Говорилня
Публикувано: 29 June 2009 - 12:28 AM
nort2005
Виж профил
View Member Albums
Добави в приятели
Изпрати ЛС
Виж всички теми
Виж коментарите Jun 26 2009, 04:33 PM Коментар #11
Advanced Member
Група: Без дом
Коментари: 785
Град: София
Цитат(rodegunda @ Jun 26 2009, 08:14 AM)
Откъде идват тез ризени, откъде??!!!
Откъдето идват и ротвайлерите и болонките, и дакелите, и питовете, и какви ли не в Сеславци и по улиците. От същото място, откъдето идват "синеоките кученца", и всякакви други кученца. Идват от неистовото желание на всеки собственик на породисто куче да го размножава, по-интелигентните - само по 1-2 пъти, но трябва да има "внучета", няма как. И се оказва като цяло, че кучетата се явяват повече от желаещите да си имат домашен любимец. И част от "внучетата" отиват или при неподходящи хора, или при такива, които когато в даден период от живота си нямат възможност вече да полагат грижи, не могат да намерят "свободни" стопани. И - хайде в Сеславци или на улицата. Ако вариантът е "на улицата", сериалът продължава.
Очаквайте след година-две големи порции мопсове и други дребосъци, да не изреждам.
Публикувано: 29 June 2009 - 09:21 AM
milena_ddd, в Jun 28 2009, 10:34 PM, написа:

Публикувано: 29 June 2009 - 02:20 PM

Публикувано: 30 June 2009 - 11:53 PM
Хайде морски манекени-време е да покажете стил и горда походка на модния подиум!
Надявам се повече мопсоляги да се включат-тези ревюта винаги са много забавни и определено веселото настроение и положителната емоция си заслужават!

Публикувано: 01 July 2009 - 09:52 AM

Качвам два линка към снимките на Грег и Вайпър-който ги харесва може да ги подкрепи като гласува за тях!
Малко късно го видяхме този конкурс ама нищо,важно е да се забавляваме!В конкурса участват и доста кученца от други породи от този сайт който желае може да ги подкрепи!

Ето и линковете на вагабонтите:
http://zar.bg/izbori...ori2009_id=1022
http://zar.bg/izbori...ori2009_id=1021
А аз ви Благодаря от името на двамата непослушковци!

Публикувано: 02 July 2009 - 10:18 AM
galka_malka67, в Jul 2 2009, 12:08 AM, написа:
За всички МОПСИТА

Не зная кога точно ще обявят резултатите но от самия сайт-на който е конкурса прочетох че самото гласуване е удължено до 5юли както споменах по горе,а както вече споделих твърде късно разбрахме за този конкурс,и самото участие на двамата вагабонти си е почти като на шега-хората са си качили снимки на любимците още преди месец а ние преди два дни. Важното е човек да се забавлява и да бъде позитивен

Публикувано: 02 July 2009 - 12:57 PM
Надявам се да нямаме проблеми с дребосъчето. За сега е много жизнена и енергична. Адски е любопитна и почти от нищо не я е страх

Ако имам въпроси ще се обръщам към вас, тъй като имате повече отпит от мен

Публикувано: 02 July 2009 - 01:16 PM
nETq, в Jul 2 2009, 10:57 AM, написа:
Надявам се да нямаме проблеми с дребосъчето. За сега е много жизнена и енергична. Адски е любопитна и почти от нищо не я е страх

Здравейте и честито ви бебе!
Разкажете повече за Берта как и откъде сте я осиновили или купили?
За напред ще ви помоля снимковия материал да помествате в подтема фотогалерия!
Публикувано: 02 July 2009 - 01:40 PM
Маката се държа много гейройски и се справи безпроблемно по пътя.
Тук е момента може би да попитам някой знае ли как стоят нещата с промяната на името на собственика в бланката на чипа

извинявам се за снимките.
п.с. какви причини може да доведат до изсъхване на нослето? Възможно ли е от смяна на обстановката, от стрес или от нещо друго. Понеже от време на време ми се струва, че и е сухичко нослето.
Публикувано: 02 July 2009 - 07:17 PM
nETq, в Jul 2 2009, 10:57 AM, написа:

Добре дошли в нашата малка спретната къщурка на мопсита!

Публикувано: 02 July 2009 - 11:00 PM
nETq, в Jul 2 2009, 11:57 AM, написа: