http://www.youtube.c...M&feature=g-all
Фотогалерия
Публикувано: 03 December 2011 - 10:52 PM
Публикувано: 09 December 2011 - 02:50 PM
Не мога да се сдържа да не пусна тук една смешна доберманоподобна мутра
Сравнително новата ни придобивка - баба Джеси (голямо магаре, по характер си е съвсем доберман!)

Ако всеки от нас прави добре и отдадено това, което е негова работа, ако осъзнаем, кои са истинските ни желания и не пожелаваме това, от което нямаме нужда, ако помагаме на беззащитните - светът ще е едно прекрасно място!
Публикувано: 09 December 2011 - 11:12 PM
Мъхчетата по ушите са ни нова придобивка - вобще нямаше козина по тях. Характерът - ами съвсем добермански
- когато не й изнася не чува, когато си науми нещо - упорства. Бели не прави, когато е с компания (Нортън). Катери се по мебелите, иска да спи на креслото... Следи ме с поглед - където й да отида. Нищо, че е бабе - много е пъргава. Като се радва - дава лапа. Стана много бързо любимка на цялото семейство.
Малко съм притеснена за една подутина, която днес забелязах на коремчето й - утре ще се водим на доктор. Дано не е нищо сериозно.
Малко съм притеснена за една подутина, която днес забелязах на коремчето й - утре ще се водим на доктор. Дано не е нищо сериозно.

Ако всеки от нас прави добре и отдадено това, което е негова работа, ако осъзнаем, кои са истинските ни желания и не пожелаваме това, от което нямаме нужда, ако помагаме на беззащитните - светът ще е едно прекрасно място!
Публикувано: 05 January 2012 - 07:12 PM
Публикувано: 26 February 2012 - 06:43 PM
Публикувано: 13 March 2012 - 02:42 PM
Здравейте,днес дадох малко почивка на момчето и имаше непрофесионална фотосесия,ето и по-хубавите снимки:
Както виждате има от всичко по-малко:спане,игра с коза,боя с кучето го няма,но и такъв имаше!Накрая ходихме да се теглим и мерим:52кг. и 74см. при холката!
Както виждате има от всичко по-малко:спане,игра с коза,боя с кучето го няма,но и такъв имаше!Накрая ходихме да се теглим и мерим:52кг. и 74см. при холката!

Hektor iz Ongal
Публикувано: 13 March 2012 - 03:00 PM
Горкия, на юргана!
Какъв бой, козата ли го нападна?
И ние бяхме на много хубава разходка в неделя. 3 часа по горите, черното търча щастливо из шубраците, после долу на един самотен плаж си побяга, а след богатия на впечетления ден сънува и проджафква насън. Пълни ми се душата като я видя щастливо оплезена и просната на пода на колата на връщане от голяма разходка.
Какъв бой, козата ли го нападна?
И ние бяхме на много хубава разходка в неделя. 3 часа по горите, черното търча щастливо из шубраците, после долу на един самотен плаж си побяга, а след богатия на впечетления ден сънува и проджафква насън. Пълни ми се душата като я видя щастливо оплезена и просната на пода на колата на връщане от голяма разходка.

Публикувано: 13 March 2012 - 04:53 PM
Нищо не му липсва на него!Цар е той в къщи!Много обича да спи при мен на леглото и в моите завивки!Дам козата го напада и той я лае и бяга,голям филм падна с тея двамата!Тая седмица сме на изложби,събота и неделя и Краси и Стелиос пожелайте ни успех ще ги разбием в Хасково и Димнитровград!

Hektor iz Ongal

Вход

Горе
Цитиране +