Dog.bg Форуми : Заплождане,бременност и раждане при чау-чау

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (20 Страници) +
  • « Първа
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Заплождане,бременност и раждане при чау-чау

#121 Потребителят е офлайн   gerry_22 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 23 July 2008 - 08:42 AM

забравих да ви пусна и тази,в която рови водата,всичко около нея беше мокро,включително и по любопитните и братчета и сестричета,както и аз като нахален папарак. ;D .м/у другото това е всекидневна игра  :rolleyes:

#122 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 July 2008 - 09:50 PM

gerry_22,в отлична форма са малките мечета,тази снимка с разхаждането във водата е страхотна,много е сладка и мила. :->) Хранят ли се с обща храна вече,как ги свикна с хигиенните навици?Да ги нагушкаш вместо мен. :P :wub: :P

#123 Потребителят е офлайн   gerry_22 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 July 2008 - 10:41 PM

те отдавна се хранят с обща храна.гледам да им давам готвено,но без много подправки,с повечко зеленчуци.отделно сухата храна кис.мляко.прясно рядко и по много малко.оризче с месце,булиони с хлебче и др.много обичат кашкавал и сирене,извара.колбаси въобще не им давам-те според мен са една смляна мърша.
за хигиенните навици всичко е о'к от доста време.още като бяха на 25-30дни нямах проблеми.научих ги на постелките,с които им застилах бебешкото легло.тези тип чаршаф.само на тях си ходят.застлала съм на две места -на едното пишкат,на другото си вършат другата работа.много бързо свикнаха.
снимките са си цяла серия.това топене във водата е забавно,но незнам колко е полезно за Съни

#124 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 July 2008 - 11:46 PM

gerry_22 намали си тоя подпис,огромен е! :rolleyes:
Личи си кой не е чел правилата ...
User's Signature

Качена снимка

#125 Потребителят е офлайн   gerry_22 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 July 2008 - 08:05 AM

Цитат

:huh:
някои хора не са научени на елементарен простичък начин за изразяване-''тоя подпис'',''личи си кой не е чел правилата''.алооооо,няма ли друг начин освен твоя запазен като марка тон на заяждане.айде не се занимавай с мен,''шефке''.ако си решила да ровиш,зачесваш или там както се изразяваш-май и ти не си чела правилата.
мисля че във форума си има хора които се грижат да ги следят,и ако решат о'к нека ми се направи забележка,но не от теб,още по-малко с тоя тон.
айде тичай да се оплакваш и докладваш.
ей не можа да изтъриш,какво дразни те,че активността в нашия форум пак е добре ли?
поздрави от Ричи :yahoo:

#126 Потребителят е офлайн   gerry_22 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 July 2008 - 09:03 AM

коментара ти след написаното от мен е маловажен,ненужен и излишен.още по-малко не е по темата.
както ти каза''колко пъти да ти казвам да не се занимаваш с мен?''
B)
сладка борба,нали?

#127 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 July 2008 - 09:49 AM

Цитат

Цитат

някои хора не са научени на елементарен простичък начин за изразяване-''тоя подпис'',''личи си кой не е чел правилата''.алооооо,няма ли друг начин освен твоя запазен като марка тон на заяждане.айде не се занимавай с мен,''шефке''.ако си решила да ровиш,зачесваш или там както се изразяваш-май и ти не си чела правилата.
мисля че във форума си има хора които се грижат да ги следят,и ако решат о'к нека ми се направи забележка,но не от теб,още по-малко с тоя тон.
ей не можа да изтъриш,какво дразни те,че активността в нашия форум пак е добре ли?

