Кръстоска м/у каракачанка и кавказка овчарка?
Публикувано: 10 October 2008 - 06:38 PM
Това е добро ;) Едно от моите диването в най-голямата жега си вадеше бутилки с вода от фризера да се разхлажда и направо ме побъркваше...гледам бутилки из двора,а не помня да са били там :rolleyes: после като сложих резе на вратата от яд започна да я гризе ;D
Публикувано: 13 October 2008 - 12:28 PM
Можеш да пускаш каквото си искаш г-н Документалист.
В кое ръководно тяло съм-това си е мой проблем.
Няма такъв който може да ми забрани какво да говоря и пиша.
За това че хората не знаят как да наричат нашето овчарско куче-КК или БОК-те нямат вина-само това ще ти кажа.
Не мога да се срамувам -защото просто няма за какво.
Аз никога не съм и няма да наричам моите кучета-КАРАКАЧАНКИ.
В кое ръководно тяло съм-това си е мой проблем.
Няма такъв който може да ми забрани какво да говоря и пиша.
За това че хората не знаят как да наричат нашето овчарско куче-КК или БОК-те нямат вина-само това ще ти кажа.
Не мога да се срамувам -защото просто няма за какво.
Аз никога не съм и няма да наричам моите кучета-КАРАКАЧАНКИ.
Публикувано: 13 October 2008 - 01:23 PM
стартер,много те бива да интриганстваш,няма що,наемаш се на една жена. А и да знаеш,само магаретата не си сменят мнението. Пък и като си почнал-давай,щом те бива за агент почвай в ред,БОК,КК и т.н,или за другия отбор мълчиш,че туко виж те споходил банн в каракачанския сайт. Дай да чуем или по-точно прочетем твоето мнение,в това,което ти вярваш или приемаш,нека да обсъждаме собствените си убеждения а не да злорадстваме и конфроментираме другите.

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "
Публикувано: 13 October 2008 - 02:38 PM
Нали ти обясни жената че детето е пуснало обявата.Съмнявам се тя да е член на бок и да не знае какви са и кучетата.Въпроса е там че се търси интригата.Не се пиши за кучета а за интриги-на някой това му прави удоволствие,кучетата са на последно място.

"Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи."
Джон Максуел
Публикувано: 13 October 2008 - 02:44 PM
Тука много добре ми повтаряш думите.
Добре е да си прочел и всичко друго, което е написано по-горе.
Някой, като се заяждат и бъзикат през цялото време никой не им прави забележка май.
Добре е да си прочел и всичко друго, което е написано по-горе.
Някой, като се заяждат и бъзикат през цялото време никой не им прави забележка май.