Фотогалерия на нашите любимци - част V - та
Публикувано: 01 July 2008 - 01:28 PM
На сутрешната разходка много слушах и за туи получих любимата си играчка дори и вода пуска ;D ;D ;D :wub:
Публикувано: 05 July 2008 - 11:56 AM
Мисията невъзможна ;D ;D
Публикувано: 05 July 2008 - 01:40 PM
Jo i Jar
Публикувано: 06 July 2008 - 01:28 PM
Xara von der Rangauhöhe
Баща:VA1 Pakros d'Ulmental
Майка:V Benita von Arline
Баща:VA1 Pakros d'Ulmental
Майка:V Benita von Arline
Публикувано: 06 July 2008 - 02:01 PM
Цитат
Mik, :drugarche:
Хара е много красива, а и според мен това е идеалът за женски представител на породата.:OK:
Хара е много красива, а и според мен това е идеалът за женски представител на породата.:OK:
Благодаря ти за хубавите думи,но Ксара както всяко друго куче си има своите качества и недостатъци!Не се е родило все още перфектното куче,иначе нямаше да има развъден процес и просто щяхме да клонираме това куче.
Но въпреки всичко качеството на Ксара не е плод на случайна връзка,ето линк към нейното родословие:
Родословието на Ксара!
Татко и е световен шампион и баща на много типични и здрави кучета.
Полу брат и Vegas е VA4 за 2007 година,година в която татко му зае първо място.Вегас се оказа дори по-добър разплодник от баща си,което само по себе си говори много добре.
Майката на Ксара е сестра на VA5 за мисля 2005 година ,а именно VA5 Boa von Arline.
Тяхна сестра Bibi von Arline пък е майка на полу брата на Ксара, Djenges Kahn vom Sante's Home който тази година зае 8 място при мъжките над 24 месеца или т.е. V8 !!! Живот и здраве съвсем скоро ще се възползваме от Djenges Kahn vom Sante's Home като заплодим една наша женска на него.