The FURminator
Публикувано: 23 November 2009 - 06:57 PM
Съвсем скоро :)
Публикувано: 03 March 2010 - 05:54 PM
lizata от къде закупихте furminator и колко струваше+доставката?
не знам за вашата козинка дали ще е подходящ..
иначе по-спомени се правеше някаква обща поръчка от ebay преди време и lizata покрай нея се сдоби с фурминатор

Публикувано: 03 March 2010 - 07:02 PM
lizata от къде закупихте furminator и колко струваше+доставката?
не знам за вашата козинка дали ще е подходящ..
иначе по-спомени се правеше някаква обща поръчка от ebay преди време и lizata покрай нея се сдоби с фурминатор
E,кажете какви са разултатите?
Публикувано: 22 October 2010 - 10:25 AM
http://alisa33.com/prod.php?id=1093
същото нещичко е, но ми казаха, че резеца може да се сваля и подменя с нов като се изхаби. Естествено и цената му няма да е колкото целия гребен. Надявам се да ви помогне в търсене на решение, защото попаднах на един сайт, където продаваха FURminator и цената беше 50-60лв.
Публикувано: 23 October 2010 - 11:36 AM
П.С.
Не знам защо посочените цени са толкова високи? Най вероятно тези с които аз съм работил са китайски:))))))))))))))))) Въпреки това, вършат перфектна работа.
Публикувано: 26 October 2010 - 08:46 AM
ves, в 22 October 2010 - 08:30 AM, написа:
http://alisa33.com/prod.php?id=1093
същото нещичко е, но ми казаха, че резеца може да се сваля и подменя с нов като се изхаби. Естествено и цената му няма да е колкото целия гребен. Надявам се да ви помогне в търсене на решение, защото попаднах на един сайт, където продаваха FURminator и цената беше 50-60лв.
и на фурминатора могат да се сменят резците...
вярно че е малко скъпичък, но според мен изцяло си заслужава...
Dimo Yotov, в 23 October 2010 - 09:41 AM, написа:
всъщност това не е вярно.. поне за фурминатора.. изрично се посочва, че е подходящ само и единствено за кучета с подкосъм... дължината на козината няма значение (тоест става и за по-къса и за по-дълга козина)

Публикувано: 28 October 2010 - 10:45 AM
Публикувано: 29 October 2010 - 11:58 AM
ves, в 28 October 2010 - 10:50 AM, написа:
Няма опасност да нараниш кожата, освен ако умишлено не го направиш.:))) Според мен ще ти е необходим. За обема на козината не се притеснявай, животните си изглеждат страхотно след ресане с фурминатор, а мъртвия подкосъм трябва да се сваля, иначе се степва и стават кечета.:)))))
Публикувано: 29 October 2010 - 12:38 PM
Преди години ,когато го купих(взех си и за кучовци и за маците)...При първото използване(щото съм гении естествено),реших Bечерно време да си среша една от мяукащите лигави дяволи(нали в обясненията пише,че дори и най капризните се размазвали от кеф),беше ми интересно дали функционира?!
Тя вярно,че се размаза от удоволствие(а принципно е трудна и борбата бешe безмилостно жестока с всекидневните фризури
Споко нещата се оправиха,нямаше никакви последствия,но дълго време след това молех приятели и познати да ми плеснат по един шамар,без да давам обяснения за какво...Мисля,че ги направих щастливи...
Като оставим шегата настрана и си направим труда да прочетем обясненията към продукта...Там Изрично е споменато ресането да се извършва внимателно, без много повторения и натиск...
Иначе е гениално изобретение...
Върши чудесна работа за късокосмести и дългокосмести маци и кучовци...Особено с късокосместите,винаги съм имала проблем,но от както имам вълшебния гребен всичко е супер...
Естествено е хубаво след неговата употреба да се мине животинка и с нормален гребен...
И личната ми препоръка е системна грижа,защото по този начин се предотвратяват и много други проблеми свързани с космени топки B стомахчета и т.н...
Предполагам,че бихте се доверили трудно,на човек,който си е оплешивил мацата
P.с...Бих искала да отбележа,че има породи,които поради специфичността на косъма е препоръчително ЛИМИТИРАНО използване на продукта...
За ротвайлери си е перфектен...Но ето ще ви пусна link(нямам време да изброявам)...Там по надолу в обясненията са изброени въпросните изискващи по специално отношение в грижaтa 3a фризурите породи...
Лек и успешен ден на всички...
http://www.zooplus.i..._forbici/180742

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.
Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.

Вход

Горе
Цитиране +