Публикувано: 07 July 2008 - 10:24 PM
Отидохме сутринта да го видим кучето.Ох ,какво да ви кажа... местните кучелюбители реализирали една кучешка къща - мезонет цял , с прозорци ,имаше прозорци, хора,с райбери отвън.. вътре некви халища и около 5 кила различна храна в секви съдинки..Измежду целият този ред едно куче лежи ,черно ,дебеличко - местната звезда явно.То дотук хубаво, но преди 2 седмици спряла една кола ,пуснали от нея дядото пит и въз.И започнала Войната.Щото уплашеният и самотен дядо пит искал да се намърда в Колибата при местната кучешка звезда .Никаква агресия ,нищо, просто да се свре вътре .Що ще им влизал той вътре бе - едната леля кучелюбка го биела с пръчка, другите от тайфата и правили план как да го отровят, а един там днес ми вика "Ще влиза той в Колибата- едно паве в главата докато спи и е готов"..Наслушах се на откачености и аха да си тръгна - ей го..Айде в колата .Стар е . Не се е бил, няма белези.Не е слаб.Не чува.Върви бавно.Апатичен .Мисля, че нещо го боли.Заведохме го на стационар, утре ще му направят изследвания.После - ще видим.Засега нямам идея за после-то.Но трябваше да го махнем от онова място ,толкова простотия и омраза, че ме хвана срам за кучкарството ,честно..
PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !