Dog.bg Форуми : Говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (68 Страници) +
  • « Първа
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Говорилня

#1321 Потребителят е офлайн   kris4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:мопсчета, котета и музика... :)

Публикувано: 02 March 2013 - 11:51 PM

Здравейте! :) Да сте живи и здрави с вашия сладур Бончо! :) Много е хубава идеята за още едно мопсче. :) Ще бъде голяма радост за вас, а за него още повече... :)))) Ако нямахме и три котета, щях да си имам още едно мопсче. :) Така щяха да си беснеят... :)
User's Signature

Качена снимка

"Винаги се цели в Луната! Дори и да не я улучиш, пак ще се озовеш сред звездите."
Les Braun

#1322 Потребителят е офлайн   anela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 March 2013 - 09:52 AM

Показване на мнениетоdiana1111, в 02 March 2013 - 10:43 PM, написа:

Здравейте.Едва в4ера попаднах на форума ви вьпреки 4е ве4е две години се радваме на на6ето мопсенце Бон4о.Ве4е дори обмисляме да му вземем компания,но се 4удя дали няма да ревнува и на каква вазраст да бьде,за породата естествено нямаме колебания мисля да е 4ерен мопс,а Бон4о е пяса4ен 6те са много сладки заедно...Вие какво мислите?6те се радвам на мненията и сьветите ви.

Здравейте и добре дошли, идеята да си вземете още едно мопсче е чудесна. За разликата във възрастта няма значение стига едното да не е прекалено възрастно и да му вземете бебе за другарче. От личен опит ви казвам (не става въпрос за мопсове, но това не е от значение) това не е добра идея. Дали ще ревнува и как ще приеме новото куче зависи от вас. Тук в този форум има всички лицензирани развъдници за мопс в БГ и бих ви препоръчала да си вземете новото бебе от сигурно място. И още нещо.... надявам се не смятате новото другарче да е женско? Разкажете повече за вашето куче, от къде е, кои са родителите?
User's Signature

Качена снимка

#1323 Потребителят е офлайн   mkd1979 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:jivotni,nai ve4e ku4eta osobenno porodata 4au-4au
Публикувано: 15 April 2013 - 10:47 PM

искам да попитам нормално ли е при мопс на 10м да му пада козината.възможно ли е да е от смяната.

#1324 Потребителят е офлайн   kris4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:мопсчета, котета и музика... :)

Публикувано: 15 April 2013 - 11:14 PM

При мопсчетата козинката пада постоянно. :) Така че е добра да се решат редовно. :) А ии сега идва пролет. :)
User's Signature

Качена снимка

"Винаги се цели в Луната! Дори и да не я улучиш, пак ще се озовеш сред звездите."
Les Braun

#1325 Потребителят е офлайн   tralalu Икона

Публикувано: 29 November 2013 - 03:59 PM

на сезони преди лятото си сменят козината и преди зимата пак и се сменян доста дълго време

#1326 Потребителят е офлайн   kati-go6ko Икона

Публикувано: 03 December 2013 - 04:58 PM

MOLQ XARESAITE KUCHENCETO NI u4astvame v edin koleden konkurs BLAGODARQ PREDAVARITELNO :)
otgovorete mi ako ste go napravili molq vi
https://www.facebook...&type=3&theater

#1327 Потребителят е офлайн   Гуч_и_Юра Икона

Публикувано: 07 December 2013 - 02:41 PM

Здравейте,имам мъжки мопс на 1 година,преди 1 час се е качил на масата и се е натъпкал с обелки от яйца,скарах му се и сега лежи гузен в леглото си.Някой знае ли какво може да му стане или се притеснявам излишно?

#1328 Потребителят е офлайн   anela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 December 2013 - 03:21 PM

Не претендирам за компетентно мнение, но вместо да се чудиш най-добре го заведи на лекар. Те не дъвчат и най-вероятно ги е нагълтал на големи парчета, което според мен може да е опасно /недай си боже да перфорират черва/. Ако количеството черупки не е голямо може да пробваш да изчакаш да ги изака и ако не стане- задължително на лекар. Успех.
User's Signature

Качена снимка

#1329 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 December 2013 - 09:29 PM

Показване на мнениетоГуч_и_Юра, в 07 December 2013 - 12:41 PM, написа:

Здравейте,имам мъжки мопс на 1 година,преди 1 час се е качил на масата и се е натъпкал с обелки от яйца,скарах му се и сега лежи гузен в леглото си.Някой знае ли какво може да му стане или се притеснявам излишно?

Спи спокойно ,нищо няма да му стане.Ако толкова ги харесва ,можеш да му купиш падпадъчи яйца,дават се в малки количества(не гледай че са малки),много са полезни,сваряваш ,обелваш и даваш ,но черупка можеш да я леко смачкаш с пръсти.
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#1330 Потребителят е офлайн   Гуч_и_Юра Икона

Публикувано: 08 December 2013 - 05:59 PM

Благодаря за мненията,кученцето повърна част от обелките,другите сигурно и те са излязли,но втори път на масата няма да има нищо,защото е като прахосмукачка.

#1331 Потребителят е офлайн   anelia_888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 December 2013 - 01:05 AM

Привет ! Търся някой от Пловдив да си вземем от зоофаста по един чувал от 13,6кг храна "TASTE OF THE WILD High Prairie Canine Formula"

ето и линк http://www.zoofast.b...36-p-28295.html

Едния чувал излиза 85,20 ст. което мисля,че е доста добре :)

За връзка - ЛС :) :re_037:
Поздрави от Французите :)
User's Signature

Качена снимка

#1332 Потребителят е офлайн   Гуч_и_Юра Икона

Публикувано: 01 February 2014 - 10:58 AM

Здравейте,интересува ме, дали някой е ползвал противопаразитните каишки Килтикс и как се отразяват на вашите сладури. Ние си сложихме една такава,но нещо станахме много лениви не дивеем както преди.

