Фотогалерия
Публикувано: 08 June 2010 - 12:26 AM
Публикувано: 08 June 2010 - 09:40 PM

MVP K9 Supplements- Храни за шампиони!
http://mvpk9.bg/
http://www.facebook.com/MVPK9BG
Добавете Здраве, Сила и Енергия за най-добрия си приятел!!!
Публикувано: 10 June 2010 - 07:11 AM

Вярно,още едно шиниране трябва,но придобих представа как ще изглежда.

Конформизъм е промяна на поведението,чрез която индивидът отговаря на натискa на групата,опитвайки се да е в съгласие с нея,като приема предложени или наложени норми.
Тази промяна минава през отрицание на някои предишни позиции и води до самоодобрение чрез приемането на новите.
Публикувано: 10 June 2010 - 01:49 PM
tok4ev, в 10 June 2010 - 12:56 PM, написа:

А kitana е и двете

Правилно предполагаш!

Моля те, изпрати ми снимка на Фира!Естествено в сегашното и състояние

Публикувано: 10 June 2010 - 05:07 PM

Късметлийка съм,че се запознах със свестни хора.Късметлийка съм що се отнася до кучето,че под красивата обвивка се крие една още по-красива същност!
И като гледам,явно влечението към меки постели ,дивани и легла(особено ако на тях е някой от семейството) не е само при нас,а направо си спада към характеристиката на породата

Hazer аз си го харесах още от малък . Красавец! Пу пу!
Марто,пусни няколко снимки на Фира.Разкажи как е ...

Да сме живи и здрави всички да се съберем на някое мероприятие.

Конформизъм е промяна на поведението,чрез която индивидът отговаря на натискa на групата,опитвайки се да е в съгласие с нея,като приема предложени или наложени норми.
Тази промяна минава през отрицание на някои предишни позиции и води до самоодобрение чрез приемането на новите.
Публикувано: 10 June 2010 - 05:36 PM

Hektor iz Ongal
Публикувано: 10 June 2010 - 08:18 PM

Публикувано: 11 June 2010 - 12:15 AM
КАто ви гледа бебоците, направо ми се топи сърцето от умиление. Не знам колко време ще издържа да не си взема и аз още едно бебе. Всички са супер. Уичките на малките са супер. ще се изправят по-бързо от колкото очаквате.
Айрън, към теб въвета ми е на 2-3 часа навън, или поне след всяко ядене и след всяко отваряне на учите след сън. Аз за Атила си взех седмица отпуска и практикувах това. За няма и 20 дни се научи да не ака в къщи, пишкането малко по-бавно, за около 30-40 дни се получи. Не се притеснявайте, както Димо каза, доберманите са много чисти и схватливи, така че скоро няма да имате какво да бършете.
Поздрави на всички и целувки на бебетата, които няма да се усетите как ще станат големи кучета. радвайте им се сега, после също има много радост, но тя е по-различна и няма място за сравнените с тази, когато кученцето е малко и все още открива нови неща в заобикалящия го свят.

MVP K9 Supplements- Храни за шампиони!
http://mvpk9.bg/
http://www.facebook.com/MVPK9BG
Добавете Здраве, Сила и Енергия за най-добрия си приятел!!!
Публикувано: 11 June 2010 - 01:39 AM
Airyn, в 10 June 2010 - 05:41 PM, написа:

Честито ти кученце и на теб! За храната - да, при мен (Happy Dog - Maxi baby) хвърчат три хранения от по 150 - 180 грама. Чувалът привършва и се двоумя дали да сменя на Nutra Nuggets - Puppy, цената е сходна. Само ме притесняват много по- дребните гранулки да не ги поглъща. С тоталното изправяне на ушичките трябва да потраем още малко.. и при мен падат все още.
kitana трябваше да наминеш към Русе на 5- ти на ЗТП- то и да видим малката.. Карай, следващ път

Благодарности на всички за хубавите думи за моя пес

Публикувано: 11 June 2010 - 07:46 AM

Airyn ,честито!!Много се радвам за теб.Да сте живи и здрави и дълго да се радвате един на друг!
Споко,има време да се научи да си върши работата където трябва.Нашата си ходи в банята повечето пъти.Но нас ни улеснява и това,че сме с клетка.Ако имаш възможност,потърси и ти.Изгризани работи имам малко (но са впечатляващи

Публикувано: 11 June 2010 - 09:58 AM
AnubisA, в 11 June 2010 - 07:40 AM, написа:
Ти...гледам,че си от София.Можем да се срещнем някой път "по добермански".