Говорилня
Публикувано: 30 July 2009 - 04:32 PM
Публикувано: 30 July 2009 - 08:25 PM
Аз знам че поне 2 години трябва да е залепено докато се оформи.Което на мене лично ми се вижда много време да стой с тези лепки.Те ветовете, като го лепнаха не ти ли казаха на него колко време ще му е нужно да се оформи ушето?
Публикувано: 30 July 2009 - 10:16 PM
Аз знам че поне 2 години трябва да е залепено докато се оформи.Което на мене лично ми се вижда много време да стой с тези лепки.Те ветовете, като го лепнаха не ти ли казаха на него колко време ще му е нужно да се оформи ушето?
Кой е споменавал вет.?Аз сама му го лепнах,с противоалергична лепенка.Не се задържа много,след 2-3 часа сам си я махна.Дано се оправи сам.
Публикувано: 30 July 2009 - 11:20 PM

Публикувано: 31 July 2009 - 12:16 AM

Прочети тема "лигитимни развъдници"и може и да си харесаш!
Ако не си чела общите теми в самия сайт си отдели време и ги прочети и ще разбереш защо не се купува Мопс от зоомагазин!!!-това ти го казвам в случай че искаш здрав мопс а ако искаш болно животно или магазин или търгаши-ама после да не хленчиш като ти се разболее или недай си боже премине под дъгата!
Ако не искаш да ти се случват такива лоши случки си го вземи от развъдник-в България има добри развъдници и в Русия има добри развъдници-но си помисли добре защото ако искаш да си вземеш куче от Украйна или Русия и ако искаш то да е изложбен екземпляр а не клас-домашен любимец-трябва да си приготвиш доста "тлъста сумичка"иначе в тукашните развъдници има много достойни родители които дават прекрасни екземпляри-и цените са по човешки!

Успех

Публикувано: 31 July 2009 - 12:07 PM
O извинявай мислех,че вет.трябва да прецени дали има нужда и да ги постави.Мисля че ще се оправи от самосебе си освен ако не изглежда потресаващо зле де,което ме съмнява

Публикувано: 31 July 2009 - 03:14 PM
Публикувано: 31 July 2009 - 03:43 PM
Мерси,за съвета.Да аз гледах старите постове и видях и снимки и показното как се залепя.За сега издържа най-много докато спинка,иначе сам си я маха.Ще пробвам,ако не се получи,карай.Прав си,че няма да го водя по изложби,и пак ще си го харесвам и обичам,дори да са му малко стърчащи.

Публикувано: 02 August 2009 - 11:42 AM

Публикувано: 02 August 2009 - 02:07 PM

Публикувано: 02 August 2009 - 04:42 PM

http://www.dalavera....enski-450-lv-br
Публикувано: 02 August 2009 - 11:28 PM

Какво са им направили тези мъници, за да ги сложат в такъв затвор.

Оставете мръсотията, в която се намират, но и колко е тясно

Такива хора трябва да бъдат вкарвани в затвор. Не, по-лошо - да бъдат затворени и те на толкова тясно и мръсно място, една стая 2 на 2.

За съжаление, както казахте, тук е такава действителността.

Публикувано: 03 August 2009 - 07:27 PM

Публикувано: 11 August 2009 - 02:30 PM

Не-не-не!!! Няма човек,който да е ,,развъждач'',да е изкарал десетки безсънни нощи над бъдещата родилка-майка и над бебетата и да ги навре в този кокошарник.Това са внесени от някъде или закупени кученца за препродаване.Тук няма любов,а само жажда за лесни пари.
Браво,Марги-много актуална снимка за извънклубните кучила и продажбите НА ПАРЧЕ и НА ЕДРО!!!Жалко,че все още много малко хора,които харесват дадена порода,влизат във форумите,за да се запознаят с действителността.Втурват се към зоомагазини,зооБОРСИ-дават си парите на сляпо...