Dog.bg Форуми : женски бултериер

Към съдържанието

БКК Английски Бултериер - форум за породата и истинските фенове

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (6 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

женски бултериер

#1 Потребителят е офлайн   peoi Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 23 August 2009 - 10:30 PM

Здравйте аз имам женски бултериер и искам да намеря мъжки за да го заплодя.За съжаление кучето ми няма родословие и това за някой е проблем.Ако проявите интерес и това за вас не е от значение нека се обади или да пише по темата.

#2 Потребителят е офлайн   LORD_BULL Икона

• MOD_BULL
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2009 - 09:08 AM

Цитат(peoi @ Aug 23 2009, 09:30 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравйте аз имам женски бултериер и искам да намеря мъжки за да го заплодя.За съжаление кучето ми няма родословие и това за някой е проблем.Ако проявите интерес и това за вас не е от значение нека се обади или да пише по темата.089786420 ето и няколко снимки на кучето ми

Мисля, че вчера Ви обясних по телефона, но явно не сте ме разбрали.
Размножаването на БЕЗРОДОСЛОВНИ бултериери е във вреда на породата!
Основната цел на БККАБТ и неговите членове е да полупяризира и да подобрява
полулацията на Бултериера в БГ! Ако желаете да развъждате, станете
член на буллтериер клуба и ще разберете колко простички са правилата..

User's Signature

BIRMINGHABROVO BULL FRONT

" Me Trouble and Strife's at home with the Bin Lids."

#3 Потребителят е офлайн   animal Икона

• САМОЗВАНЕЦ
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2009 - 02:10 PM

Цитат(LORD_BULL @ Aug 24 2009, 08:08 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(peoi @ Aug 23 2009, 09:30 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравйте аз имам женски бултериер и искам да намеря мъжки за да го заплодя.За съжаление кучето ми няма родословие и това за някой е проблем.Ако проявите интерес и това за вас не е от значение нека се обади или да пише по темата.089786420 ето и няколко снимки на кучето ми

Мисля, че вчера Ви обясних по телефона, но явно не сте ме разбрали.
Размножаването на БЕЗРОДОСЛОВНИ бултериери е във вреда на породата!
Основната цел на БККАБТ и неговите членове е да полупяризира и да подобрява
полулацията на Бултериера в БГ! Ако желаете да развъждате, станете
член на буллтериер клуба и ще разберете колко простички са правилата..

За да разберат колко са "простички правилата" трябваше някой да се беше сетил да ги пусне тука, особено след промяната им през март!Нали уж клубен форум, ала-бала...
Но явно ръководството е толкова вглъбено "селекцията и развъждането", че чак забравя да се обади на ОРД-то, та кво остава за друго smile.gif

ОСТАВКА!

User's Signature

WWW.EVILDOGS.NET

"I'm hated by many, liked by few, respected by all" Mike Tyson
Ум царува,Ум робува - Ум,белия делфин

#4 Потребителят е офлайн   peoi Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 24 August 2009 - 02:50 PM

Братлета аз искам да стана 4лен но досега никои не ми е казал за този КЛУБ.каде и как мога да се регистрирам.МОЛЯ ви не се сърдете аз току 6то прохождам с Бултериерите.А и аз не искам да развъждам сцел търговияпросто да и създам потомство.за6тото е хубава женска.Пък съм много запален на тема Бултериер,БЛГОДАРЯ ВИ ПЕДВАРИТЕЛНО

#5 Потребителят е офлайн   animal Икона

• САМОЗВАНЕЦ
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2009 - 03:02 PM

Цитат(peoi @ Aug 24 2009, 12:50 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Братлета аз искам да стана 4лен но досега никои не ми е казал за този КЛУБ.каде и как мога да се регистрирам.МОЛЯ ви не се сърдете аз току 6то прохождам с Бултериерите.А и аз не искам да развъждам сцел търговияпросто да и създам потомство.за6тото е хубава женска.Пък съм много запален на тема Бултериер,БЛГОДАРЯ ВИ ПЕДВАРИТЕЛНО

За целта е необходимо да се свържеш със секретаря на Клуба - Николай Котов.Тук ника му е DOWNFACE, пиши му на л.с., той ще ти обясни какво е необходимо да направиш.
Това колко ти е хубава кучката е друг въпрос и предполагам, че отговора няма да е този, които си мислиш ти...Но може да пуснеш нейни снимки в "любителски снимки".
User's Signature

WWW.EVILDOGS.NET

#6 Потребителят е офлайн   IVO_LI Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 August 2009 - 06:48 PM

Имаш ЛС.
User's Signature

Живеи така че да помниш миговете.

#7 Потребителят е офлайн   peoi Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 02 September 2009 - 03:45 PM

А,и нека някои ми обясни как да ка4а снимки 4е нещто не ми е ясно,много искам да видите моята женска,много е добра,Благодаря ви предварително

#8 Потребителят е офлайн   LilTed Икона

• Играчът е мъж, макар да е малко момиче...
  • PipPipPip

Публикувано: 02 September 2009 - 04:23 PM

peoi,брат ти май нещо не разбра....не може да си заплодиш кучката,ако е без родословие...съмнявам се,че някой,който има добър бул ще се навие за поколение....дори и да има такъв,кучетата ти ще се водят безпородни,дори и да са 100% бул за теб (т.е. и майката и бащата са АБ)...само защото родителите нямат родословие...

User's Signature

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!

"Модераторите са готини пичове" Lauta

#9 Потребителят е офлайн   tattoo Икона

• хахо
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 02 September 2009 - 10:42 PM

Цитат(LilTed @ Sep 2 2009, 05:23 PM) <{POST_SNAPBACK}>
peoi,брат ти май нещо не разбра....не може да си заплодиш кучката,ако е без родословие...съмнявам се,че някой,който има добър бул ще се навие за поколение....дори и да има такъв,кучетата ти ще се водят безпородни,дори и да са 100% бул за теб (т.е. и майката и бащата са АБ)...само защото родителите нямат родословие...

Хайде стига се изказва неподготвена...за бели родословия чувала (чела) ли си?Само има някои условия ,за да стане по правилата-експертна оценка ,ала-бала...питайте босовете.

#10 Потребителят е офлайн   LilTed Икона

• Играчът е мъж, макар да е малко момиче...
  • PipPipPip

Публикувано: 03 September 2009 - 07:59 AM

Цитат(tattoo @ Sep 2 2009, 08:42 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Хайде стига се изказва неподготвена...за бели родословия чувала (чела) ли си?Само има някои условия ,за да стане по правилата-експертна оценка ,ала-бала...питайте босовете.

Чувала съм и съм чела,но както е тръгнал,дали ще си извади? Написал е 4 мнения и в две от тях има телефон за връзка за желаещите да си пуснат мъжкия на неговата кучка....та такъв човек дали ще си извади? КАто гледам LORD_BULL му се е обадил и му е разяснил ситуацията,а той нашия продължава с ''офертата''......
User's Signature

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!

"Модераторите са готини пичове" Lauta

#11 Потребителят е офлайн   animal Икона

• САМОЗВАНЕЦ
  • PipPipPip

Публикувано: 03 September 2009 - 11:52 AM

Цитат(LilTed @ Sep 2 2009, 02:23 PM) <{POST_SNAPBACK}>
peoi,брат ти май нещо не разбра....не може да си заплодиш кучката,ако е без родословие...съмнявам се,че някой,който има добър бул ще се навие за поколение....

Що ве - разхождат се заедно и оп станало заклещването... dry.gif
Ако някой ми предложи да си разходим кучетат заедно, дали ще мисля за тва, какво може да стане по време на разходката smile.gif
И после свършен факт...доста често се правеше това нещо навремето...
User's Signature

WWW.EVILDOGS.NET

#12 Потребителят е офлайн   peoi Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 03 September 2009 - 02:18 PM

Абе сладу4ета нали за това са Форумите,за6то да не си пиша телефона,какво токова е станало?Да не си мислите 4е вси4ки Булове в БГ са сродословие.Според ме това родословие се прави за да се вдига цената на ку4ето,това не зна4и 4е ку4ето е хубаво.Като се роди ку4ето с дефект,какво се прави тогава?Аз познавам хора който са си взималику4ета от Шампиони,и пак не са им давали родословие.Едвали това е критерия за Добро ку4е.Моето е вкарано от УНГАРИЯ,и пак няма родословие.Ку4ето ми е ПЕРФЕКНО.
Мод: Пиши на български!Покажи си кучето щом е перфектно!

#13 Потребителят е офлайн   animal Икона

• САМОЗВАНЕЦ
  • PipPipPip

Публикувано: 03 September 2009 - 02:23 PM

Цитат(peoi @ Sep 3 2009, 01:18 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Абе сладу4ета нали за това са Форумите,за6то да не си пиша телефона,какво токова е станало?Да не си мислите 4е вси4ки Булове в БГ са сродословие.Според ме това родословие се прави за да се вдига цената на ку4ето,това не зна4и 4е ку4ето е хубаво.Като се роди ку4ето с дефект,какво се прави тогава?Аз познавам хора който са си взималику4ета от Шампиони,и пак не са им давали родословие.Едвали това е критерия за Добро ку4е.Моето е вкарано от УНГАРИЯ,и пак няма родословие.Ку4ето ми е ПЕРФЕКНО.

Айде на бас, че кучето ти е далече от "перфектно" ab_041.gif В най-добрия случай е "нищо особено".
Що си мислиш, че не сме си взели кучета от къедто ни падне, а сме се изръсили по 2000-3000 за всяко?
Пусни едни снимки, пък да я видим тая перфектност, де!
User's Signature

WWW.EVILDOGS.NET

#14 Потребителят е офлайн   paloma_blanka Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Dogo Group
Публикувано: 03 September 2009 - 02:34 PM

Цитат(peoi @ Sep 3 2009, 03:18 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Абе сладу4ета нали за това са Форумите,за6то да не си пиша телефона,какво токова е станало?

