Мопсоизложби
Публикувано: 09 September 2008 - 10:10 AM
Ето една хубава снимка на Грег от Пловдивската изложба,толкова бях изтощена от жега,вълнение и притеснение че след дългото и обстойно отсъждане в ринга директно връчих малкия вагабонт в ръцете на Аничка която естествено се справи блестящо :->),нищо че красивия пудел на Пламен ни отнесе като куцо пиле домат ;D
Публикувано: 12 September 2008 - 09:20 PM
Никога не си смомням мопс да сложат в БГ за групата пред пудели дори и ако са от лошо качество/незабележими попроскубани/с продълговати формати без врат с къси уши- пуделчета------Пак ги курдисват.Въпрос на вкус,навици ,носталгия към отживелицата на старомодни породи или ,,си го мисля другото,ама ай!! Не за конкретен случай-само констатирам факти в размисли и страсти!!!!!

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND
Публикувано: 13 September 2008 - 11:29 AM
Цитат
Никога не си смомням мопс да сложат в БГ за групата пред пудели дори и ако са от лошо качество/незабележими попроскубани/с продълговати формати без врат с къси уши- пуделчета------Пак ги курдисват.Въпрос на вкус,навици ,носталгия към отживелицата на старомодни породи или ,,си го мисля другото,ама ай!! Не за конкретен случай-само констатирам факти в размисли и страсти!!!!!
Да, за жалост винаги губим от пуделите... :'( Аз не смятам, 4е пуделите са по красиви от мопсовете-ли4но мое мнение, де! :blink:
П.П. Гери, успех! Лебре харесва слаби мопсове. :blink:
Публикувано: 13 September 2008 - 03:33 PM
Гериии честито :->) :wub:,така днес до колкото разбрах от наш доверен ифнорматор ;) ;D Голфи е станал първенец в клас млади и е взел и БОБ :->)Честито,жалко че е нямало конкуренция щеше да е по интересно но карай другия път в Пловдив ще се съберем пак всички и ще бъде весело!
Желая много успехи и утре! :wub:
Желая много успехи и утре! :wub:
Публикувано: 14 September 2008 - 11:21 AM
Цитат
Хубаважена6 мопса ти е много сладък!!!Снимката от кога скоро ли е ....?
P.S.Разбира се ако имате впредвид последната снимка.Инъче по нагоре са снимките на Грег на хубаважена6. ;)
Публикувано: 14 September 2008 - 05:18 PM
Ех хубавите неща се разчуват бързо и със снимки сте се снабдили,браво.
И днес получихме първинец на класа и БОБ и станахме младши джуниор шампиони.Наистина нямаше конкуренция и в двата дни,което е много жалко,но в оценителните листове съдиите му написаха много хубави неща.Снимки по късно. ;)
П.П. Забравих да спомена,че изложбите бяха просто на много добро ниво,имаше и кетеринг,бунгалата бяха с удобства просто беше голямо шоу,имаше и басейн при което кучетата се изкъпаха
И днес получихме първинец на класа и БОБ и станахме младши джуниор шампиони.Наистина нямаше конкуренция и в двата дни,което е много жалко,но в оценителните листове съдиите му написаха много хубави неща.Снимки по късно. ;)
П.П. Забравих да спомена,че изложбите бяха просто на много добро ниво,имаше и кетеринг,бунгалата бяха с удобства просто беше голямо шоу,имаше и басейн при което кучетата се изкъпаха