Заплождане,бременност и раждане при чау-чау
Публикувано: 17 June 2008 - 09:28 PM
ето едни,които направих аз докато спяха.спането по гръб им е любимо.
Публикувано: 18 June 2008 - 07:23 PM
Публикувано: 21 June 2008 - 11:19 PM
моите разбийници стават истински урагани и тайфунчета,помитат всичко пред себе си.практикуват борба свободен стил и ръмжат за страх. ;D.направила съм им 100-ина снимки,веднага като имам време ще пусна.
днес изкъпах тяхната всеотдайна маминка :yahoo:.милата не се беше къпала от 2 март :(.а сега си сменя козината и е страхотия.днес вече и олекна.при ресането и падна доста голямо количество от козината,която щеше падне по-бавно.
sara92,най-малките са най-хитри.незнам при вас Лъки най-малкия ли бил,но при нас те са скиците,хитруват,ръмжат.даже ако не виждаш колко са малки ще си помислиш,че е по-голямо куче. :o
Публикувано: 22 June 2008 - 07:36 AM
Публикувано: 24 June 2008 - 06:20 AM
Публикувано: 24 June 2008 - 11:24 AM
Публикувано: 24 June 2008 - 01:34 PM
Цитат
а не,това легло си е на мама Симба.тя милата отиде в него просто да си легне и да ги наблюдава,а те я нападнаха да цокат,обаче тя не стоя много,не им беше време да цокат,и излезе,а те като деца почнаха да се озъртат.и ги хвана страх да излизат,а да ги бяхте видяли как бързо влязоха,стримулирани от аромата на маминото мляко.. ..сами успяха само две,другите се наложи аз да ги извадя.много не им харесва засега в леглото,но после сигурно ще се заиграват в него. ;)
sara92,за пишкането след всяко цокане почнах да изкарвам отвън кошарката им.да си вършат и каквото имат там.още са малки и хич не разбират къде да пиш.но ще свикнат.
''обичаме топката на мама.ще я пазим дори докато спим''.
Публикувано: 24 June 2008 - 01:36 PM
Публикувано: 24 June 2008 - 10:08 PM
толкова са мили.само като ме види едно в стаята дава знак и всички скачат и почват да идват при мене да искат да ги погаля.ще ги изям тия сладури.
навиците знаеш,че не е придобиват бързо.полека лека ще ги науча.
а това че пишкат след сън го забелязах,но не му обърнах внимание,а е трябвало. :huh:
Публикувано: 27 June 2008 - 08:26 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com