's Signature

Качена снимка

#876 Потребителят е офлайн   md_baskervil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 August 2009 - 04:42 PM

Днеска се порових малко из нета и попаднах на обява от която се ужасих,а по точно от снимката в обявата.Как може да се гледат в такива условия мопсчета. Това кокошарник ли е що ли,та са и само за 450 лева.Верно ефтиничко ги дават,но после като ги купят и почват многото болести.Слагам снимката та да се види от къде идват ефтиничките кученца.Много често такива кученца попадат в магазини , прекупвачи и цената им се вдига до 600-700 лева.Хората купуват,защото са по ефтинички.А какво става след това с тях психически травмирани,а генетическите заложби ,неизвестни ed_142.gif Тъжно ми е като гледам това,как се отглеждат тези кученца от нашата порода, но какво да се прави.Такава е жестоката действителност. angry.gif
http://www.dalavera....enski-450-lv-br

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Големи черни очи,пълни с любов и ласки.Забавно като дете от чудна дивна приказка. 

Качена снимка
www.mops-baskervil.com

#877 Потребителят е офлайн   _yo_ Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 02 August 2009 - 11:28 PM

ud_009.gif ud_009.gif ud_009.gif
Какво са им направили тези мъници, за да ги сложат в такъв затвор. mad.gif
Оставете мръсотията, в която се намират, но и колко е тясно ud_009.gif
Такива хора трябва да бъдат вкарвани в затвор. Не, по-лошо - да бъдат затворени и те на толкова тясно и мръсно място, една стая 2 на 2. eg_033.gif В цивилизованите страни никой няма да допусне такова нещо, там имат полиции, занимаващи се специално с такива ужасяващи гаври с животни. Остави,че спасяват невинните животинки, но и собствениците биват строго наказани.
За съжаление, както казахте, тук е такава действителността. zz_020.gif eg_033.gif
User's Signature

Качена снимка

#878 Потребителят е офлайн   md_baskervil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 August 2009 - 07:27 PM

Явно господина развъждач на мопсчетата от горната снимка влиза в нашия форум,прочел е за нашето възмущение и е променил обявата си като е махнал тази снимка,но това не го прави по добър развъждач.И все пак щом чете форума дано е разбрал за какво иде реч.Така не се гледат животни и дано създаде по добри условия за бедните душички. angry.gif
User's Signature

Големи черни очи,пълни с любов и ласки.Забавно като дете от чудна дивна приказка. 

Качена снимка
www.mops-baskervil.com

#879 Потребителят е офлайн   MagDeIv Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 August 2009 - 02:30 PM

Цитат(md_baskervil @ Aug 3 2009, 05:27 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Явно господина развъждач на мопсчетата от горната снимка влиза в нашия форум,прочел е за нашето възмущение и е променил обявата си като е махнал тази снимка,но това не го прави по добър развъждач.И все пак щом чете форума дано е разбрал за какво иде реч.Така не се гледат животни и дано създаде по добри условия за бедните душички. angry.gif

Не-не-не!!! Няма човек,който да е ,,развъждач'',да е изкарал десетки безсънни нощи над бъдещата родилка-майка и над бебетата и да ги навре в този кокошарник.Това са внесени от някъде или закупени кученца за препродаване.Тук няма любов,а само жажда за лесни пари.
Браво,Марги-много актуална снимка за извънклубните кучила и продажбите НА ПАРЧЕ и НА ЕДРО!!!Жалко,че все още много малко хора,които харесват дадена порода,влизат във форумите,за да се запознаят с действителността.Втурват се към зоомагазини,зооБОРСИ-дават си парите на сляпо...

#880 Потребителят е офлайн   Archiball Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 August 2009 - 06:11 PM

Мопсовете вече са изкупени.Преди да успеем да направим нещо. dry.gif
User's Signature

Качена снимка

• (68 Страници) +
  • « Първа
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

3 потребители четат тази тема