Фотогалерия
Публикувано: 25 May 2010 - 03:23 PM
Аз също винаги съм го казвал, че за да се представи едно куче добре е много важен водача. Но и наученото куче си е научено. Вчера пробвах да водя Руби както Галя го прави (очаквайте скоро и клипчета
) Определено Руби е научена много добре. Сега мога аз да се уча според нея. Само и трябваше командата "фус" и започна да марширува до мен. После ляв и десен завои - нямаше никакви проблеми. Сядане и лягане от движение + оставане на място и повикване - красота! Кучето работи с огромно желание. Това според мен се дължи както на методите така и на вложеното от треньора. Галя, още веднъж ти благодаря, че прие Руби като своя!
Публикувано: 25 May 2010 - 05:18 PM
ironic_, в 16 May 2010 - 07:14 PM, написа:
Днес бях на разходка да тествам новата камера. За първи път във Варна срещнах собственик с доберман, естествено изнахалствах да се запознаем, поне задочно.
Видео
Това е Один, на 7 месеца, внесен от Словения. Спокоен, малко срамежлив, постоянно се вътреше при човека си, явно го предпочиташе пред другите кучета. Сладур! Момчето каза, че не влиза в dog.bg.
Видео
Това е Один, на 7 месеца, внесен от Словения. Спокоен, малко срамежлив, постоянно се вътреше при човека си, явно го предпочиташе пред другите кучета. Сладур! Момчето каза, че не влиза в dog.bg.
Наистина доберманите във Варна са рядкост.
Аз съм виждал само един, за една година.
А на клипчето Ви се вижда питбула Арес, хехе
Много са ви хубави доберманите на всички.
Публикувано: 03 June 2010 - 10:39 AM
Хайде да се представим и ние.

Бях казала,че няма да пускам куче в леглото,но това е такъв душевадец...
(шиничката е така,защото явно цяла вечер си е играла,опитвайки се да я махне )

Бях казала,че няма да пускам куче в леглото,но това е такъв душевадец...
(шиничката е така,защото явно цяла вечер си е играла,опитвайки се да я махне )

Конформизъм е промяна на поведението,чрез която индивидът отговаря на натискa на групата,опитвайки се да е в съгласие с нея,като приема предложени или наложени норми.
Тази промяна минава през отрицание на някои предишни позиции и води до самоодобрение чрез приемането на новите.
Публикувано: 03 June 2010 - 11:03 AM
Благодаря.
Виж какво има на врата.
Това ще си остане любимата ми бебешка снимка.Погледа : "Няма ли да ми дадеш тая бисквитка вече?Не се ли наснима?
"
Виж какво има на врата.
Това ще си остане любимата ми бебешка снимка.Погледа : "Няма ли да ми дадеш тая бисквитка вече?Не се ли наснима?

Конформизъм е промяна на поведението,чрез която индивидът отговаря на натискa на групата,опитвайки се да е в съгласие с нея,като приема предложени или наложени норми.
Тази промяна минава през отрицание на някои предишни позиции и води до самоодобрение чрез приемането на новите.
Публикувано: 03 June 2010 - 10:14 PM
Хайде някой да разкрие мистерията по името на хубавицата. Много сладка и изразителна е момата, да ви е жива и здрава!!!

MVP K9 Supplements- Храни за шампиони!
http://mvpk9.bg/
http://www.facebook.com/MVPK9BG
Добавете Здраве, Сила и Енергия за най-добрия си приятел!!!
Публикувано: 03 June 2010 - 10:21 PM
Днес хем ми напомниха за името и пак забравих да го напиша...
Имам нужда от почОвка.
Hera iz Ongal.
Благодаря за пожеланията на всички
Hera iz Ongal.
Благодаря за пожеланията на всички

Публикувано: 03 June 2010 - 10:43 PM
дъщеря на Максим добър избор
Публикувано: 04 June 2010 - 08:36 PM
Публикувано: 07 June 2010 - 01:03 AM

Вход

Горе
Цитиране +