Фотогалерия
Публикувано: 26 October 2008 - 04:58 PM
Публикувано: 26 October 2008 - 10:25 PM
StormBringer, Фабиа е страхотна красавица! :->)
Да ти е жива и здрава, много да те слуша и радва (и ти нея) и да спечелите много призове с нея! :->) :->) :->) :yahoo:
Публикувано: 27 October 2008 - 01:12 PM
Цитат
Цитат
;D нейната стойка е съпроводена със съскане и показване на нокти, много е добра :P
само да не вземе и Фабиа да прави така,че...да не се окажете на фелиноложкия подиум ;D

"Ако живееш с мисълта за победата,нищо не може да ти се опре"
Публикувано: 04 November 2008 - 06:34 PM
Я кажете само на мен ли ми се струва,че е дебела
Публикувано: 05 November 2008 - 01:13 PM

she offers me protection,
a lot of love and affection- whether I`m right or wrong..
Публикувано: 05 November 2008 - 07:14 PM
а няма ли да къчите по някоя снимка на остоналете от родата :sedni!: я дайте да ги видим и останалите красавци и красавици
Публикувано: 05 November 2008 - 07:56 PM
Публикувано: 06 November 2008 - 10:08 AM
Фабела е на почти 8 месеца вече, тежи около 25-27 кг и яде приблизително 450-470 гр суха храна на ден ( ХИЛС ), като и добавям всеки ден малко пилешки бульон с пиленце ( бутче само ), от време на време разнообразяваме и с ковсерва на хилс. Отделно от това рядко се случва да не опита от нещата, които аз ям.. много обича торта с бисквити ( ама и давам по много малко).. за съжаление нови снимки не мога да пусна за момента, защото на това пс нямам подходяща програма за оразмеряване :(((

Публикувано: 06 November 2008 - 10:10 PM
За тези които нямат програма и незнаят как да си намалят снимките така че да могат да си ги качат във форума,ето ви една подходяща за всеки които немогат да се преборят с работата и инсталацията на други по сложни програми,тази не се инсталира и е елементарна просто хващаш снимката и я пускаш върхо нея и след няколко секунди ти исписва да натиснеш ентер и снимката ти е готово намалена,а готовата снимка ще се появи някаде около тази която сте пуснали върхо програмата.Дано съм помогнал та да може да видим малко повече снимки във фотогалерията. ;) Фебела и Фиф да им направите нови снимки та да ги видим тези хубавци
http://4storing.com/...25b4dc5384.html
Публикувано: 07 November 2008 - 05:00 PM
Някои са вкъщи как се лиготи, има една с грозно жълто въже на врата- то ни е тренировъчното въже :))) Снимките, на които се вижда в цял ръст са доста стари- повечето от начарото на септември- в момента е доста по висока и замусколена:))
Между другото- за тези от вас, които ви интересува- госпожицата е вече здрава- месец не е излизала пиодермична пъпка, а от демодекозния кърлеж няма и следа! Ураа!

Публикувано: 07 November 2008 - 07:18 PM
Цитат
това с програмата беше за хората които немогат да се оправят с фотошопа
Много здраве на малката сладурана,да ти е жива и здрава и повече никакви болести,а сомо успехи и радост в живота.
Очакваме и останалите от форума да ни зарадват с по някоя снимка,а аз от своя страна обещавам да направя една фотосесия в неделя и ще къча още нещо на моето зверче :sedni!: