Благодаря ви!!!
Така като гледам и Фейче без козина, че не изглежда никак зле, съжалявам ,че не я заведох на спецялката. Тя винаги се е представяла страхотно. Сега я посрещаха съдиите в ринга с думите - Ето я и шампионката.
А, преди това седя и идва един от съдиите който не ни оценяваше ,но постоянно оценява чаута в чужбина и вика- Какво си се напрегнала, та тези кучета са прекрасни , я се отпусни. Той е страшно претенциозен и неговото мнение за мен значи много.

Това момиче има до момента 54 отлични оценки 42 BOB ,Няколко BOG / тях не съм ги броила/, 16 шампионски съртификата, 6 Град шампионски. 4-та на Световното, на 9 държави Шампион сега и за Интернационален Шампион. Е какво да коментирам повече. Преставете си колко съдии са оценили това същество, а аз заради едната смяна на козината ,не я заведох на Спецялката. Ама съм луда
Изи , също сменя козината и е в период на грозното патенце, но е със страхотна переспектива. Обичам я тази лигла
А, Киси, моят терминатор, нямам думи да я опиша. Като казвам,че е най красивата, повечето хора мислят , че е заради цвета. Не, тя просто е уникална.
Фурия, нима само главата те кефи, яяяяя помисли пак и я разгледай

Хриси ще го поздравя, а вие му стискайте палци, че се е класирал и ще преставя България на Европейското. На световното също ще участва