Публикувано: 03 November 2008 - 06:27 PM
Искам най напред да честитя на Гери и Голфи перфектното представяне в ринга, с всеки изминал месец Голфи става все по красив а Гери се справя в ринга като професионален хендлер :->) :wub: сега да разкажа малко за трите изложби които се проведоха в Пловдив на 01;02 ноември.Няма да коментирам специалката на девета група защото ще ми се обидят организаторите на тази( изложба)-така и не разбрах кои са те,а защо ще ми се обидят ами просто защото няма да напиша приятни отзиви за тази специалка!Тя беше първа по ред преди ЦАЦ изложбата,та от нея Грег получи отлични оценки-отличен,бест джуниър,ЦаЦ и БОБ-аз съм доволна и щастлива от малкия маймунчо представи се отлично въпреки че неговата хендлерка не успя да се справи като хендлер в ринга-сиреч аз ;D и до тук приключва коментара ми за специалката на цялата 9породна група.На ЦАЦа нещата се развиха по същия начин за Грег,по интересното беше втория ден на изложбата когато една от изложителките ме спира и гръмогласно ми задава въпроса-Ой бже мой ну что ето-и аз отговарям Мопс,и я помолих да говрим на англйски щото училищният руски хич вече ми го няма та тя-да да това не е Мопс това няма нищо общо със стандарта при което аз зех да сехиля на среща й и викам мопс и половина е, млад шампион на България,а тя-но той е дебел той в никакъв случай не тежи 8кг и 600гр,аз-да тежи 9кг и 500гр,тя-може ли да го вдигна, аз- да,и тя го вдигна па после като се разпищя насред залата какво е това нещо как можело да не се съобразяваме със стандарта,в това време мина един от съдиите и й каза да намали децибелите ;D аз само се разсмях още по силно и й казах че сега ще й покажа на снимка най титулования шампион на България който също така е и шампион на Сърбия и Македония а имено Буда, понеже на телефона имам много красиви негови снимки реших да я зашеметя тотално и успях ;D тя като го зърна па като почна да се зачервява,позеленява и остана безмълвно втренчена в екрана на телефона :o :rolleyes: ;D накрая отиде до барчето купи си минерална вода седна отпи глътка и запали цигара.Защо ви разказвам всичко това ами жената като всеки останал отговорен собственик на родословно изложбено куче се беше съобразила със стандарта на породата дотук нищо лошо ама този неин мопс милия ми изглеждаше изтормозен от глад :'( и наистина беше най малък в сравнение с мопсовете на Гери, моя милост и Евчо-тя също беше със женската която също идва от Русия но и тя беше като тип куче поне веднъж и половина по едра-не дебела.Като влезнаха всички мопсове в ринга направиха обиколките съдията ги отсъди едно по едно и естествено накрая познайте кой остана за сравнение в ринга ами наша скромна извън стандартна милост и руската 3годишна стандартна мопска шампионка при което незнайно защо когато съдйката попита дамата на каква възраст е кучето й тя не само че каза че е на три г.ами и уточни че е и шмпионка при което съдията се дръпна на зад и помоли за повторна обиколка на ринга след което пак ги постави за сравнение при което вече се бях паникйосала тотално Грег да не скочи да поклати шампионката в ринга щото ние не подбираме дали е шампионка,дали е плюшена играчка или нечий крак :klati: ^_^ клатим всичко ;D ама геройчето мамино се държа перфектно в ринга-естествено щото не го водих аз ;D аз се криех като дезертйор зад колоните да не ме гледа защото почва да се дърпа и да тегли към мен.Най накрая след дълго оглеждане съдията отсъди Боба,даде го на извън стандартния Мопс :P И така резултатите на Грег от трите изложби са 3хОтличен,3хБест джуниър,3хЦац и 2хБоб и за втори път в клас млади той получи титлите-млад шампион на България млад гранд шампион на България и млад балкански шампион.За съжаление емоциите тези два дни на мен лично ми дойдоха в повече да не споменавам че в петък си пристигнах в 1:30ч след дълго пътуване и на сутринта трябваше да бъдем в Пловдив,толкова бях отвеяна от вятъра че сега ми е малко мъчно даже,нито успяхме да се наснимаме нито успяхме да си поговорим с останалите мопсочовеци :'(за което искам лично да им се извиня и да ги помоля и те да споделят личните си впечатления от изложбата.