In Memoriam
Публикувано: 06 May 2009 - 08:54 AM
Публикувано: 06 May 2009 - 09:55 AM
Huskypower, в May 3 2009, 06:19 PM, написа:
There's no love - like your love
And no other - could give more love
There's nowhere - unless you're there
All the time - all the way
Не мога да повярвам!
Юле, моите искрени съболезнования!
Почивай в мир Реди!
Публикувано: 06 May 2009 - 12:09 PM
Публикувано: 06 May 2009 - 06:12 PM

http://www.vbox7.com/play:d880ab65
Turn the lights down low, take it off, let me show, my love for you is insatiable...
Публикувано: 07 May 2009 - 12:27 AM
П.П. Буцата падна и сълзите ми се стичат...
Публикувано: 07 May 2009 - 03:54 PM
Почивай в мир, мили Реди!
Публикувано: 09 May 2009 - 12:14 AM
Реди,невероятният Реди - толкова съжалявам... Имах щастието да го видя на живо,никога няма да го забравя!Нека почива в мир!
Публикувано: 11 May 2009 - 07:20 PM
Замислих се и осъзнах, че където отидем с Абнър, винаги събираме погледите. Понеже го имаме от както съм била на 3, свикнах с това внимание и възхищение, което хората изпитваха, когато минавахме покрай тях. Свикнах да позирам с Абнър, да отговарям на въпроси, свързани с него, да виждам усмивките и възхищението, което будеше.
Веднъж, когато майка ми го разхождаше и трябваше да се срещнем, тя водеше Абнър. Виждала съм много хъскита. Но когато го видях, не можах да повярвам, че това е моето хъски. Заковах се на място и очите ми се уголемиха. Останах така, докато майка ми не дойде до мен и не ме попита Какво има?. Аз й отговорих Абнър е невероятно красив!. Наведох се и го прегърнах. Гушках го, докато не започна да се дърпа, за да си поеме въздух. Тогава разбрах защо хората го гледаха така, защо беше този голям интерес към него. Защото АБнър беше едно невероятно сибирско хъски със свой собствен характер. Моят приятел. Приятел, който ме следеше постоянно с поглед, чакаше ме да се прибера от училище, за да го гушна, успокояваше ме в лоши дни, когато го прегърнех, теглеше ме със шейната, когато бях по-малка.
Чувствам се безкрайно щастлива и горда, че точно това сибирско хъски попадна в моето семейство!!!
To me you'll be forever sacred!
I always needed time on my own.
I never thought I'd need you there when I cry.
And the days feel like years when I'm alone.
When you walk away I count the steps that you take.
Do you see how much I need you right now!?
When you're gone,
the pieces of my heart are missing you!
When you're gone,
the face I came to know is missing too!
When you're gone,
the words I need to hear to always get me through the day and make it OK.
I've never felt this way before.
Everything that I do reminds me of you.
When you walk away I count the steps that you take.
Do you see how much I need you right now!?
All I ever wanted was for you to know:
everything I'd do, I'd give my heart and soul!
I can hardly breathe, I need to feel you HERE WITH ME!!!
I MISS YOU!!!
22.06.1999г.-11.05.2008г.
Публикувано: 11 May 2009 - 07:36 PM
Не мога и да си представя как се чувстваш!
Раздялата винаги е тежка, но се радвай, радвай се, че е бил в живота ти, че си пораснала с него и че сега е на по-хубаво място, където няма да се мъчи!
Почивай в мир, момче!
Бори се геройски!
Публикувано: 11 May 2009 - 08:24 PM
Макар да знам - нито времето, нито друго куче ще промени болката и празнината, която остава ...
Почивай в мир Абнър!

JulyVell Siberians
Публикувано: 11 May 2009 - 09:24 PM
Момчето ти сега е на място където винаги ще е млад,здрав и щастлив,но все пак ще я има празнина в сърцето,но някои ден пак ще се видите.Дръж се и бъди силна!