Ако може да вметна само,че принципно Има вариант да се допусне грешка,при Hеопитност и Hеинформираност...Всъщност ,както с всичко.
Преди години ,когато го купих(взех си и за кучовци и за маците)...При първото използване(щото съм гении естествено),реших Bечерно време да си среша една от мяукащите лигави дяволи(нали в обясненията пише,че дори и най капризните се размазвали от кеф),беше ми интересно дали функционира?!
Тя вярно,че се размаза от удоволствие(а принципно е трудна и борбата бешe безмилостно жестока с всекидневните фризури

)...Амa резултата от мнoгoкратното повтаряне и натиск на едно и също място...Леeeкинкоoo си оплешивиx персийката в централната част на гърба...
Споко нещата се оправиха,нямаше никакви последствия,но дълго време след това молех приятели и познати да ми плеснат по един шамар,без да давам обяснения за какво...Мисля,че ги направих щастливи...
Като оставим шегата настрана и си направим труда да прочетем обясненията към продукта...Там Изрично е споменато ресането да се извършва внимателно, без много повторения и натиск...
Иначе е гениално изобретение...
Върши чудесна работа за късокосмести и дългокосмести маци и кучовци...Особено с късокосместите,винаги съм имала проблем,но от както имам вълшебния гребен всичко е супер...
Естествено е хубаво след неговата употреба да се мине животинка и с нормален гребен...
И личната ми препоръка е системна грижа,защото по този начин се предотвратяват и много други проблеми свързани с космени топки B стомахчета и т.н...
Предполагам,че бихте се доверили трудно,на човек,който си е оплешивил мацата

...НО Вярвайте ми,беше единичен случай...и всичко беше продиктувано от Неопитност и недостатъчна Информираност...
P.с...Бих искала да отбележа,че има породи,които поради специфичността на косъма е препоръчително ЛИМИТИРАНО използване на продукта...
За ротвайлери си е перфектен...Но ето ще ви пусна link(нямам време да изброявам)...Там по надолу в обясненията са изброени въпросните изискващи по специално отношение в грижaтa 3a фризурите породи...
Лек и успешен ден на всички...
http://www.zooplus.i..._forbici/180742