Китайско качулато куче
Публикувано: 13 February 2009 - 04:29 PM
Цитат
Ти ако смяташ ,че всички тези красиви китайчета се раждат само с гривки и хубави космати крачета ,а всичко друго е голо, работа с машинка ,това е истинааааааааааа при шоу китайчета. ;D
Публикувано: 13 February 2009 - 04:51 PM
Цитат
И ако те интересуват Китайчета ще ти разкажа малко за тях, понеже съм първа която внесе чистокръвни Китайци в България още през далечната 2005 година.Така ,най ценните за изложби и най красивите са те които имат пусната грива по гърба , те естественно имат и много добре окосмени бутуши и опашка ,но точно тези екземпляри имат повече излишни косми по тялото ,които са отстраняват.Има втория тип които имат гривки само до края на врата , те са по малко окосмени в тялото и изискват по малко грижи.Има и третия тип ,които са голи имат леко окосмяване ,но те не представляват ценност за изложители. Има и облечени Китайчета ,на които им казват Паудер пуфи.Лично на мен ми обидно ,защото смятам ,че те трябва да бъдат съдени отделно от голите, в някои държави е така. При паудер пуф са подстригват косми само на муцунка и на част от врата.Не смятай ,че това някъква сложна процедура,става бързо и лесно и важно ,че накрая се получава страхотен резултат.Имаме страхотни малки кончета, не са ли прекрасни?
Публикувано: 14 February 2009 - 09:21 AM

Моето куче (лабрадор) има дисплазия - наследство от баща си Баркли Блондфел, който е куче на iglika (от този форум) и Мартин.
Публикувано: 09 May 2009 - 10:07 PM
Естествено денят започна първо с дългото фризиране....

После се опитахме да изплашим животните в зоологическата, но май на нас трябваше да платят такса вход, защото Чесо се оказа в някои моменти по интересен експонат от местните обитатели ....

Публикувано: 09 May 2009 - 10:10 PM

Малко хапка ..пийка....в очакване

И накрая Честър се сдоби с прекрасна хендлерка едва на 3 годинки, но с голям талант...

На кратко толкова от нас за днес. За утре съм запланувала същата веселба, но с Моли...само да не ме домързи ..много хихи
Публикувано: 11 May 2009 - 06:41 AM
bellissima, в May 9 2009, 08:10 PM, написа:

Малко хапка ..пийка....в очакване

И накрая Честър се сдоби с прекрасна хендлерка едва на 3 годинки, но с голям талант...

На кратко толкова от нас за днес. За утре съм запланувала същата веселба, но с Моли...само да не ме домързи ..много хихи
Хубав репортаж и сте много красиви.

Публикувано: 11 May 2009 - 06:44 PM

Публикувано: 11 May 2009 - 07:50 PM

Ама като отидете пак, взете и една куче-касичка

п.п. - Твоите "говорят" ли като моя? Защото моя често "бърбори" разни неща, особено като е превъзбуден - не мога да го определя като друг звук

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 12 May 2009 - 07:39 PM

ами не - мойте не си мърморят, но затова пък са доста певчески настроени

Публикувано: 30 May 2009 - 10:31 AM

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 30 May 2009 - 10:34 AM

Прикачени снимки

Публикувано: 31 May 2009 - 08:59 AM