Китайско качулато куче
Публикувано: 10 December 2008 - 02:06 PM
Много се радвам, че този "кръг" приключи ;D Нали знаете, колко е трудно докато едно куче се рутинира като състезател. Но, слава Богу, при Биско (по известен като Смело сърце и Безстрашников ;D) нещата се развиват добре. Вече откри, че може когато си поиска да си отиде в чантата-бокс и да си стои там колкото си поиска. Освен това, Бишо (това е нова интерпретация на името му, внесена от племенницата ми) установи, че Руските черни териери не са толкова страшни колкото изглеждат и ... с тях може да се играе, ама не много ;D Видяхме се и с една "детска любов" - едно сладко шелти Джото и ... вече беше мноооогоооо смел .... ;D .... постоянно се опитваше да й се катери откъм отзадзе ;D ... абе, както се казва - това е новият Гейлорд Еблю на нашата къща ... ;)
п.п. - bellissima СУУУПЕЕЕЕР СЛАДКИ СНИМКИ !!! Големи сладури имаш!!! Поздравления !!!

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 19 December 2008 - 08:42 PM
Мисля, че който е взел такова куче - ще се съгласи с мен.
След като се настани в риджбешка къща, не мина много време и вече е обучен като "истински лентяй". ;D ;D ;D

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 20 December 2008 - 01:37 PM
;D Чак мъдрост не търся в Бишо, ама ... знае ли се! ;D Но да, Бишо е спокоен, любвеобилен и много дружелюбен, а понеже си има и котка, си мисли, че всички котки го обичат. Съответно е много разочарован от отношението на уличните котаци. ;D Той ми е будилника ;) "знае" по кое време ставам и прави разлика от работен и почивен ден ;D не знам как. Никога не ме буди с дивашко скачане или лай, напротив, бавно и лекичко ме побутва - все едно ми казва "айде де, виж колко е часът?" Абе, сладур!

Публикувано: 20 December 2008 - 07:24 PM
Публикувано: 20 December 2008 - 09:31 PM

Публикувано: 31 December 2008 - 02:03 PM
Публикувано: 05 January 2009 - 08:52 AM
Цитат
Сладурана е малката ! :blink: За проблема - просто отидете и на друг лекар или му кажете, че не минава от този крем и потърсете причината. Във форума няма да получите съвет за това, по простата причина, че това е медицински проблем. Решението му изисква необходимото образование, а също така и преглед на самото куче. Това няма как да стане по интернет. ;) Дерматологичните проблеми както при човека, така и при животните трудно се диагностицират и обикновено се лекуват бавно. Успех !

Публикувано: 05 January 2009 - 11:25 AM
Разкажете нещо повече за своя китаец. На снимката на каква възраст е? Виждам, че не е вдигнала ушите - при голия вариант вдигнатите уши са задължителни. При пухестия клепнали уши са позволени
Ако сте ок с руския ТУК? можете да четете също инфо, а и хората са доста добронамерени, така че можете и да питате ако нещо конкретно ви интересува
Публикувано: 12 January 2009 - 11:07 PM
Цитат
Ще ни радваш ли със снимки, да ги следим как растат?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 13 January 2009 - 01:30 PM
Цитат
Честито !!! Я, тази година много бебета !!! :yahoo: :yahoo: :yahoo: Китайците превзема света ! ;D ;D ;D Да са живи и здрави и мнооогооо щастливи през целия си живот!
И нашата мама има бебета - http://www.dcforum.i...&...02&start=45

Публикувано: 13 January 2009 - 01:33 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 12 February 2009 - 01:00 PM

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "