Бушка, и аз писах същото на dog.bg на лични.
Докато няма формулирани ясно ПРАВИЛА - каквито и да са те, за модериране не може да се говори.
По-добре липса на такова или бавно и неефективно от един човек, който не е в състояние, естествено, да следи цял форум, отколкото "многоцарствие" на дузина новоизлюпени мод-ове, които считат, че летоброенето започва с тяхното "ръкополагане" и с първия си пост заплашват да трият наред всичко, което не им хареса...
Докато правилата си ги знае само dog.bg - не виждам кой и как може да помогне за установяване на някакъв порядък тук във форума. Имам желание да съдействам, но определено не и да гадая как точно трябва да се постъпи в конкретна ситуация, за да съответства на нечия "своя гледна точка" ...
Защото наистина "
да си мод не е лесно .. в един момент се оказваш слуга на всички, затрупан с проблеми на хора, които не познаваш и някак си се губи удоволствието да пишеш, да участваш в дискусии ..."... И ако при това нямаш и увереност, че се опираш на правилника, който си приел, и че се ползваш с безусловна подкрепа на тези, които са го създали - наистина няма смисъл...
Това е само и единствено мое лично мнение, на обикновен потребител - не ангажиращо за никого. Просто си позволявам да го споделя, защото харесвам форума и искам той да е възможно най-добре организиран, за да е приятно и полезно за всеки да участва в него.
А иначе ... нямам проблеми, чета навсякъде и пиша там, където, слава Богу, никой не ме модерира по "свои си правила", които не познавам и евентуално - не приемам. Появи ли се такъв - изчезвам без "бай-бай"!
Поздрави на всички!