Как се забавлявате с вашите кокери?
Публикувано: 02 July 2009 - 08:40 PM
Помня, че с кокерката на братовчедка ми си деляхме по едно зрънчо КРОКИ.Аз го купувах и ту хапвам аз, ту тя.По едно време само това искаше да яде.Играехме "футбол" с нея.Беше много игриво куче.Жалко, че почина.Също така като идваше Великден се пръсваше от яйца.Беше дебелана.

Не сме ли сладури?
Публикувано: 10 July 2009 - 06:18 PM
Аз на моята не й давам ниакъв джънк фууд, дори ей така, да опита.
Иначе Ава си има една любима играчка - топката - и буквално пощурява, като я види.
Другото любимо е да гони струята на маркуча, когато баща ми полива райграса - става вир вода цялата, ама нищо не може да я откаже от това забавление. После минава под чемширите - където се е събрала вода на локвички и хубаво се окъпва. Плацика напред назад и върти опашка :)
Иначе Ава си има една любима играчка - топката - и буквално пощурява, като я види.
Другото любимо е да гони струята на маркуча, когато баща ми полива райграса - става вир вода цялата, ама нищо не може да я откаже от това забавление. После минава под чемширите - където се е събрала вода на локвички и хубаво се окъпва. Плацика напред назад и върти опашка :)
Публикувано: 10 August 2009 - 01:33 PM
Аз с Ира от както е малка, че й досега все си играем така.. тя хукне да ме гони, стига ме, сборичкаме се.. и после съм на ред аз да я гоня.. стигам я.. пак боричкане .. и отначало, но когато тръгна да тичам с нея не се глези да си играе, а просто си тича с мен.. Наде, дали е възможно Сара просто да не разбира какво искаш да направите?

Публикувано: 10 August 2009 - 08:55 PM
Аха, аз със Ира като тичам е на повод, зависи къде тичам де, но най вече на повод, понеже ако тичам по някой път да не мине случайно кола.. и най-много да се заяде и да захапе каишката, защото иска да е пусната, ама като и кажа не.. и продължа да тичам се сеща за какво иде реч и припка.. даже като почне да ме мързи ми забързва темпото...
Защо не пробваш и ти на повод, няколко корекции, сигурно ще се сети да тича до теб, а не да те закача.. ако ти е мерак да тичаш с нея де..

Публикувано: 14 August 2009 - 11:43 AM
Разбира се че ми е мерак пробвала съм и с повод но бяга много бързо и ме дърпа яката пак и ако види пиле...
ще се влача зад нея но ще коригираме това. Ние бягаме на стадиона към 9 часа като няма хора и затова е пусната и страшно лудеят с Айра малко се здъфкват от време на време ама се управят

Публикувано: 14 August 2009 - 02:45 PM
аз на моя кокер му купих питбулче
с което се забавляват на макс.....
имаше период в който живееше сама....и определено не се чустваше напълно щастлива , въпреки че по цял ден си играех с нея, но сега
е голям купон.......

ТОЛКОВА МНОГО ИДИОТИ - А ТОЛКОВА МАЛКО ПАТРОНИ !