Уест Хайленд Териер

Публикувано: 16 August 2009 - 04:20 PM
Благодаря за хубавите снимки и коментари
 . Това е любимата ми порода и дай Боже скоро да се сдобия в такова кученце. Бих искала да помоля всеки, който има такова, да сподели откъде го е издирил и да препоръча развъдници в близост до БГ (доколкото знам в България все още няма, надявам се да греша...).
. Това е любимата ми порода и дай Боже скоро да се сдобия в такова кученце. Бих искала да помоля всеки, който има такова, да сподели откъде го е издирил и да препоръча развъдници в близост до БГ (доколкото знам в България все още няма, надявам се да греша...).Всякакви съвети и координати ще са ми от полза!
Благодаря!

"My goal in life is to be as good of a person as my dog already thinks I am".

Публикувано: 02 September 2009 - 09:33 PM
Благодаря за хубавите снимки и коментари
 . Това е любимата ми порода и дай Боже скоро да се сдобия в такова кученце. Бих искала да помоля всеки, който има такова, да сподели откъде го е издирил и да препоръча развъдници в близост до БГ (доколкото знам в България все още няма, надявам се да греша...).
. Това е любимата ми порода и дай Боже скоро да се сдобия в такова кученце. Бих искала да помоля всеки, който има такова, да сподели откъде го е издирил и да препоръча развъдници в близост до БГ (доколкото знам в България все още няма, надявам се да греша...).Всякакви съвети и координати ще са ми от полза!
Благодаря!

Публикувано: 02 September 2009 - 09:52 PM
 И съм МНОГО щастлива от факта,че са се появили и няколко госпожици
  И съм МНОГО щастлива от факта,че са се появили и няколко госпожици   Ако има желаещи за westy среща да я направим този месец, някой неделя примерно другата 14.09. или на 28.09.
 Ако има желаещи за westy среща да я направим този месец, някой неделя примерно другата 14.09. или на 28.09.А по повот кучнцето в един зоомагазин на Солунска имаше един страхотен сладур и там продават westyta
ул. Солунска 1
тел. 029819330 0889309327
Не пречи да провериш и там.

Публикувано: 02 September 2009 - 09:54 PM

Публикувано: 03 September 2009 - 08:58 AM
Моля, не съветвайте хората да си взимат кученца от зоомагазини или борси! Има цяла тема, в която се обяснява защо НЕ трябва да се взима от там:
http://forum.dog.bg/-t1268.html
http://forum.dog.bg/-t3344.html
Кученце се взима от развъдник!

Публикувано: 03 September 2009 - 07:49 PM
 Но с подходйщите грижи положени от наша страна той стана едно чудесно куче
 Но с подходйщите грижи положени от наша страна той стана едно чудесно куче   Все пак всяко животинч има нужда от семейство което да го обича
 Все пак всяко животинч има нужда от семейство което да го обича   Нали така
 Нали така   

Публикувано: 04 September 2009 - 08:47 AM

Публикувано: 30 September 2009 - 10:06 AM
Напълно съм съгласна! Не рискувайте с куче от зоомагазин, за да не страдате по-късно... Току-що се сдобих с кученце от Сърбия и съм много доволна, горещо мога да препоръчам развъдника. В Румъния също има.
Едно животинче си струва и пътуването, и цената - ще ви бъде спътник дълго време.

Публикувано: 13 October 2009 - 12:50 PM
Много се радвам, че породата си има собствена тема и че и аз най-сетне ще се включа в нея. След цялото вълнение и очакване, мога с радост да представя и моето уести
 . Надявам се тук да намерим много нови приятели.
 . Надявам се тук да намерим много нови приятели.Това е Боjан (Silverbug Mr. Mighty) от Сърбия, роден на 02.08.2009.

Публикувано: 17 October 2009 - 11:16 AM

Публикувано: 31 October 2009 - 09:02 PM

Публикувано: 31 October 2009 - 09:02 PM

на път сме да си вземем такова кученце..
искам да ви попитам някои неща отностно породата и да ми споделите като хора, които гледате такова кученце повече неща за характера. Това, което най-много ме притеснява е дали наистина лаят много(когато са вкъщи) или вече си зависи от възпитание и т.н, защото ще го гледаме в апартамент и се притеснявам да не лае много и да се оплакват съседите..:( всяка информация ще ми бъде полезна- как се държат в дома, стават ли за апартамент, проблем ли е стои самичко през деня докато сме на работа . Благодаря много предварително

Публикувано: 02 November 2009 - 10:34 PM

За друго не се сещам

Публикувано: 06 November 2009 - 01:08 PM
аааа, също като гледа телевизия, ако има животни или разни хора, които не му харесват - тогава доста лае
обаче ние имаме сериозен проблем с оставането му сам в къщи, много плаче и хленчи, скъсва ни сърцата

Публикувано: 16 November 2009 - 04:39 PM
страшно много харесвам тази порода кучета!
Търсих доста време от къде мога да закупя такова кученце, искам да е от развъдник, но нещо не намирам такива в БГ.
Ако някой може да ми помогне с инфо за развъдници тук или в близост до Бг ще му бъда много благодарна.
Аааа и бихте ли ме ориентирали за цената на такъв породист екземпляр.
Предварително ви благодаря.

SWEET ADDICTION KENNEL
petia@sweetaddictionkennel.com
facebook: Petya Pesheva
+359888236324
http://sweetaddictionkennel.com/

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Горе
 Горе Цитиране +