Заплождане,бременност и раждане при чау-чау
Публикувано: 06 July 2009 - 11:49 AM

Публикувано: 06 July 2009 - 12:24 PM
Публикувано: 06 July 2009 - 12:37 PM
Публикувано: 06 July 2009 - 12:53 PM

Публикувано: 06 July 2009 - 08:12 PM

Публикувано: 26 July 2009 - 01:19 AM

Публикувано: 26 July 2009 - 06:55 AM
Публикувано: 26 July 2009 - 11:40 AM
Публикувано: 26 July 2009 - 03:50 PM
Правилата са повече от ясни,това,че някой не ги е чел е отделен въпрос.
Дог.бг не толерира развъждане и заплождане на неродословни кучета съответно и обявяването неродословни кучила.
Въпроси от сорта на:
-Продавате ли ги?
- Еми да,ще има за продан ..........

Това си е ЧИСТА реклама,макар и не директна.

Публикувано: 26 July 2009 - 10:37 PM

Публикувано: 27 July 2009 - 12:33 AM

Сара,съгласна съм с теб принципно.
Само дето бъркаш две неща,най-големите помиари от "Без дом" в повечето случай не са останали на улицата просто така,да вярно всичко е тръгнало от някъде .... точно от такива заплождания.
Обясни ми забога защото трябва да подпомагам човешката глупост?????????????????? Кажи защо?????
Нима не стига обявите в цял сайт като без дом,та да се плодят още такива кучета и то УМИШЛЕНО!?!?
Кажи на кого е нужно това??? НЕ МЕ КАРАЙТЕ отново да пускам снимки база сравнение с чау-чау на същата възраст като горе посочените бебета.Смятам всеки е достатъчно грамотен да направи сравнението сам.

Публикувано: 27 July 2009 - 07:18 AM
sladka69 бебетата са великолепни. Радвай им се и пускай снимки, за да се радваме и ние.
Искрено се надявам постовете от тук нататък да са все позитивни и добронамерени...
Публикувано: 27 July 2009 - 09:08 AM
Не зная децата на олипмписките шампиони(Весела Лечева,Стевка Костадинова и т.н) само те да имат поколения.
А що се отнася до норми и закони в кинологията поколения да имаш само шампиони,ТОВА ЗА МЕН Е КОМЕРСИАЛНО
Достатъчно е кучето да е здраво и отговарящо на стандартите
Публикувано: 27 July 2009 - 09:15 AM
Ако искаш ще пуснем тема в целия сайт няма да се казва кое на кого е, с гласуване.
Победеният ще си изтрие профила.
Ще имаме право да качим 3 снимки.
Ако си сигурна толкова че твоето куче е по хубаво от моето
По тази логика могат да създават поколение само Мис и Мистър и какво само техните деца ли ще бъдат признати?
Просто това нещо с родословието е пълна глупост.
Повод да се заяждат КОМПЛЕКСАРКИ :}

sashe, гледам имате 114 поста (не са малко),но ми е чудно ,как не сте успяли да схванете основни неща свързани с развитието ,развъждането и оценяването на кучета от дадена порода?
Публикувано: 27 July 2009 - 09:26 AM
А що се отнася до норми и закони в кинологията поколения да имаш само шампиони,ТОВА ЗА МЕН Е КОМЕРСИАЛНО
Достатъчно е кучето да е здраво и отговарящо на стандартите
Това са глупости, които сте написали. Достатъчните условия
- кучето да е от породата, което не се доказва с прилика, а с произход, с други думи - родословие.
- кучетата да имат минимум две оценки от двама различни съдии - не е задължително да са шампиони, а да нямат дефекти спрямо стандарта на породата.
- да имат необходимите медицински изследвания
- вие да сте член на клуб по породата, които да издаде документите на малките, след като е спазен развъдния правилник на клуба.
Комерсиално е да имаш нещо, което прилича и да го пуснеш малките, които приличат, да ги обявиш за порода и да ги продаваш като такава. Това се нарича лъжа и няма защо да лъжете бъдещите собственици.
Публикувано: 27 July 2009 - 09:29 AM
Почети малко в раздела "Да пазим и развиваме породите" и тогава ела пак да разправяш приказки за олимпийски шампиони

...и точно такава анкета(както я наричаш) е най-смешното нещо

Като искаш да се сьревноваваш -хората са измислили изложбите