Ами, сладурче...против правилата на форума е да търсите мъжки за женска без родословие тук, още по-малко в клубен форум.

Да не си мислите 4е вси4ки Булове в БГ са сродословие.Според ме това родословие се прави за да се вдига цената на ку4ето,това не зна4и 4е ку4ето е хубаво.Като се роди ку4ето с дефект,какво се прави тогава?Аз познавам хора който са си взималику4ета от Шампиони,и пак не са им давали родословие.Едвали това е критерия за Добро ку4е.

Това е разисквано хиляди пъти тук и все пак:

Не не са, но тези без родословие няма как да се докаже че са Булове. Без да има черно на бяло поколения назад че произтичат от бул, то не са такива, а само приличат по определени признаци на тази порода.
А родослвието е просто документ, който доказва именно това, че кучето е от дадената порода и кои са родителите и прародителите, нищо повече или по-малко.

Моето е вкарано от УНГАРИЯ,и пак няма родословие.Ку4ето ми е ПЕРФЕКНО.

Ами обичай си го. В твоите очи е перфектно, но дали е така наистина... Бяха писали за бяло родословие тук. Почети малко за този документ, изкарай кучето си на киноложка изложба, получи необходимите оценки и докажи, че наистина имаш хубаво и качествено куче!
User's Signature

Качена снимка

#15 Потребителят е офлайн   jockitch Икона

• PALACHA
  • PipPipPip
  • Interests:A.P.O.C.A.L.Y.P.T.O
Публикувано: 03 September 2009 - 02:59 PM

Никой не казва, че всички бултериери с родословие са перфектни. Просто казваме, че кръвта им е чиста, т.е. царете се различават по това от циганите. Породата като цяло произлиза от смесването на няколко други породи кучета. След като се е създала тази линия, тя трябва да се следи, тъй като при смесването с друго куче, ще започне да клони към друга порода вече и ще се размие кръвта, която толкова селекционери са си играли да създадат. Затова и се следи родословието, за да се види, че кучето ти произлиза точно от чистокръвни вече бултериери. Освен това не е хубаво да се свързват брат и сестра, полу-брат и полу-сестра и така нататък, тъй като риска от увреждания е голям, което ще доведе до лоши последствия не само за стопаните, а главно за животните. Разбира се и пуснати по-нататък, тези кучета могат да развалят и малките на някои чистокръвен бултериер и накрая съвсем рядко да се намира някой качествен екземпляр. Аз също не бях сигурен за пускането на моето куче с полусестра. Обаче тук ми разясниха нещата и разбира се, мисля, бяха прави. Така че не е зле да се слушаш в съвета на хората. Този форум е точно за това - да не стават грешки и ако имаш някакъв проблем или не си сигурен в нещо, да бъдеш упътен.

#16 Потребителят е офлайн   peoi Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 03 September 2009 - 03:59 PM

Съгласен съм 4е е то4нотака както казвате,4е Форума е за това да не се смесват брат със сестра и това уврежда поколението.Но в крайна сметка форумите са и за обмяна на опит и съвети които не ги знае всеки.И защто си мислите 4е моето ку4е не струва колкото вашите,аз съм го купил от приятел които се знимава с тази порода,и той ми го купи от Унгария,мога да изкарар родословие но не ми е останало време да отско4а до Унгария,.А струва ли си да ходя до там само за това?

#17 Потребителят е офлайн   peoi Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 03 September 2009 - 04:04 PM

Ами, сладурче...против правилата на форума е да търсите мъжки за женска без родословие тук, още по-малко в клубен форум.

И кво като нямам родословие на ку4ето и немога да се регистрирам ли?и немога да пускам теми във Форума така ли?

#18 Потребителят е офлайн   Jokera Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 September 2009 - 04:15 PM

Здравей peoi,
да те попитам този твои приятел да има случайно зоомагазин? wb_052.gif

#19 Потребителят е офлайн   animal Икона

• САМОЗВАНЕЦ
  • PipPipPip

Публикувано: 03 September 2009 - 04:19 PM

Цитат(Jokera @ Sep 3 2009, 03:15 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравей peoi,
да те попитам този твои приятел да има случайно зоомагазин? wb_052.gif

wc_055.gif wink.gif ns22.gif
А ве сладур, я кажи къде живееш да дойда да го видя тоя безценен екзепляр ab_041.gif
User's Signature

WWW.EVILDOGS.NET

#20 Потребителят е офлайн   peoi Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 03 September 2009 - 04:20 PM

Не Жокер сега Няма.Преди се занимаваше с зоомагазини и имаше доста голям избор но се забарка с некви незаконни работи и Фалира сега няма

• (6 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни