Бисерчета за кокери :)
Публикувано: 24 June 2008 - 10:40 PM
едно съвсем прясно от днешната разходка :)
пуснала съм Макс да поплува в езерото в парка и едно дете тича задъхано към нас :)
то: како,како, защо го пускаш това куче в езерото - да ти лови жаби ли?
аз: ми не
то:ами тогава защо - за да напада от там деца ли? ;D ;D ;D ;D
пуснала съм Макс да поплува в езерото в парка и едно дете тича задъхано към нас :)
то: како,како, защо го пускаш това куче в езерото - да ти лови жаби ли?
аз: ми не
то:ами тогава защо - за да напада от там деца ли? ;D ;D ;D ;D
Публикувано: 02 July 2008 - 12:12 PM
аиде и аз да се разпиша в тая тема ;D та днес захведох Тара при вета ии нали отивам да и взема храна ии жената която продава храната само вика ауу какво хубаво лабрадор4е (Тара ;D ;D) ии аз вика не е лабрадор а кокер и тя ааа даа може и ние имаме ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Публикувано: 06 November 2008 - 01:58 PM
нека ви разкажа и една наша скорошна изцепка.разхождам се с моя чочко и срещу нас върви мъж.
-я,какво сладко кученце.каква порода е?
аз:
-кокер
последва едно сбръчкване на вежди,тип" е ,ти кво ме направи мене"
-е,ама те са кафеви
аз:
-е, да ама моя е черен и такива има.
последва едно"хм" и:
-моето момиче да знаеш,че са те излъгали,черни няма само кафеви.пробутали са ти някво друго куче..
и ме отмина,а аз :huh:
-я,какво сладко кученце.каква порода е?
аз:
-кокер
последва едно сбръчкване на вежди,тип" е ,ти кво ме направи мене"
-е,ама те са кафеви
аз:
-е, да ама моя е черен и такива има.
последва едно"хм" и:
-моето момиче да знаеш,че са те излъгали,черни няма само кафеви.пробутали са ти някво друго куче..
и ме отмина,а аз :huh:

Публикувано: 13 November 2008 - 01:21 PM
И на мен днес сутринта ми се случи една смешна случка.С Бенджи сме на разходка и един мъж ме спира с думите:
-Много сладко пуделче имаш. :o
Аз: -Ами мерси,но не е пуделче,а кокер.
Той изгледа Бенджи доста изучаващо:
-Ами то сигурно е кокер,но май не е спаньол.
Аз: -Еми няма как да е кокер и да не е спаньол нали това е породара Кокер Спаньол.
Той: -Момиче те май хич не разбираш от кучета :o :rolleyes:
-Много сладко пуделче имаш. :o
Аз: -Ами мерси,но не е пуделче,а кокер.
Той изгледа Бенджи доста изучаващо:
-Ами то сигурно е кокер,но май не е спаньол.
Аз: -Еми няма как да е кокер и да не е спаньол нали това е породара Кокер Спаньол.
Той: -Момиче те май хич не разбираш от кучета :o :rolleyes:
Публикувано: 25 November 2008 - 05:23 PM
Вчера вървим с Викито и един дядо спира и тръгва да гали Вики.
-Каква порода е?
-англииски кокер шпаньоп
-абе хич не прилича.Има нещо от кокер,сетер и...абе ти знаеш ли,че има муцуна на хрътка?
-може да е кръстоска между сетер и кокер,но със сигурност не е хрътка ;D
-абе момиче кой ти е продал тая кръстоска от три породи кучета?Аз отглеждам хрътки и чесно много прилича.
-защо така мислите?
-ами виж му муцуната,лапите,ушите,виж само колко е високо.На 2 месеца или 1 е?
-На 6 месеца и половина е и какво и има на ушите?
-ами дълги са и къдрави и със сигурност не е на 6 месеца.Разбирам от кучета!Някой те е излъгал!
-Вие виждали ли сте кокери на живо?И аз имам кучето от когато беше на 30 дни как може да не знам на колко е?
-Абе всички си мислят че времето минава много бързо но всъщност минава много бавно.Сестра ми имаше кокер които и омря преди 1 година такаче знам какви са котерите.
-Котери?Това нова порода ли е?Сигурни ли сте че не искате да кажете кокери?
-абе все същото!
-Не е същото!
-Ох момиче ти хич не разбираш от кучета само мъчиш този помяр!
-Това не е помяр и не я мъча.Най добре вземете да прочетете една книга за КОТЕРИТЕ че да ви се обогати малко речника!
След това вече нямах нерви и си тръгнах :huh: а дядото си вървеше с бастунчето и викаше -Хрътка е,хрътка е,сетер е,котер е,абе няква много странна крастоска.Мистерия! ;D
Малееее като тръгне някой да ми казва нещо вече че Вики била сетер си тръгвам ВЕДНАГА!!!!!!!!Много умни дядовци се навъдиха напоследък ;D И отглеждал хрътки ;D :huh: ;D
-Каква порода е?
-англииски кокер шпаньоп
-абе хич не прилича.Има нещо от кокер,сетер и...абе ти знаеш ли,че има муцуна на хрътка?
-може да е кръстоска между сетер и кокер,но със сигурност не е хрътка ;D
-абе момиче кой ти е продал тая кръстоска от три породи кучета?Аз отглеждам хрътки и чесно много прилича.
-защо така мислите?
-ами виж му муцуната,лапите,ушите,виж само колко е високо.На 2 месеца или 1 е?
-На 6 месеца и половина е и какво и има на ушите?
-ами дълги са и къдрави и със сигурност не е на 6 месеца.Разбирам от кучета!Някой те е излъгал!
-Вие виждали ли сте кокери на живо?И аз имам кучето от когато беше на 30 дни как може да не знам на колко е?
-Абе всички си мислят че времето минава много бързо но всъщност минава много бавно.Сестра ми имаше кокер които и омря преди 1 година такаче знам какви са котерите.
-Котери?Това нова порода ли е?Сигурни ли сте че не искате да кажете кокери?
-абе все същото!
-Не е същото!
-Ох момиче ти хич не разбираш от кучета само мъчиш този помяр!
-Това не е помяр и не я мъча.Най добре вземете да прочетете една книга за КОТЕРИТЕ че да ви се обогати малко речника!
След това вече нямах нерви и си тръгнах :huh: а дядото си вървеше с бастунчето и викаше -Хрътка е,хрътка е,сетер е,котер е,абе няква много странна крастоска.Мистерия! ;D
Малееее като тръгне някой да ми казва нещо вече че Вики била сетер си тръгвам ВЕДНАГА!!!!!!!!Много умни дядовци се навъдиха напоследък ;D И отглеждал хрътки ;D :huh: ;D
Публикувано: 25 November 2008 - 08:02 PM
Здравей Вики!
Това с КОТЕР-а е лафа на деня! Дядото е бил вещо лице, но такова чудо на природата - смес от 3 породи, чиито ефект е четвърта порода - КОТЕР и той, хайвана, не е виждал!
На мен Вики много ми харесва - толкова е деликатна и фина, не е като КОТЕРКАТА Баба Бренда, която си тежи на мястото! Надявам се някой ден да видя Вики на живо!
Поздрави :wub:
Това с КОТЕР-а е лафа на деня! Дядото е бил вещо лице, но такова чудо на природата - смес от 3 породи, чиито ефект е четвърта порода - КОТЕР и той, хайвана, не е виждал!
На мен Вики много ми харесва - толкова е деликатна и фина, не е като КОТЕРКАТА Баба Бренда, която си тежи на мястото! Надявам се някой ден да видя Вики на живо!
Поздрави :wub: