Добавки: омеги, витамини, минерали, милиграми
Публикувано: 12 June 2008 - 10:01 AM
П.П. Мил, издай от кое Фантастико взе Балчо-то, че днес имам път към вашио квартал. :blink:
Публикувано: 13 June 2008 - 12:08 PM
Публикувано: 13 June 2008 - 12:30 PM
Публикувано: 14 June 2008 - 03:10 PM
Лично аз, от доста време давам на кучетата от този продукт
http://www.lechitel....roduct.php?p=21
Какво ще кажете за кълновете от люцерна или от нещо друго ? Някой давал ли е?
Публикувано: 15 June 2008 - 09:09 AM
Работата е там, че аз се убедих лично в ползата. За себе си много лесно вземам решения (за разлика от положението с Реджо), преди година чела-недочела се доверих и започнах да вземам рибено масло по 1г омега 3 дневно. Благотворните ефекти не заксняха. Разбира се, понеже съм небрежна, понякога имам дупки или не ми се дават 15 лв. точно сега и започвам да усещам. Преди вечно имах дребни досадни възпаленийца, от дете страдам от лека аритмийка, ноктите ми се чупеха от въздуха. Сега съм забравила за тези работи, понеже с хубавото лесно се свиква даже не ги забелязвам. И сега като се заговорихме се усетих, че не помня откога не съм чупила нокът-всичките са си на мястото, дълги са и не се огъват, не съм усещала екстрасистолите. От косата си никога не съм се оплаквала, но хора, които не са ме виждали отдавна, ме питат какво съм направила с нея и вярно, има разлика все пак между това и това.
Затова искам да ги споделя тези неща, но тъжното е, че у дома не ме слушат и въпреки, че всичко е пред очите им, ме гледат като изперкала защо съм се тъпчела с "лекарства". Като видях вчера свекърва ми как си запържва соята (евтиния салам) в почерняла препържена мазнина ми дойде с цялото си уважение да й забия два шамара и да изхвърля печката през балкона... И си връщам като тайно и полека им сипвам ленено олио в салатата, ако им обясня няма да ядат, хей така, напук ще кажат, че е гадно, пък сега никой не забелязва ;D
Публикувано: 15 June 2008 - 09:22 AM
Цитат
В кръчма се ядат салати със зехтин, та ушите им пукат - това разкривам чак на средата на салатата, за да се изкефя на гунза физиономия ;D
Разликата в снимките ти е ... уау! :blink:
За рибеното масло само помня, че четох някъде че "товари черния дроб". От къде ми е влязло това в главата и има ли нещо общо с истината?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 15 June 2008 - 10:27 AM
Взех лененото масло на Балчо. Кусвам си по една лъжичка, но не успях да накарам мъжа вкъщи и да го помирише.. Но имам питане- на Зарпа лошо ли е ако му го добавям в бульона с пилето. Топличък е, но не е горещ, все пак го яде псето.. :- Ако не, трябва да го лъжа някак с млякото да го хапва. На него давам по две лъжички.
Публикувано: 15 June 2008 - 11:08 AM
При пушената и солената риба се губи част от полиненаситените мастни киселини, а при замразяване на рибата за една година се губят до 50 процента от тях. Не така стоят нещата с консервираната риба. Тя е още по-полезна поради факта, че
растителното масло засилва свойствата на омега-3 мазнините.
Източник http://www.lekar.bg/...ne-129/info-120
Не пише при затопляне дали се губят, така че май няма да си правя експерименти..
Публикувано: 26 June 2008 - 10:58 PM
Благодаря предварително на този, който ще ми отговори :blink: !

Публикувано: 01 August 2008 - 09:19 AM
Рибено масло GNC 90 капсули по 1000 мг, всяка капсула съдържа 300 мг омега-3.
Цена 11.28 лв. в аптеката на площад Журналист.
http://www.gnc.com/p...rentPage=family

Публикувано: 01 August 2008 - 12:57 PM
Става въпрос за мен, не за Адонис ;D...
Пък и не разбрах как се определя двевната доза - на флакона пише от 3 до 9 капсули дневно :rolleyes:?
Мерси предварително за съветите :wub:

Ели Баранова - Sari4ka, в момента собственик на Adonis Of Angel's Staff
и свидетел на всичко в т.нар. "българска кинология" от 2005-та година насам.
Публикувано: 01 August 2008 - 01:00 PM
След доста прочетено започвам да съм силно скептична към растителните омега 3. Не е много ясно какво, как и дали се усвоява нещо от тях. Истината е в рибеното масло.
Публикувано: 01 August 2008 - 05:36 PM
Пък и за произхода на Омегите също съм склонна да се съглася с теб за рибеното масло, но първо ще си изпия Флакс-а, така и така го имам вече ;).

Ели Баранова - Sari4ka, в момента собственик на Adonis Of Angel's Staff
и свидетел на всичко в т.нар. "българска кинология" от 2005-та година насам.