Фотогалерия
Публикувано: 25 January 2009 - 04:22 PM
Цитат
В София и днес имаше малко слънце. Ето малко снимки и от нас: :blink:
Публикувано: 25 January 2009 - 04:23 PM
Когато можем тренираме захапка за защита, нали все пак сме BODYGUARD'S DOG!
Публикувано: 25 January 2009 - 04:49 PM
Успешна седмица на всички приятели на нашите четириноги приятели!!!
:blink: :blink: :blink:
Публикувано: 25 January 2009 - 05:46 PM
Doberman1876 - Фиф и той добре се развива като гледам. Но дай няколко снимки от малко по-естествен ъгъл, че ми е интересно да го разгледам малко по-добре. И теб ще попитам - колко килограма стана той? Просто за статистиката :blink:
alexy - при вас съм добре запознат как стоят нещата, така че теб няма нищо да те питам. ;) Дотук много добре. Успя да го вкараш в пътя това "шиле въртоглаво". Ама добре, че ги има топките за тенис, защото не те знам как щеше да се оправяш иначе ;D
Публикувано: 25 January 2009 - 08:18 PM
Цитат
Здравей tok4ev ,
Току що го претеглих (заедно с мен на битовия кантар), тежи 44 кг., смятам, че е в стандарта.
Напролет с повече тичане и други упражнения ще работим още върху развитие на гръдния кош, макар, че според мен и сега е добре - все пак скоро навърши 2 години. За екстериора това, повече работа ни чака в спортната и ринговата дресура, но трябва д се оправи времето, че сега е "кал до колене".
Как са Меджик и останалите твои любимци, май скоро не съм виждал снимки, или в суматохата, не съм ги видял?
Поздрави от нас!
:kuchence: :->) :->) :->)
Ето две снимки (от края на 2008 година) - на "лошия" и "благия" Дарк, които мисля, че не съм пускал във форума. Но "лоши" сме само по команда, иначе сме "благи". ;D ;D ;D
Публикувано: 26 January 2009 - 06:43 PM
На някои играем :blink:
Публикувано: 26 January 2009 - 07:03 PM
Публикувано: 26 January 2009 - 07:20 PM
Приятна вечер на всички, до следващи срещи :yahoo:
Публикувано: 26 January 2009 - 09:11 PM
Братовчед ви Меджик и той там някъде тежи - 45кг.
Ето и някои негови снимки. От миналата година са, но пък е много по-хубав фона на снимката отколкото ако го снимам сега :blink: Повечето снимки ги правим вкъщи, не заради друго, а защото фотоапарата е голям и е неудобен за да го нося когато сме на разходка с кучетата.
Публикувано: 26 January 2009 - 10:55 PM
Ще се радваме да ги аплодираме на изложбите :->) :->) :->).
Публикувано: 27 January 2009 - 05:15 PM
Мисля, че мойта по форма на тялото и едрост на баща си се е метнала- вече е висока 69.50 см на холката и тежи 30 кг.

she offers me protection,
a lot of love and affection- whether I`m right or wrong..
Публикувано: 27 January 2009 - 07:49 PM
Иначе аз мисля, че това дали ще се родят хубави и здрави кучета, зависи повече от майката отколкото от бащата. И таткото е от значение разбира се, но майката си е майка. Ако една женска не е добра майка и не дава хубави кучета, то и най-добрия мъжки на света да и се намери, няма нищо да се промени. Тя пак няма да дава добри кучета. Така че ако Фабела и останалите и братя и сестри са хубави, заслугата е в голяма степен и на тяхната мама.
Публикувано: 29 January 2009 - 11:44 AM
:blink:
:blink: :blink:
Поздрави