доста време ни нямаше във форума, но вече ще сме по-редовни и се радваме да ви "видим" отново!!!!
Говорилня
Публикувано: 01 October 2009 - 06:31 PM
Здравейте. Буда има вирусен бронхит, има хрипове, кашля ужасно много и е на инжекции и антибиотик. Пиша Ви това, за да знаете, че явно в момента върлуват доста болести-просто го имайте в предвид и пазете мопсчетата си.
Публикувано: 01 October 2009 - 08:05 PM
Благодаря за инфото!
Моите вагабонти и двамата имат ваксина Нобивак-точно срещу този вирус,слава богу са добре и нямат такива симптоми!
Силно се надявам Будьоната скоро да се възтанови и никога повече да не се разболява!!!
Пращаме топли гушканки на Буда с надежда скоро да оздравее!
Като предпазна мярка-Не разхождайте съкровищата си на места на които знаете че се разхождат и други кучета!
Моите вагабонти и двамата имат ваксина Нобивак-точно срещу този вирус,слава богу са добре и нямат такива симптоми!
Силно се надявам Будьоната скоро да се възтанови и никога повече да не се разболява!!!
Пращаме топли гушканки на Буда с надежда скоро да оздравее!
Като предпазна мярка-Не разхождайте съкровищата си на места на които знаете че се разхождат и други кучета!
Публикувано: 04 October 2009 - 07:02 PM
Цитат(Eva-Buddah @ Oct 4 2009, 03:11 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Честит рожден ден, Светлеее!! Да си жива и здрава, много щастлива и обичана, и все така да милееш за нашата любима порода Мопс! Много лични и професионални успехи! Целувки от мен и Буда! 
Поздрави и от Добрич.
Честита "ДВАДЕСЕТ" и две годишнина.Да си жива и здрава и все така печена!
Публикувано: 08 October 2009 - 02:59 PM
Олеле муцката сладка
Пу пу пу! Да вие жива и здрава много да ви слуша
Публикувано: 08 October 2009 - 03:00 PM
Цитат(tsveta @ Oct 8 2009, 12:22 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте! Казвам се Цвета , а това е новият член на нашето семейство :)) Моцарела -Муци
Честито!
Публикувано: 24 October 2009 - 01:43 PM
Боже погледнете каква обява има в един друг форум.Въпросният преди един месец купуваше мопсчета на килограм а вече и "развъдник" има
.Потресена съм
а лошото е че ще има и хора които ще се вържат и после ще съжаляват.Неможе ли и тук да се направи една тема примерно "Не купувайте" и да се сложат снимки на обявите от които не трябва да се купува?Може да помогне с нещо.А ето я и въпросната обява.
Специализиран Развъдник МОПС
-Продава Мопс/1-3месеца/ без и с родословие/ 800-1000лв.!
-Купува мопсове над 1година!
Много ми е интересно от къде ще ги вземат тези родословия.
Публикувано: 24 October 2009 - 04:27 PM
Цитат(radoslava @ Oct 24 2009, 02:43 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Боже погледнете каква обява има в един друг форум.Въпросният преди един месец купуваше мопсчета на килограм а вече и "развъдник" има
.Потресена съм
а лошото е че ще има и хора които ще се вържат и после ще съжаляват.Неможе ли и тук да се направи една тема примерно "Не купувайте" и да се сложат снимки на обявите от които не трябва да се купува?Може да помогне с нещо.А ето я и въпросната обява.
Преди време мислехме да направим такава тема,но така си и остана.Но и сега тук можеш да сложиш линк към тази обява да я видим къде е.Специализиран Развъдник МОПС
Публикувано: 25 October 2009 - 03:08 PM
Човека си е пуснал тема във форума,незнам дали е коректно да пусна линк.Аз писах в нея,че човека даже си позволи да ме нарече "болен мозък",може да прецените на него колко му е акъла.Много жалко,че има такива хора,които мислят само за пари а не ги интересува нито порода,нито че това са живи същества
А този точно е прекупвач,защото преди месец,заглавието на същата тема беше нещо от сорта "Купувам,мопсчета от 6 до 8 месеца",след като аз и няколко човека бяха възмутени смени заглавието и писа някакви точки.Сега явно някой му е продал нещастните мопсчета,които той вече продава и търси да закупи по-големи над годинка
.Нарича се и развъдник
Много ми е болно,че има такива хора без сърца
Ужасена съм!
Кученцата сигурно нямат и ваксини, а не искам да си представям, как се гледат.

Вход

Горе
Цитиране +