Китайско качулато куче

Публикувано: 13 February 2009 - 04:29 PM
Цитат
Ти ако смяташ ,че всички тези красиви китайчета се раждат само с гривки и хубави космати крачета ,а всичко друго е голо, работа с машинка ,това е истинааааааааааа при шоу китайчета. ;D

Публикувано: 13 February 2009 - 04:51 PM
Цитат
И ако те интересуват Китайчета ще ти разкажа малко за тях, понеже съм първа която внесе чистокръвни Китайци в България още през далечната 2005 година.Така ,най ценните за изложби и най красивите са те които имат пусната грива по гърба , те естественно имат и много добре окосмени бутуши и опашка ,но точно тези екземпляри имат повече излишни косми по тялото ,които са отстраняват.Има втория тип които имат гривки само до края на врата , те са по малко окосмени в тялото и изискват по малко грижи.Има и третия тип ,които са голи имат леко окосмяване ,но те не представляват ценност за изложители. Има и облечени Китайчета ,на които им казват Паудер пуфи.Лично на мен ми обидно ,защото смятам ,че те трябва да бъдат съдени отделно от голите, в някои държави е така. При паудер пуф са подстригват косми само на муцунка и на част от врата.Не смятай ,че това някъква сложна процедура,става бързо и лесно и важно ,че накрая се получава страхотен резултат.Имаме страхотни малки кончета, не са ли прекрасни?

Публикувано: 14 February 2009 - 09:21 AM

Моето куче (лабрадор) има дисплазия - наследство от баща си Баркли Блондфел, който е куче на iglika (от този форум) и Мартин.

Публикувано: 09 May 2009 - 10:07 PM

Публикувано: 09 May 2009 - 10:07 PM

Естествено денят започна първо с дългото фризиране....

После се опитахме да изплашим животните в зоологическата, но май на нас трябваше да платят такса вход, защото Чесо се оказа в някои моменти по интересен експонат от местните обитатели ....

Публикувано: 09 May 2009 - 10:10 PM

Публикувано: 09 May 2009 - 10:10 PM

Малко хапка ..пийка....в очакване

И накрая Честър се сдоби с прекрасна хендлерка едва на 3 годинки, но с голям талант...

На кратко толкова от нас за днес. За утре съм запланувала същата веселба, но с Моли...само да не ме домързи ..много хихи

Публикувано: 11 May 2009 - 06:41 AM
 bellissima, в May 9 2009, 08:10 PM, написа:
bellissima, в May 9 2009, 08:10 PM, написа:

Малко хапка ..пийка....в очакване

И накрая Честър се сдоби с прекрасна хендлерка едва на 3 годинки, но с голям талант...

На кратко толкова от нас за днес. За утре съм запланувала същата веселба, но с Моли...само да не ме домързи ..много хихи
Хубав репортаж и сте много красиви.

Публикувано: 11 May 2009 - 06:44 PM

Публикувано: 11 May 2009 - 06:44 PM

но все пак се постарах да предам емоцията от деня...и както предположих съвсем ме домързя да повторя "фиаското" с Моли, но тия дни ми се ще много да го направя ама да видим кога
 но все пак се постарах да предам емоцията от деня...и както предположих съвсем ме домързя да повторя "фиаското" с Моли, но тия дни ми се ще много да го направя ама да видим кога   

Публикувано: 11 May 2009 - 07:50 PM

Ама като отидете пак, взете и една куче-касичка

... щом като има полза и при това не боли ....
   ... щом като има полза и при това не боли ....  

п.п. - Твоите "говорят" ли като моя? Защото моя често "бърбори" разни неща, особено като е превъзбуден - не мога да го определя като друг звук
 Като някакво глупаво гномче, което постоянно прави коментар на живота.
  Като някакво глупаво гномче, което постоянно прави коментар на живота.  

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

Публикувано: 12 May 2009 - 07:39 PM

Публикувано: 12 May 2009 - 07:39 PM

ами не - мойте не си мърморят, но затова пък са доста певчески настроени
 иначе предпочитат да прекарват повечето от времето си на 2 крака, особено Моли
 иначе предпочитат да прекарват повечето от времето си на 2 крака, особено Моли   

Публикувано: 30 May 2009 - 10:31 AM

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

Публикувано: 30 May 2009 - 10:34 AM

... има прилика, нали?
 ... има прилика, нали?  
						Прикачени снимки

Публикувано: 31 May 2009 - 08:59 AM

Публикувано: 31 May 2009 - 08:59 AM

как я карате вие :) нас ни мори обедното слънце и вместо да се крием на сянката дефилираме под лъчите и каквото и да мажем все сме "запечени" леко на фурна хахах
 как я карате вие :) нас ни мори обедното слънце и вместо да се крием на сянката дефилираме под лъчите и каквото и да мажем все сме "запечени" леко на фурна хахах

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +