Ауууу мопситааа, якооо! Браво на вас, интересува ме, покрай цялата мопсо банда насъбра ли се тълпа от минувачи с фотоапарати? При нашите срещи винаги така става, като една малка циркова площадка
"you cannot change the world by saving one animal, but for that one animal...you can change the world."
Много са яки бургаските мопсинца.Знам колко ви е било забавно,съжалявам,че ние пропуснахме,но няма начин трябва да се работи Мелани и Айо са станали вече тинейджъри И гледам,че Макс отново се е мятал на гърба на своя любимец Айо
Страхотни сте,личи си че не само мопситата са щастливи но и самите вие! Надяваме се за напред да се събирате често и естествено да ни радвате със страхотни фоторепортажи!
Благодарим Ви за комплиментите И аз се надявам да се събираме по-често, ама винаги, когато имаме срещичка или времето е много топло или пък вали...както знаете нашата порода има проблеми с горещото време А защо само в Бургас се организират мопсосрещите?
Еееее..днес бяхме в Бургас, но не ходихме в морската... жалко..интернета ми нещо спираше и не влизах във форума, ако знаехме с удоволствие щяхме да дойдем