In Memoriam
Публикувано: 05 November 2008 - 03:54 PM
Моите съболезнования... Изключително харизматично куче, което е приковавало погледа ми. Сигурна съм, че ви е донесъл щастие и е изпълнил мисията си на най-добър приятел.
Публикувано: 10 November 2008 - 03:50 PM
Дълго време събирах сили след поста ви за отговор.Защото е много трудно още веднъж да си припомня този кошмар.Сутринта се хранихме малка разходка чао за довиждане, а вечерта прибирайки се го намерих заспал завинаги.Въпреки шока намерих сили веднага да се обадя на ветринаря ни, с молба за аутопсия и за мое успокоение и за да удволетворя догадките на хора като вас.Диагнозата е аневризъм на кървоносната артерия-на аутопсията присъства и още един лекар.Това е като преминаване на тромб през сърцето,инфаркт при хората.Никой по никакъв начин не може да предвиди това, изключително е трудно диагностициране предварително при хората ,лечение почти няма, а за животни съвсем.ПРи кучета 1 на 1000 е статистиката за такъв случай повече случаи има при състезателни коне.
Използувам случая да благодаря на всички за писмените и лични съболезнования!!!!!
Използувам случая да благодаря на всички за писмените и лични съболезнования!!!!!

Golden Nicol kennel
Публикувано: 28 November 2008 - 01:20 AM
ДА ПОЧИВА В МИР :'( :'( :'( ВСИЧКИ КУЧЕТА ОТИВАТ В РАЯ
Публикувано: 28 November 2008 - 02:00 AM
R.I.P. :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Публикувано: 24 January 2009 - 10:13 AM
Не ми е приятно, че пиша в тази тема. Още повече като става дума за моето куче..вчера се наложи да приспим Макс. Тумор/тумур на мозъка. Доктора каза, че така е най-добре, за да не се мъчи. От там са били и тези припадъци. Сега къщата без него е някак празна, никой не ме събужда в 3 сутринта за да си играем на двора.... :'(
Публикувано: 24 January 2009 - 10:19 AM
Любо, приеми и моите съболезнования :'( Понякога така се случва в живота най- близките ни другарчета ни изправят пред тежки решения :(
Публикувано: 24 January 2009 - 10:39 AM
Миличкия Макс! :'(
Поне сега няма да се мъчи животинчето...
Поне сега няма да се мъчи животинчето...
Публикувано: 24 January 2009 - 12:58 PM
Моите съболезнования! :'( Като ти поотмине тъгата, разкажи нещо повече за тази отвратителна болест, защото и Абнър я има най-вероятно, колкото е да не искам да е така. :'(
Публикувано: 24 January 2009 - 12:59 PM
О, каква тъжна новина :'( . Моите искрени съболезнования!