Заплождане,бременност и раждане при чау-чау
Публикувано: 16 August 2008 - 05:12 PM
Lilandi, зная,че Гери се грижи перфектно за малките, сигурно има добър наставник, ;D Мойте наставници тук от форума бяха Дени и сесе, винаги ще съм им благодарна защото ни помагаха със съвети и напътствия, което само хора с големи сърца, добри чувства и обич към животните могат да направят. Надявам се така да бъде и занапред. Отглеждането на голямо куче е грижа и отговорност. За малки и новородени е нужна десеторно по-голяма грижа, опит и информация. Бъдете здрави стопани и мечета!!! :yahoo: :P :yahoo:
Публикувано: 16 August 2008 - 09:57 PM
да,да.без твоята помощ,нямаше да се справя така добре с отглеждането на малките мечета. :->)наставника ми е супер.имал е добри учители :blink:
само че за тях се грижа по-лесно отколкото за мамчето.тя с това нейно извъртане на главата,като нещо не и хареса.ще я плескам.малките си ядат с апетит,ама тя...има да наваксаме доста килограми.
само че за тях се грижа по-лесно отколкото за мамчето.тя с това нейно извъртане на главата,като нещо не и хареса.ще я плескам.малките си ядат с апетит,ама тя...има да наваксаме доста килограми.
Публикувано: 16 August 2008 - 10:06 PM
Прочетохте ли темата за натуралното хранене и за енергийните бомбички на Инсулт?! Вършат чудесна работа точно при такива случай,също при преболедувало куче,при злояди животни,при активни или когато просто кучето е отслабнало.
Има ефект наистина рецептата :blink:

Публикувано: 18 August 2008 - 08:16 AM
Цитат
Прочетохте ли темата за натуралното хранене и за енергийните бомбички на Инсулт?! Вършат чудесна работа точно при такива случай,също при преболедувало куче,при злояди животни,при активни или когато просто кучето е отслабнало.
това за омегите също е много полезно.храната на малките-HILLS puppy large breed e обогатена с важните омега3 и 6.сега съм им взела и profilum-дъщерна фирма на роял канин(поне така ми казаха),която умират да я хрупат,тази на хилс я ядат накисната.Симба пък не харесва нейната на хилс с риба тон и ориз,а хрупа проплан-пиле с ориз.от вчера съм доволна как се храни,ама то при нас е два три дни ядем както трябва,после един два дни ядем едва по един път на ден.и то ефект...няма що.продължаваме да сме на калций и петнил.днес ще взема и от рибените масла,които са описани в темата за омегите.сега и давам обикновено рибено масло-по 3-4 на ден.
Публикувано: 22 August 2008 - 06:03 PM
Ричи е страшно готин,не си го снимала отделно май!?! :yahoo:
Най-после Сара качва килограми, сега виждаме,че започва и козинката да сменя.сесе наистина иска се търпение чак сега започна и козинката да оправя надяваме се като мине определен период от време с Петнила и другите добавки да се стабилизира.
Гери аз започнах да слагам по една супена лъжица зехтин вместо олио, или рибено масло.Ще го изпробвам нали заради тях го донесох.Всички мечета и стопани бъдете здрави,разкошни са снимките във фотогалерията. :yahoo: :P :yahoo:
Най-после Сара качва килограми, сега виждаме,че започва и козинката да сменя.сесе наистина иска се търпение чак сега започна и козинката да оправя надяваме се като мине определен период от време с Петнила и другите добавки да се стабилизира.
Гери аз започнах да слагам по една супена лъжица зехтин вместо олио, или рибено масло.Ще го изпробвам нали заради тях го донесох.Всички мечета и стопани бъдете здрави,разкошни са снимките във фотогалерията. :yahoo: :P :yahoo: