Заплождане,бременност и раждане при чау-чау
Публикувано: 23 July 2008 - 10:41 PM
за хигиенните навици всичко е о'к от доста време.още като бяха на 25-30дни нямах проблеми.научих ги на постелките,с които им застилах бебешкото легло.тези тип чаршаф.само на тях си ходят.застлала съм на две места -на едното пишкат,на другото си вършат другата работа.много бързо свикнаха.
снимките са си цяла серия.това топене във водата е забавно,но незнам колко е полезно за Съни
Публикувано: 24 July 2008 - 08:05 AM
Цитат
Личи си кой не е чел правилата ...
:huh:
някои хора не са научени на елементарен простичък начин за изразяване-''тоя подпис'',''личи си кой не е чел правилата''.алооооо,няма ли друг начин освен твоя запазен като марка тон на заяждане.айде не се занимавай с мен,''шефке''.ако си решила да ровиш,зачесваш или там както се изразяваш-май и ти не си чела правилата.
мисля че във форума си има хора които се грижат да ги следят,и ако решат о'к нека ми се направи забележка,но не от теб,още по-малко с тоя тон.
айде тичай да се оплакваш и докладваш.
ей не можа да изтъриш,какво дразни те,че активността в нашия форум пак е добре ли?
поздрави от Ричи :yahoo:
Публикувано: 24 July 2008 - 09:49 AM
Цитат
Цитат
някои хора не са научени на елементарен простичък начин за изразяване-''тоя подпис'',''личи си кой не е чел правилата''.алооооо,няма ли друг начин освен твоя запазен като марка тон на заяждане.айде не се занимавай с мен,''шефке''.ако си решила да ровиш,зачесваш или там както се изразяваш-май и ти не си чела правилата.
мисля че във форума си има хора които се грижат да ги следят,и ако решат о'к нека ми се направи забележка,но не от теб,още по-малко с тоя тон.
ей не можа да изтъриш,какво дразни те,че активността в нашия форум пак е добре ли?
Виж какво не ми се прави на интересна,казвам ти какво не е наред и да го оправиш,защото дразни очите!И не съм длъжна да ти се "моля" да направиш нещо което си задължена да правиш изобщо преди да се регистрираш в който и да е форум!
Начина ми на изразяване съжалявам,но аз го преценявам ... така,че спести си моля те "образователната" реч :rolleyes:
И "алооо" ще викаш на съседката ти или като отидеш на женския пазар,не тук и на мен.

Публикувано: 24 July 2008 - 09:59 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Виж какво не ми се прави на интересна,казвам ти какво не е наред и да го оправиш,защото дразни очите!И не съм длъжна да ти се "моля" да направиш нещо което си задължена да правиш изобщо преди да се регистрираш в който и да е форум!
Начина ми на изразяване съжалявам,но аз го преценявам ... така,че спести си моля те "образователната" реч :rolleyes:
И "алооо" ще викаш на съседката ти или като отидеш на женския пазар,не тук и на мен.
Публикувано: 24 July 2008 - 09:51 PM
Публикувано: 24 July 2008 - 10:13 PM
за гризане ли ми говориш?всичките ни нови мебело са нагризани,добре че не го ремонтирахме хола,че щяха да намажат всичко.ето и в момента са луди фиести навсякъде.Киара е набарала една от количките на племенника ми и тича диво с нея в уста,а другите я гонят и искaт да и я вземат.
честито ма Макс и Лъки,а банята ще бъде забавна-първото къпане на Симба беше лудница,аз бях по-мокра от нея ;D,но след това са приказно меки.
е,ние бавно и решително ще ви следваме..
Публикувано: 25 July 2008 - 09:40 PM
Като говорите за нас ,да се похвалим,че днес се изкъпахме.Не искам да се хваля,но Макс беше много послушен.А можеби изненадан защото влязохме аз и децата,понеже очаквахме да не е съгласен да го намокрим целият.В началото малко се чудеше какво стана,но след като разбра каква е целта си застана на постелката,която му бяхме приготвили да не се хлъзга и си стоеше видимо доволен докато свършим.По голямо ни беше учудването,че стоя да го изсушим със сушоар,след това го разресахме и сега е невероятна пухина топка.Като за първа баня не бяхме много подготвени,къпахме се с шампоан за кучета с чувствителна кожа,след това му сложих балсам,който ползват децата,без изплакване,стана невероятен.Сигурно,следващият път вече ще си купим с разни масла.На колко време е добре да се къпят докато са малки?Ние в момента сме в ремонт,а той все ходи и се вре навсякъде и сигурно бързо ще се изцапа ;D По притеснително ми е ,че нещо много взе да яде,май трябва да му спрем витамините ;D Понеже имаме доста любимци вкъщи,той обикаля всички купички,да провери какво има ,всичко изяжда и изпива.За сега любимите му купички са котешките,много харесва тяхната храна.Днес установихме,че обича и таратор ;D И тай прави бели,но още нищо не е изгризал,можеми защото има с кого да се драчи по цял ден.Но каквато и беля да направи все му прощаваме,убедена съм,че и свас е така ;) ;D всеки път си казваме,да ни е жив и здрав и толкова.
Публикувано: 26 July 2008 - 06:36 AM
Публикувано: 27 July 2008 - 09:29 AM
аз от няколко дни се опитвам да привиквам малките да ги реша,ама те го удрят на игра с гребена,диваци.
това е от сутрешната игра-Съни ме помоли да я кача на леглото и почна да дивее,а другите се дразнеха и искаха да и съдерат кожуха ;D
а накои похъркваха сладко под леглото.
Публикувано: 28 July 2008 - 08:24 AM
Публикувано: 28 July 2008 - 01:48 PM
Цитат
sara92,грешиш.Съни не най глезената,а най-послушната.Айра и Киара само се борят и хапят,рядко дават ей така да си ги гушкаш,дивачки са.Съни и Роби са по кротки,и те дивеят,но като посегнеш да ги галиш се дават.изумена съм как на Киара муцунката от ден на ден и става все по различна и красива.
за качването на леглото това е почти единичен случай.Симба също не ми се качва на леглото,само на дивана в хола и е позволено.
големи бандитчета си имам.ще им направя днешни снимки по-късно и ще ги споделя с вас.а за глезотията кое от кое са по-глезени,мамините слънчица. :P :P :P