#1333 Потребителят е офлайн   anela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 February 2014 - 03:46 PM

Ние миналото лято бяхме с Килтикс и съм много доволна, няма кърлежи, няма бълхи. Само като влиза да плува му я махам и като изсъхне пак му я слагам. Някои обаче получават алергия от тези каишки. Тази година мисля да пробвам новата на Баер (тя не е много нова вече де) , бтв някой знае ли от къде може да се поръча по-евтино?
User's Signature

Качена снимка

#1334 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 01 February 2014 - 04:27 PM

Преди ползвах Килтикс,но последната каишка кучето се чешеше с нея.Смених на Скалибур и нещата се оправиха.
Така или иначе и с двете каишки не е имало пробив :ba_025:
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#1335 Потребителят е офлайн   Гуч_и_Юра Икона

Публикувано: 01 February 2014 - 08:54 PM

Благодаря,че откликнахте на въпроса ми,но ме протеснява повече факта,че не е толкова игрив,както обикновено.Та се чудя от химикалите по каишката или просто самото и присъствие на вратлето му го кара да стои толкова мирен.Не се и съмнявам че каишката като качество е добра.

#1336 Потребителят е офлайн   kalinka malinka i maiki Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 15 February 2014 - 09:16 PM

Здравейте , от един месец си имам сладък мопс Майки и искам да попитам някой от вас имал ли е проблеми с аналните жлези.

#1337 Потребителят е офлайн   elinceto_66 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 17 February 2014 - 02:22 PM

Здравейте.От доста време си търся мопсче.Понеже не искам бебе беше трудно да намеря.След доста усилия от моя страна намерих една госпожица на 3 години.сегашните и собственици казаха,че е много кротка,възпитана и е идеална и за разплод.Имала е кученца веднъж и е била много грижовна майка.Те имали още кучета и им било трудно да се грижат и за нея и за това я продават.Вие сте доста наясно с породата и искам да ви попитам дали наистина е чистокръвен мопс както ми казват.Ето и снимки.Качена снимка

#1338 Потребителят е офлайн   kalinka malinka i maiki Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 17 February 2014 - 10:20 PM

Здравейте нова съм във форума и от скоро си имам мопс в къщи той е на 2г и 7 м и от снощи има нещо като балонче до дупето от ляво , днес го водих при вета и ми каза ,че това е перинеална херния и трябва да се оперира. Насрочихме операция за петък и съм притеснена може ли да има последици опасна ли е операцията как се възстановяват. Няма никаква промяна в кучето ми освен подутината какво да очаквам до петък ? Някой сблъсквал ли се е с такава диагноза ?

#1339 Потребителят е офлайн   anela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2014 - 08:56 AM

Показване на мнениетоelinceto_66, в 17 February 2014 - 02:22 PM, написа:

Здравейте.От доста време си търся мопсче.Понеже не искам бебе беше трудно да намеря.След доста усилия от моя страна намерих една госпожица на 3 години.сегашните и собственици казаха,че е много кротка,възпитана и е идеална и за разплод.Имала е кученца веднъж и е била много грижовна майка.Те имали още кучета и им било трудно да се грижат и за нея и за това я продават.Вие сте доста наясно с породата и искам да ви попитам дали наистина е чистокръвен мопс както ми казват.Ето и снимки.Качена снимка

Никой не може по снимки да ви каже дали кучето ви е "чистокръвен" мопс. Принадлежността към породата се доказва с родословие- легитимен документ в който са описани поне четири поколения назад на кучето. Щом питате по този начин разбирам, че нямате такъв. До разплод се допускат само кучета с родословие отговарящи на определени изисквания според правилата на клуба и БРФК. В този форум не се толерира междусъседското развъждане и производството на генетично обременени породоподобни животни.

П.П. Какви са тези собственици, които ще си продадат 3 годишното куче да го заплождат до безкрай за пари, ужас.....
User's Signature

Качена снимка

#1340 Потребителят е офлайн   elinceto_66 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 18 February 2014 - 12:26 PM

Показване на мнениетоanela, в 18 February 2014 - 08:56 AM, написа:

Показване на мнениетоelinceto_66, в 17 February 2014 - 02:22 PM, написа:

Никой не може по снимки да ви каже дали кучето ви е "чистокръвен" мопс. Принадлежността към породата се доказва с родословие- легитимен документ в който са описани поне четири поколения назад на кучето. Щом питате по този начин разбирам, че нямате такъв. До разплод се допускат само кучета с родословие отговарящи на определени изисквания според правилата на клуба и БРФК. В този форум не се толерира междусъседското развъждане и производството на генетично обременени породоподобни животни.

П.П. Какви са тези собственици, които ще си продадат 3 годишното куче да го заплождат до безкрай за пари, ужас.....

Благодаря за отговора.Казаха че има родословие,но не ми го показаха.Била закупена от голям развъдник в град Трън.Намерих и сайта им,но не знам дали е редно да го напиша тук за да не стане реклама.А попитах за мнение относно кученцето понеже ми се струва че муцунката е някак странна.Или може би защото тези мопсчета,които съм виждала на живо са били все мъжки и с по-груби и големи глави и за това ми изглежда така.А при тази цена,която ми искат ми се иска кученцето наистина да е хубавоКачена снимка

• (68 Страници) +
  • « Първа
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни