Мопсоизложби
Публикувано: 17 November 2008 - 01:42 PM
Публикувано: 17 November 2008 - 01:50 PM
Цитат
Има в Пловдив поводи много и всякакви,като се видим ще ти покажа моя и ще ти обясня какво се прави в самия ринг,не че съм много компитентна,но ще ти предам това което аз зная.Там където водите Ернесто на вет.попитай дали продават,абе ще намерим,радвам се ,че и вие се запалихте по изложбите,впрочем отидеш ли веднъж отърване няма.
Публикувано: 17 November 2008 - 02:39 PM
Честито на всички мопсита които участваха двата дена на изложбите в София на 15-16ноември :->)
Благодарности на всички мопсита които бяха дошли да ни подкрепят и Кураж на тези които за напред ще вземат участие по изложбите!
Сега аз да доложа че имам снимки ама още не са свалени от фотоапарата,имам и на телефона но те са само две със Втората подред купа спечелена за развъдна група :->)на конкурсите!
Чакам и снимки от двамата фоторепортери-чаровници ;) :wub:които наснимаха цялата мопсо група в ринга след оценяването, та даже в един момент се почудихме на къде по напред да погледнем и раздадем усмивки и целувки! :wub:
Такаааа сега да разкажа малко и за самата изложба:Имаше силно участие и двата дена на представители от развъдник-Pug Kennel BASKERVIL,и силно присъствие и подкрепа от развъдник-www.kingonaleash.com!
Публикувано: 17 November 2008 - 07:30 PM
А бебешкото участие на изложбата беше от развъдник Gold Creme
Втория ден беше също толкова натоварен колкото и първия с тази разлика че аз помагах на Светлето-профи хендлерката за оценяване на френските бебета Кими и Кейдън-направихме абсолютно шоу с тез две малки вагабонтчета първо не искаха да вървят па после като тръгнаха иииииии Кими със Светлето грабна купата за най красиво бебе :->)
Така сега за нашето представяне-бебе Амира се представи много добре в ринга и й дадоха много перспективен :->)
Нас със Гери ни накараха направо да влезем двете в ринга и докато оценяха Голфи ние стояхме в стойка после пък обратно,след което влезна и Марги с Туинки, после и Далила с Доли оцениха всички. Накараха ни да направим една обиколка на ринга след което съдията благодари на Гери после благодари на Далила и на сравнението за Боба останаха Туинки и Грег.
Сега да преведа на Марги какво каза съдията за нашата любимка която на сичкото отгоре два дена не се отърва от вниманието и любовните ласки на Гиго ;D
Добре развит женски екземпляр, перфектни уши,добра форма цвят и място на очи,добри предни крака,добри пропорции на лице,другото беше за тялото че малко трябва да отслабне за да можело главата да изглежда съразмерна с цялото тяло,но като цялостно австрйския съдия много хареса Туйнки и тя си получи заслужено отличната оценка :->),та на сравнението както казах останаха Туйнки и Грег след доста оглеждане от всички възможни ъгли съдията накрая отсъди Боба, даде го на Грег като обясни че той бил по снажен-в смисъл съразмерни глава и тяло а Туйнки малко била закръглена и затова тялото малко изпъквало пред главата и щяла да бъде пефектно завършен екземпляр ако свали малко телесна маса.
Абе ние и такава си я харесваме! :wub: :->)
Публикувано: 17 November 2008 - 07:50 PM
Публикувано: 17 November 2008 - 08:02 PM
http://www.croxbox.b...ACIB-София
http://www.croxbox.b...ACIB-София
http://www.croxbox.b...13-години
Жалко че клипчето не е цяло но на този конкурс спечели детенце Алекс която водеше батко Буда :->)
Публикувано: 17 November 2008 - 08:15 PM
Публикувано: 17 November 2008 - 08:34 PM
Цитат
Ей какъв е хубавец Голфи и Гери как се е усмихнала миловидно,снимката е супер!
Марги това-Градски вестник ли е?
Публикувано: 17 November 2008 - 11:28 PM
Цитат
Марги бързо казвай кой е този вестник,това са момчетата сигурно дето го харесаха и постоянно го снимаха,ехе много ги искам всичките снимки,нямам нито една снимка на тази изложба.
Публикувано: 17 November 2008 - 11:38 PM
Публикувано: 17 November 2008 - 11:45 PM
Цитат
Публикувано: 17 November 2008 - 11:46 PM
Цитат
Цитат
Уникален е той... И е единствен!!! :wub: :wub: :wub: