Честит Рожден Ден на моето мопсче!
Публикувано: 26 May 2010 - 09:53 AM

Много благодаря за милите думи, тъпкано да ви се връщат пожеланията! Много ме развълнувахте. Ето и малко снимки от рождения ден. Беше много забавно, всички палавници хапнаха от тортата. Естествено Руф си изяде първи парчето и започна да обикаля по другите чинийки, нали си ми е лакомник

Публикувано: 26 May 2010 - 09:54 AM

Много благодаря за милите думи, тъпкано да ви се връщат пожеланията! Много ме развълнувахте. Ето и малко снимки от рождения ден. Беше много забавно, всички палавници хапнаха от тортата. Естествено Руф си изяде първи парчето и започна да обикаля по другите чинийки, нали си ми е лакомник

Публикувано: 26 May 2010 - 12:46 PM
Охо Честит Рожден Ден на патерици. Да ти е жив и здрав и много да те слуша и забавлява

Публикувано: 28 May 2010 - 09:59 AM
elibaby, в 27 May 2010 - 09:06 PM, написа:
Честит първи рожден ден на Руфи и от кака Зина. Малко късно разбираме, но желаем на момчето много палави игри и успехи по ринговете занапред. 

Благодаря!Ще се радваме да ви видим скоро в градинката. Вчера беше голям купон.Очаквайте снимки в мопсосрещи
Публикувано: 15 June 2010 - 11:50 AM
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН АЙКИ
Ние с момчетата ти желаем много здраве,много щастливи моменти изживяни в компанията на любимите ти хора и не на последно да даряваш всички около теб с много обич и положително настроение!А на твоите си любими хора пожелаваме да те обичат още повече и всеки ден да чуваш от тях по едно Обичам те!!!
Весело изкарване и да не забравите за снимчици от събитието!
http://www.youtube.c...h?v=P3HIqFNK-Ao
Ние с момчетата ти желаем много здраве,много щастливи моменти изживяни в компанията на любимите ти хора и не на последно да даряваш всички около теб с много обич и положително настроение!А на твоите си любими хора пожелаваме да те обичат още повече и всеки ден да чуваш от тях по едно Обичам те!!!

Весело изкарване и да не забравите за снимчици от събитието!

http://www.youtube.c...h?v=P3HIqFNK-Ao

Публикувано: 15 June 2010 - 02:50 PM
Честит Рожден дееен на Айкии!!! Пожелавам му още 20 години да радва мама, да е палав и много много здравичък.

Публикувано: 15 June 2010 - 05:53 PM
Честит Рожден Ден Айки!
Пожелавам на него и неговата прекрасна мама Радослава всичко най хубаво ,много здраве и само добри неща в вашия живот.Да ни дарявате с вашето присътствие още много ,много ,много години.
:smile:
Пожелавам на него и неговата прекрасна мама Радослава всичко най хубаво ,много здраве и само добри неща в вашия живот.Да ни дарявате с вашето присътствие още много ,много ,много години.

Публикувано: 25 June 2010 - 06:31 PM
Честит рожден ден Вивиян!Да си ми жива и здрава още дълги години!
Вчера Вивян дъщеря на Ежи Гонзик и Ризбергман Ани навърши 8 години .
Вчера Вивян дъщеря на Ежи Гонзик и Ризбергман Ани навърши 8 години .

Публикувано: 25 June 2010 - 08:26 PM
Честит рожден ден на Вивиян! Да е жива и здрава, макар и вече на възраст тя изглежда страхотно! Същата сладка бръчка като други познайници...Целувки на нея и поздравления на Марги.