Мопсоизложби
Публикувано: 04 November 2008 - 02:41 PM
За Светлето, да мога и аз да кажа, че определено скромничи. Ако бяхте видяли Роза при влизането как застана и не искаше да ходи, щяхте да си умрете от смях, но Светлето не се отказа, и за няколко минути направи от нея "памук", тя се разтапяше в ръцете й, и направи всичко което се изискваше. Мога да кажа с ръка на сърцето, че това първо излизане и държане определено го дължи на хендлерката си :wub:
П.П. Дано не ни изостави за другите изложби, без Светлето сме за наникъде :->)
Публикувано: 04 November 2008 - 02:46 PM
Мога да кажа, че най-голямото удоволствие на човек идва от това, когато види, че нещо което ОБОЖАВА значи нещо и за някой друг! За мен е истинско удоволствие да водя Розичка по изложби и няма да ви изоставя - с вас съм :wub:
Публикувано: 05 November 2008 - 12:02 PM
Публикувано: 05 November 2008 - 02:34 PM
Цитат
Публикувано: 06 November 2008 - 08:59 PM
аз имам мопс на 1 година и 6 месеца(почти на 7) и имам едно питане.
мога ли да отида на изложбата и да взема оценка за моя сладур без да го включвам в самата изложба и ако да какво точно да направя. Благодаря ви предварително :blink:
Публикувано: 06 November 2008 - 09:22 PM
Цитат
мога ли да отида на изложбата и да взема оценка за моя сладур без да го включвам в самата изложба и ако да какво точно да направя. Благодаря ви предварително :blink:
Защо не? Отивате ,плащате и съдията Ви оценява кучето и дава оценочен лист.Кучето има ли родословие?
Публикувано: 06 November 2008 - 09:29 PM
Цитат
Цитат
Защо не? Отивате ,плащате и съдията Ви оценява кучето и дава оценочен лист.Кучето има ли родословие?
да даже аз съм го купил от вас следователно всичко е тип топ
Публикувано: 06 November 2008 - 10:02 PM
Цитат
той моя попринцип не е с най-доброто поведение и ако го запиша само ще станем за резил първо ще го заведа само да видя как ще му се отрази и ако можем да вземем оценка и по нататък може и да го запиша :blink: :blink: :blink:
Публикувано: 06 November 2008 - 10:21 PM
Цитат
ние със сигурност ще дойдем сега следващия weekend а за декември може и да го поизмъча малкия туко виж му влезнало нещо в сладката главичка ;D
Публикувано: 06 November 2008 - 10:39 PM
Цитат
Цитат
той моя попринцип не е с най-доброто поведение и ако го запиша само ще станем за резил първо ще го заведа само да видя как ще му се отрази и ако можем да вземем оценка и по нататък може и да го запиша :blink: :blink: :blink:
Съвсем нормално ;D, първа изложба и за собственика и за кучо ;D Всички сме минали по този път, така че няма страшно, "излагайте се", ще се запознаете с много други собственици на мопсчета, ще обмените опит, ще видите какво се изисква и малкият ще свикне с обстановката и ринга :blink: Винаги има първи път и винаги първият път е съпроводен с много вълнение и емоции и за двама Ви /човек и куче/ :blink:
Публикувано: 06 November 2008 - 10:46 PM
Цитат
Цитат
ще се радваме :blink:.а ти и твоя красавец ще ходите ли
Буда :wub:, той е както се казва "старо куче ", през толкова изложби е минал ;) ;D, че едва ли му пука, отива, застава в стойка, отекчено чака огледа на съдията и накрая излиза с гордо вдигната глава и поредна победа!!! :P :P :P
Публикувано: 06 November 2008 - 10:49 PM
Цитат
Цитат
Цитат
да даже аз съм го купил от вас следователно всичко е тип топ
Тогава защо не участвате пълноценно в изложбата , а само за оценка?На автара ,ако е той , виждам много красив мопс ,имате големи шансове за добро класиране,защо и не да победите. ;)
Публикувано: 06 November 2008 - 10:54 PM
Цитат
Цитат
Цитат
ще се радваме :blink:.а ти и твоя красавец ще ходите ли
Буда :wub:, той е както се казва "старо куче ", през толкова изложби е минал ;) ;D, че едва ли му пука, отива, застава в стойка, отекчено чака огледа на съдията и накрая излиза с гордо вдигната глава и поредно победа!!! :P :P :P
да доста почетох из форума и тои май е най-голямата гордост сред мопсове печелил най-много пъти(така поне си мисля) но никога не пречи още едно отличие към колекцията :blink: а и може да действа мотивационно на останалите сладурчета :blink:
Публикувано: 06 November 2008 - 11:05 PM