Съдейства ли форума на дог.бг при продажбата на кучета?
Публикувано: 03 September 2009 - 08:39 AM
Цитат(dog.bg @ Sep 2 2009, 06:54 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(Норита @ Sep 2 2009, 05:26 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Това си стой от десет дни...
Това са клубни форуми и там като админ не пипам без разрешението на клубните модератори. А и темата не стои, а какво виждате - обесняват му защо не трябва да се прави по този начин, така че всичко е наред. Ако преценят администраторите там, могат да я премахнат или да я оставят, за да се чете от други, които искат същото.
Tова е много хубаво, но телефонът на напористия си стои и обявата ще си свърши работата.
Публикувано: 04 September 2009 - 08:22 AM
Цитат(rodegunda @ Sep 3 2009, 10:01 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Това е същото като горния пост, нали? В смисъл, че вчера беше изтрито като отделна тема, а днес е пуснато в тази?
Публикувано: 11 September 2009 - 03:40 PM
Публикувано: 12 September 2009 - 09:45 PM
Вече многп настоятелно, за не знам кой път, ще помоля да се разчисти темата Дакел в Породи.
Еми съжалявам, ама то там сватосването, зетя, правене на още дунди, търси си жена, разгонен бил мъжкия, жал й било да го гледа как му се иска, казанова бил... това нещо просто не се търпи!
Еми съжалявам, ама то там сватосването, зетя, правене на още дунди, търси си жена, разгонен бил мъжкия, жал й било да го гледа как му се иска, казанова бил... това нещо просто не се търпи!
Публикувано: 13 September 2009 - 09:16 AM
Цитат(Nickey @ Sep 12 2009, 10:45 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Вече многп настоятелно, за не знам кой път, ще помоля да се разчисти темата Дакел в Породи.
Подкрепям! Това е само една от страниците....
Публикувано: 13 September 2009 - 10:49 AM
julianas, нямам думи колко си нахална и безпардонна! Как имаш очи да спориш и да хулиш?!?
Ако това не е нарушение на правилата, здраве му кажи:
Dog, до кога ще се вихри безнаказано размножителка julianas?
Ако това не е нарушение на правилата, здраве му кажи:
Цитат(julianas @ Sep 12 2009, 09:42 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Това е решено като дадем Дунди и Джули си одъхне малко от тях е кастрираме мисля че това е достатъчно не искам да е изхабявам а и тя не е взета за разплод 1 път стига според мен ,но Джако не искам да го кастрирам така че тои ще си търси и други жени да правят такива прекрасни дунди
Цитат(julianas @ Sep 12 2009, 08:09 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Нашия Джако пак си търси жена!Има ли желаещи 

Dog, до кога ще се вихри безнаказано размножителка julianas?

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 13 September 2009 - 11:41 AM
Цитат(julianas @ Sep 13 2009, 12:18 PM) <{POST_SNAPBACK}>
боже боже това си е наша шега а вие сте някакви комплексари
А стига бе, където вляза, все шеги.

Нещо не ви разбираме хумора...

Публикувано: 13 September 2009 - 04:53 PM
А бе то хубаво любоФ, ама не е лошо и по някой лев да припечели човек с "оная работа" на кучето си - какво пък, криза е!
Това е из откровенията на друга "любяща" размножителка от темата за Мини пинчер- не че е актуално, ама да се знае за какво иде реч, че покрай толкова патетики май се забравя...
Това е положетието - любов, любов, ама сиренето си е с пари!
При Джак Ръсел териер
Любопитни били хората да видят какво ще излезе - пинчЪр ли, що ли...
И нещо актуално - от вчера.
Боксерчета - породисти, елитни, кой каквито си хареса. Едните са само на 10 дни, ама кой има време да чака, докато пораснат поне малко - ако може сега паричките...
Освен триене на такива обяви от новопоявили се, е наложително, според мен, някой правоимащ мод или админ да припомни и разясни в темите-отличници по размножаване, какви са целите на форума, както и да даде на изявени активисти време да си починат от форума и да преосмислят участието си в него. Опитите на обикновени потребители да се месят завършва с освиркването им и изгонването от "нашата тема".
То полека-лека ще стане форумът "техния" форум, та май ще трябва да си сменим местата. Да опразнят за нас "Другата България", а?
Тук определено заприличва на дог-битак с привкус на дог-сапунки.
Това е из откровенията на друга "любяща" размножителка от темата за Мини пинчер- не че е актуално, ама да се знае за какво иде реч, че покрай толкова патетики май се забравя...
Цитат(galia69 @ Aug 18 2009, 09:28 PM) <{POST_SNAPBACK}>
... да знаеш моята роди за първо заплождане 5 бебета ... Ти си решаваш какво ще правиш за цената аз моите ги продадох за 200 лв .
Това е положетието - любов, любов, ама сиренето си е с пари!
При Джак Ръсел териер
Цитат(chenchy @ Sep 11 2009, 11:35 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте,Собственици на Джак ръсели!
От около година имам смеска от пинчър и джак на име Камелия...
Преди 3-4 месеца се разгони за 2ри път и я пуснахме на мъжки...
И ето какво излезе

От около година имам смеска от пинчър и джак на име Камелия...
Преди 3-4 месеца се разгони за 2ри път и я пуснахме на мъжки...
И ето какво излезе

Любопитни били хората да видят какво ще излезе - пинчЪр ли, що ли...

И нещо актуално - от вчера.
Боксерчета - породисти, елитни, кой каквито си хареса. Едните са само на 10 дни, ама кой има време да чака, докато пораснат поне малко - ако може сега паричките...
Освен триене на такива обяви от новопоявили се, е наложително, според мен, някой правоимащ мод или админ да припомни и разясни в темите-отличници по размножаване, какви са целите на форума, както и да даде на изявени активисти време да си починат от форума и да преосмислят участието си в него. Опитите на обикновени потребители да се месят завършва с освиркването им и изгонването от "нашата тема".
То полека-лека ще стане форумът "техния" форум, та май ще трябва да си сменим местата. Да опразнят за нас "Другата България", а?

Тук определено заприличва на дог-битак с привкус на дог-сапунки.