Заплождане,бременност и раждане при чау-чау
Публикувано: 11 July 2008 - 06:01 PM
ееееее,радвам се че ви харесват моите непослушни диванета.те са мирни само когато спят.иначе да не сте на близо.днес се прибирам аз със сто торби напазуравала и няма къде да ги сложа.направих грешката да ги сложа на земята за малко и познайте-веднага беше разкъсан плика с картофите :rolleyes: и най-смешното-с лютите чушлета :huh:.всяко си лапнало по едно и се опитва да го гризе.ако не ги бях видяла на време щеше да има бебешки вой.после отивам в хола-два картофа се мотат по земята............
та такива му работи.сега спят и ходиме на пръсти,че иначе......
ето ви още една снимка:Ричи и Айра се мотат под леглото.
та такива му работи.сега спят и ходиме на пръсти,че иначе......
ето ви още една снимка:Ричи и Айра се мотат под леглото.
Публикувано: 14 July 2008 - 11:56 AM
ще стане истински красавец :wub:
Публикувано: 14 July 2008 - 03:35 PM
Да и Съни е красива.
Публикувано: 16 July 2008 - 08:26 AM
Гери ама банята наистина е окупирана ;D
Публикувано: 16 July 2008 - 08:38 AM
вие си мислите че майтап си правя.къпя се на отворена врата,заради тия натрапници,да не им е топло от парата.така е като им предоставих цяла къща да вилнеят.добре че сме аз и мъжа ми само.вчера пък Ричи решил че трябва да се заклещи зад тоал.чиния :rolleyes:,сега съм сложила барикада.изплаших се.мамини златуни,да правят каквото знаят.още малко ще са толкова по бебешки немирни и диви.растат ужасно бързо. :(аз си ги искам ей такива топки..
Публикувано: 16 July 2008 - 08:47 AM
;D на всички ни се иска да си останат такива,но............и те ще пораснат като нас ;)
Публикувано: 17 July 2008 - 08:03 AM
добро утро на всички каки и батковци от моите неуморни зверчета.след поредната обилна закуска сега правиме фиести навсякъде.
незнам дали писах,но вече им е бита първата ваксина-на 45-я ден.
sara92,мисля че е писала за ваксините в темата,няма да се повтаряме.
вече си хапваме с голям апетит и абсолютно суха храна(роял-джуниор),хрупаме си като ''големи''.
незнам дали е рано да им давам и по малко варено дробче(пилешко),намачкано с малко хлебче.??
незнам дали писах,но вече им е бита първата ваксина-на 45-я ден.
sara92,мисля че е писала за ваксините в темата,няма да се повтаряме.
вече си хапваме с голям апетит и абсолютно суха храна(роял-джуниор),хрупаме си като ''големи''.
незнам дали е рано да им давам и по малко варено дробче(пилешко),намачкано с малко хлебче.??
Публикувано: 18 July 2008 - 07:31 AM
gerry_22,може да опиташ,при мен не се получи повръщаха.Давах си пил.месо с бульона и овесените ядки плюс малко хлябче,основно "Стартера" в него си има всичко.Той е висок клас не случайно и цената е 12-13 лева на кг.Нали говорим за тази възраст на Чау 45 дни.По този случай,честита първа ваксина,бъдете все така здрави . :yahoo: :P Лек ден. :->)
Публикувано: 19 July 2008 - 02:57 PM
за дроба ще изчакам още малко.
вчера ни подариха мостри на pro plan puppy със сиомга.малките си изядоха и купичките.днес отидох и им взех едно чувалче.сега ще разнообразиме и сухата храна,ще си хапват и мамините манджи ;D.досега не сме имали проблеми с коремчетата,не искам да си правя експерименти.
иначе сме много весели-Ричи и Тайра не пускат другите в леглото на Симба.егоисти такива!
вчера ни подариха мостри на pro plan puppy със сиомга.малките си изядоха и купичките.днес отидох и им взех едно чувалче.сега ще разнообразиме и сухата храна,ще си хапват и мамините манджи ;D.досега не сме имали проблеми с коремчетата,не искам да си правя експерименти.
иначе сме много весели-Ричи и Тайра не пускат другите в леглото на Симба.егоисти такива!