Добавки: омеги, витамини, минерали, милиграми
Публикувано: 28 October 2008 - 03:43 PM
mil_ можете ли да ми дадете мнение за витамините ще съм много по-спокойна ако чуя мнението ви по въпроса.
Публикувано: 28 October 2008 - 03:51 PM
Аз не съм лекар, нито диетолог. Не мога да ви предписвам лекарства и добавки.
Това, че пиша много, не значи, че знам най-много. Обичам да си пиша, особено като съм прочела нещо интересно. Пък и като ми доскучее работата, сигурно съм в професионална криза, си пиша още повече.
Каквото и решение да вземете за вашето куче, консултирайте се с вашите доктори.
Нямам мнение за витамини, още не съм стигнала до този урок в училище ;)
ПП: За SA-37 мога само да споделя, че след дълго и редовно даване моето куче взе да се изприщва по краката и след много перипетии и пошепване от друг риджбекски стопанин като ги спряхме, се оправи. Ама това нищо особено не значи за твоите кучета.
Публикувано: 18 December 2008 - 12:48 PM
Благодаря предварително!!!

Дарк 07.10.1998- 08.02.2010 /// Ата 07.10.1998- 26.07.2011
Тичайте волни, мили мои кученца...
Публикувано: 19 December 2008 - 11:44 PM

Дарк 07.10.1998- 08.02.2010 /// Ата 07.10.1998- 26.07.2011
Тичайте волни, мили мои кученца...
Публикувано: 20 December 2008 - 12:11 AM
Не съм Мил, ма да кажа. ;D
Публикувано: 20 December 2008 - 12:18 AM
Никому неизвестни хора си налагат мнението.Какво образование имат те,какво са постигнали в развъждане ,обучение,лечение и т.н.
Аз съм живял 12 години в Германия ,там влизах по форумите,но като тукашните специалисти не съм срещал.
Значи някой за да твърди нещо ,то трябва да е научно доказано.Какви сме ние Българите,че знаем всичко.Всяко твурдение трябва да бъде научно обосновано.Как може някой да казва,че еди кои си добавки са боклук,пък той знае с какви алтернативи да ги замени.Некайви рибени масла,некакви чудесии,абе вие нормални ли сте.По Света работят цели лаборатории,институти и пак не са сигурни,а тук некаква мил диктува модата в дог.бе.Какво образование има Мил.Какво е постигнала.Колко кучета и до колко години са доживяли при нея,за да и вярваме.
Явно там ни е проблема.
Обикновенно кучетата на такива специалисти ,като тези в този форум,рядко изкарват повече от 6-8 години,защото тяхните собственици експериментират върху тях.
Публикувано: 20 December 2008 - 12:23 AM
Цитат
Пък ние без да живеем в Германия пак им влизаме във форумите ;D
Цитат
Ама моля, никой не ви кара - използвайте 2ро лице, мн. число.
Дали прочетохте поста на Мил, точно 6 броя над вашия?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 20 December 2008 - 01:04 AM
Цитат
Предварително ви благодаря и се извинявам ако въпроса ми не е за тук.
Това означава,че с тази храна с която храниш не е качествена.Замисли се защо си даваш парите за храна ,която не дава необходимото на кучето.Когато една храна е некачествена,каквото и да добавяш,ще бъде грешка.Защото баланса е объркан.
Грешния баланс е по-вреден от липсата на храна.
Каквото и да добавяш няма как да се получи.Отиди някъде и направи изследване на кучето.Тогава,ще разбереш какво става с него.
Публикувано: 20 December 2008 - 01:06 AM
Публикувано: 20 December 2008 - 01:10 AM
Цитат
Каквото и да добавяш няма как да се получи.Отиди някъде и направи изследване на кучето.Тогава,ще разбереш какво става с него.
Ъъъъъ? Заместете "Мил", с вашия ник :rolleyes::
Цитат
Явно там ни е проблема.
Обикновенно кучетата на такива специалисти ,като тези в този форум,рядко изкарват повече от 6-8 години,защото тяхните собственици експериментират върху тях.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 20 December 2008 - 01:16 AM
Цитат
калво значи собствен опит.И какъв съвет грешен или правилен.
По добре да не се дава съвет ако е грешен.Този съвет може да навреди на много животни.
Публикувано: 20 December 2008 - 01:25 AM
Цитат
Цитат
Ъъъъъ? Заместете "Мил", с вашия ник :rolleyes::
Цитат
Явно там ни е проблема.
Бил съм при развъждач с 58 годишен стаж.
този човек,който знае всичко за кучетата,за хранене,добавки,селекция,генетика,не си позволява да дава съвети.
Тук някакви хлапета на по 20 години учат другите.
Няма ли развъждачи с 10-20 годишен стаж,да дават съвети?
Какво става в тая държава?
България -държавата на всезнайковци.