Виж какво не ми се прави на интересна,казвам ти какво не е наред и да го оправиш,защото дразни очите!И не съм длъжна да ти се "моля" да направиш нещо което си задължена да правиш изобщо преди да се регистрираш в който и да е форум!
Начина ми на изразяване съжалявам,но аз го преценявам ... така,че спести си моля те "образователната" реч  :rolleyes:
И "алооо" ще викаш на съседката ти или като отидеш на женския пазар,не тук и на мен.
User's Signature

Качена снимка

#128 Потребителят е офлайн   gerry_22 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 July 2008 - 09:59 AM

Цитат

Цитат

Цитат

Виж какво не ми се прави на интересна,казвам ти какво не е наред и да го оправиш,защото дразни очите!И не съм длъжна да ти се "моля" да направиш нещо което си задължена да правиш изобщо преди да се регистрираш в който и да е форум!
Начина ми на изразяване съжалявам,но аз го преценявам ... така,че спести си моля те "образователната" реч  :rolleyes:
И "алооо" ще викаш на съседката ти или като отидеш на женския пазар,не тук и на мен.

#129 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 July 2008 - 09:51 PM

gerry 22 много ясни снимки с какво снимаш?Малките лудуват сега са истински терористчета Лъки всичко гризе,за твойте незнам ;D Ти повтори ли вътр.обезпаразитяване  с /пупи-дронтал/, при нас не се наложи.Макс и Лъки вече си имат чипове,и медальони,чакаме 15 дни и ще се разхождат навсякъде.Предстои ни и къпане.... :rolleyes: май трудно ще се справим ;D

#130 Потребителят е офлайн   gerry_22 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 July 2008 - 10:13 PM

снимам си с цифров.обаче с 2гб памет пак ми е фул.чудя се кое да трия,искам всички снимки да са ми на апарата,ама не ги побира.
за гризане ли ми говориш?всичките ни нови мебело са нагризани,добре че не го ремонтирахме хола,че щяха да намажат всичко.ето и в момента са луди фиести навсякъде.Киара е набарала една от количките на племенника ми и тича диво с нея в уста,а другите я гонят и искaт да и я вземат.
честито ма Макс и Лъки,а банята ще бъде забавна-първото къпане на Симба беше лудница,аз бях по-мокра от нея ;D,но след това са приказно меки.
е,ние бавно и решително ще ви следваме..

#131 Потребителят е офлайн   deni69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 July 2008 - 09:40 PM

:yahoo:
Като говорите за нас ,да се похвалим,че днес се изкъпахме.Не искам да се хваля,но Макс беше много послушен.А можеби изненадан защото влязохме аз и децата,понеже очаквахме да не  е съгласен да го намокрим целият.В началото малко се чудеше какво стана,но след като разбра каква е целта си застана на постелката,която му бяхме приготвили да не се хлъзга и си стоеше видимо доволен докато свършим.По голямо ни беше учудването,че стоя да го изсушим със сушоар,след това го разресахме и сега е невероятна пухина топка.Като за първа баня не бяхме много подготвени,къпахме се с шампоан за кучета с чувствителна кожа,след това му сложих балсам,който ползват децата,без изплакване,стана невероятен.Сигурно,следващият път вече ще си купим с разни масла.На колко време е добре да се къпят докато са малки?Ние в момента сме в ремонт,а той все ходи и се вре навсякъде и сигурно бързо ще се изцапа ;D По притеснително ми е ,че нещо много взе да яде,май трябва да му спрем витамините  ;D Понеже имаме доста любимци вкъщи,той обикаля всички купички,да провери какво има ,всичко изяжда и изпива.За сега любимите  му купички са котешките,много харесва тяхната храна.Днес установихме,че обича и таратор ;D И тай прави бели,но още нищо не е изгризал,можеми защото има с кого да се драчи по цял ден.Но каквато и беля да направи все му прощаваме,убедена съм,че и свас е така ;) ;D всеки път си казваме,да ни е жив и здрав и толкова.

