Фотогалерия
Публикувано: 14 December 2009 - 02:06 AM

Публикувано: 15 December 2009 - 08:00 PM

Красота.Една от любимите ми породи - Доберман!

Благодаря за споделения клип.

Публикувано: 17 December 2009 - 07:05 PM

Публикувано: 21 December 2009 - 01:54 PM
С нея си играеме доста, и е заразителна радостта и- така не съм си и грала със сняг даже и като дете, както с нея като сме!

she offers me protection,
a lot of love and affection- whether I`m right or wrong..
Публикувано: 21 December 2009 - 02:37 PM

MVP K9 Supplements- Храни за шампиони!
http://mvpk9.bg/
http://www.facebook.com/MVPK9BG
Добавете Здраве, Сила и Енергия за най-добрия си приятел!!!
Публикувано: 23 December 2009 - 12:45 PM

Поздрави от бандата!
Публикувано: 23 December 2009 - 07:03 PM
http://www.youtube.c...h?v=L99N1r43fnM
Публикувано: 23 December 2009 - 07:57 PM

Димо незнам дали сме говорили с теб преди, но за комбинация с моята Фира, която между другото на 27 Декември ще стане на 3 години, и както мисля знаеш напролет сме планирали да я заплодим, Аноар е най-подходящият мъжки в БГ.

Да обясня накратко:
Доколкото си спомням Аноар е внук на Rui Manuel del Rio Bianco по баща и правнук на Nitro del Rio Bianco по майка, двама от най-най-чистокръвните представители на породата, висококачествени наследници на старите изключително класни и с отлично здраве Furstenfeld и Nymphenburg линии. Двамата дядовци на Аноар Rui Manuel del Rio Bianco и Nitro del Rio Bianco от своя страна са полубратя.
Нашата Фира пък по линия на баща си Urbano del Diamante Nero е наследник на същите тези кучета и линии, които споменах. По майчина линия Фира е правнучка и носи кръвта на други значими Добермани, като Gamon di Campovalano и Jivago v.h. Wantij, които са полубратя и двама от най-добрите синове на Graf Quirinus van Neerlands Stam. Спомням си, че и Аноар на 4-ти пояс има наследници на това куче и по-точно Irinus de Firignis, поправи ме ако греша.
Оттук нататък предполагам сам можеш да се досетиш какво може да се очаква от подобна връзка...
Като характер и Фира и Аноар са отлични и доста твърди Добермани да не казвам голяма дума, но може би най-твърдите от тези, които аз съм виждал в България. Дори само по носенето на опашките може да ги разпознае човек, който си има представа...

Публикувано: 23 December 2009 - 08:28 PM

Димо незнам дали сме говорили с теб преди, но за комбинация с моята Фира, която между другото на 27 Декември ще стане на 3 години, и както мисля знаеш напролет сме планирали да я заплодим, Аноар е най-подходящият мъжки в БГ.

Да обясня накратко:
Доколкото си спомням Аноар е внук на Rui Manuel del Rio Bianco по баща и правнук на Nitro del Rio Bianco по майка, двама от най-най-чистокръвните представители на породата, висококачествени наследници на старите изключително класни и с отлично здраве Furstenfeld и Nymphenburg линии. Двамата дядовци на Аноар Rui Manuel del Rio Bianco и Nitro del Rio Bianco от своя страна са полубратя.
Нашата Фира пък по линия на баща си Urbano del Diamante Nero е наследник на същите тези кучета и линии, които споменах. По майчина линия Фира е правнучка и носи кръвта на други значими Добермани, като Gamon di Campovalano и Jivago v.h. Wantij, които са полубратя и двама от най-добрите синове на Graf Quirinus van Neerlands Stam. Спомням си, че и Аноар на 4-ти пояс има наследници на това куче и по-точно Irinus de Firignis, поправи ме ако греша.
Оттук нататък предполагам сам можеш да се досетиш какво може да се очаква от подобна връзка...
Като характер и Фира и Аноар са отлични и доста твърди Добермани да не казвам голяма дума, но може би най-твърдите от тези, които аз съм виждал в България. Дори само по носенето на опашките може да ги разпознае човек, който си има представа...

За родословието на Аноар не грешиш.:))))Напълно се доверявам на преценката ти, за целесъобразноста на връзката между Аноар и Фира. Аз нямам нищо напротив.:))))Когато решиш просто кажи!:))Мисля,че кученцата от тази връзка няма да посрамят родителите си.:))))))За мен е много важна преценката по потомство за моето куче.:))))Все едно уговаряме брак между благородници.

Публикувано: 26 December 2009 - 10:01 PM
А ти обещах снимки на Блек, понеже не можах да дойда с него......
Ето ти малко!
http://www.flickr.co...s/56934678@N00/
Публикувано: 27 December 2009 - 10:47 AM

П.С.
За всички останали почитатели на породата: ЗА РАЗВИТИЕТО НА ДОБЕРМАНИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА НЕОБХОДИМИ И КАЧЕСТВЕНИ ЖЕНСКИ ЖИВОТНИ!!!
Публикувано: 29 December 2009 - 03:10 PM
ky4eto e ARON a sobstvenika Andrei
D_B_E_R_M_A_N, кажи нещо повече за вас.Кои сте, от къде сте, от къде са кучетата...?Виждам, че проявяваш интерес, давай смело!:))))Клуба е отворен за всички.Красиви, не красиви..., няма значение.Всеки е тръгнал от някъде.:))))Ако наистина харесваш добермани, при нас ще намериш съмишленици и приятели.:)