Фотогалерия
Публикувано: 10 March 2009 - 06:59 PM
Публикувано: 10 March 2009 - 10:34 PM
Публикувано: 11 March 2009 - 09:41 AM

she offers me protection,
a lot of love and affection- whether I`m right or wrong..
Публикувано: 11 March 2009 - 10:54 AM

Според мен го е изплюл докато мсе го гонили!Амам бяхме длъжни да се притесняваме и да отидем на лекар.Няма спор!
Публикувано: 11 March 2009 - 10:54 AM

Според мен го е изплюл докато мсе го гонили!Амам бяхме длъжни да се притесняваме и да отидем на лекар.Няма спор!
Публикувано: 29 March 2009 - 07:57 PM
В София вече започна сезонът за лов на патици с добермани.

Някои казват, че след лова, ловците ходят да пият бира и ...?

Не знам, аз не съм професионален ловец, може в суматохата някой да се опита и на мен да тегли една ....

Другия път ще си взема Beretta-та. За всеки случай!!!
При вас как е?
Публикувано: 01 April 2009 - 04:39 PM
Публикувано: 01 April 2009 - 08:38 PM
Публикувано: 01 April 2009 - 09:07 PM
AnubisA, в Apr 1 2009, 03:17 PM, написа:
Пу пу пу, акано, ....
Браво бе, много сте готини голички!!!

Извинявай AnubisA,

Целувки за Фабела, от мен и Дарк!!!
а на теб - повече усмивки и успехи!!!

Публикувано: 02 April 2009 - 09:42 AM
А иначе душачи имаме два броя, платнен и верига, не и правят никакво впечатление.. а като е с бодилката си знае, и хич не се и дърпа.. а и си ми е красива с нея :))

Публикувано: 04 April 2009 - 04:44 AM
Като се прибере от работа, ДАРК ме "води" на разхока навън. (молко е тъмно и срашно, но като той е с мен, макар и на повод, не е толкова страшно) всички които ни налбижават си избират или отсрещния тротоар, или се снишават в тревата и чакат да преминем гордо покрой тях под командата "редом".
Иначе в "късна доба сме точно като в онзи анекдот - "негри се биат в млака".
Някой беше писал за изложбат в Пловдив през април, нека по добре да е в Софи от 11-14 май?
Чао, на някои "добро утро", на други "лека нощ"
Приятен weekend на всички, и ако има сники, дайте да ги видим.
Сега, като е забранено в ЕС обръщениятя: Madame lady MISSIS
MISS, Дале няма да се върнем във времето на ШВЕЙК, който е писал на гаджетата на поручик ЛУКАШ - "Почитаема госпожо, мога ли да направя нещо за Вас..." (В общия случай винаги е успявал да напрви повече от очакваното, заради своята изобреателност на "полу идиот", още повече че въпросните GIRL FRIENDS са се опитвали точно и ясно да опишат желанията си - от чаша вино - до .....
Но това е друга тема, макар, че я започмах, защото явно, ако утре срещна хубава жена с някакво куче (каквото и да е - Дарк не "подбира", за разлика от мен) , дали не трябва, за да не ме глобят чиновниците от ЕС, да я извикам с "Ей маце...? Пък в края на краищата - по добре шамар, отколкото глоба, пък е и повд за запознанскто...
Публикувано: 05 April 2009 - 07:52 PM

Публикувано: 17 April 2009 - 10:18 AM