#132 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 July 2008 - 06:36 AM

deni 69,направо ни засрамихте ;D ние докато се наканим вие вече сте се изкъпали и то с пълна шестица.Невероятно е,че е стоял и на сушоар.Няма да забравя първата им баня /раждат се и мама Сара ги ближе и почиства до изсушаване/природа. :blink: За къпането много се е писало и като правила и какво се ползва.Аз мисля,че това е индивидуално,ако едно куче е в апартамент няма да се налага често къпане,то не е и полезно.Но когато са на двор,и те наистина се врът навсякъде" знам какво е"поне веднъж месечно имам предвид ако е лято.Обезателно всеки ден сме с миене на крачета,дупе дори под брадичката защото сме лакоми.. ;D Затова не се учудвам на Макс  :P Лъки има лошия навик да взима храната на Сара от устата и /дори да е една бисквитка/тя я пуска и той изяжда първо нейното после своето.Започнахме да я крием като яде,тя и без това знаете ,зле яде :- Лъки е привилигирован от шестия ден на раждането си,винаги всичко му се прощава,но това няма да е така вече порасна.. ;D стабилизира се :kuchence: Дори нямахме време да се нарадваме на другите по грижи за него.Наистина да са живи и здрави. :drugarche:

#133 Потребителят е офлайн   gerry_22 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 July 2008 - 09:29 AM

браво на изкъпания и послушен Макс :->).
аз от няколко дни се опитвам да привиквам малките да ги реша,ама те го удрят на игра с гребена,диваци.
това е от сутрешната игра-Съни ме помоли да я кача на леглото и почна да дивее,а другите се дразнеха и искаха да и съдерат кожуха ;D
а накои похъркваха сладко под леглото.

#134 Потребителят е офлайн   Lilandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 July 2008 - 10:00 AM

Страхотни са малките  :wub: и как само си играят....Гери мойе да се разберем нещо да се видим,докато още малчуганите всичките са при вас  :blink:

#135 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 July 2008 - 08:24 AM

Гери,страхотна игра пада :viking:разваляш дисциплината обаче,научила си ги да се качват горе и ще те видя как ще спиш,при нас имаше страхотен ред/само тапетите дето отидоха/,но айде да не го броим :zaek:Съни сега е май най глезената ;) ,малките стават все по големи вижда се.Бъдете здрави!!

#136 Потребителят е офлайн   gerry_22 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 July 2008 - 01:48 PM

Цитат

Гери,страхотна игра пада :viking:разваляш дисциплината обаче,научила си ги да се качват горе и ще те видя как ще спиш,при нас имаше страхотен ред/само тапетите дето отидоха/,но айде да не го броим :zaek:Съни сега е май най глезената ;) ,малките стават все по големи вижда се.Бъдете здрави!!

sara92,грешиш.Съни не най глезената,а най-послушната.Айра  и Киара само се борят и хапят,рядко дават ей така да си ги гушкаш,дивачки са.Съни и Роби са по кротки,и те дивеят,но като посегнеш да ги галиш се дават.изумена съм как на Киара муцунката от ден на ден и става все по различна и красива.
за качването на леглото това е почти единичен случай.Симба също не ми се качва на леглото,само на дивана в хола и е позволено.
големи бандитчета си имам.ще им направя днешни снимки по-късно и ще ги споделя с вас.а за глезотията кое от кое са по-глезени,мамините слънчица. :P :P :P

#137 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 July 2008 - 07:47 PM

За Съни не се обиждай,знам,че са много малки и тепърва се адаптират към много неща,много са различни и като нрав,само бъдещите им стопани ще изградят характера им.Сега пускай снимки да им се радваме :P :yahoo:

#138 Потребителят е офлайн   gerry_22 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 July 2008 - 02:49 PM

съжалявам,но нещо не мога да пусна снимки.вече два пъти пуснах и нищо.ще пробам по-късно пак.

#139 Потребителят е офлайн   gerry_22 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 July 2008 - 07:33 AM

добро утро.
след многократните ми неуспешни опити да ви пусна снимки вчера,днес продължавам.
това са снимки от играта на Айра на криеница под леглото.
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
а тук сме вече поуспокоени
Качена снимка

#140 Потребителят е офлайн   gerry_22 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 July 2008 - 07:40 AM

определено нещо не е наред със снимките,или не праща,или някои по два пъти,както е в случая.сега остава да излязат и вчерашните ми опити  ;D.
ето и един поспаланко
Качена снимка

• (20 Страници) +
  • « Първа
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема