Добри ветеринари в Стара Загора
Публикувано: 19 July 2008 - 12:02 AM
Цитат
Случват се всякакви неща. Съжалявам за кучето на братовчед ти.
Всеки прави грешки,човешко е.
Лошото е когато тези грешки станат практика....тогава става така че при ветеринари като този ходят случайно минаващи от там или хора с безпроблемни животни било за ваксинка,било за нещо друго дребно.
За сложни операции ... хммм не пожелавам на никого да се налага и тогава освен добър ветеринар е нужно и Бог да е на помощ на кучето!
Понякога виждам как ръцете на нашите ветеринари са вързани поради липсата на техника,тези които имат техника пък им липсват знания...и така.Правя сравнения с ветеринарите от Германия ... там в една от клиниките в които ходя годишната им квота на умряло в техните ръце куче е 1 (ЕДНО) без да броим старите и немощни избавени от мъките си животни.Или тези за които всяка помощ е дошла твърде късно.
Пожелавам да не ви се налага да посещавате ветеринар,това е най-добрият специалист ;)
Публикувано: 19 July 2008 - 12:03 AM

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 19 July 2008 - 12:10 AM
Цитат
Виж сега,като си нещо депресирана не си го изкарвай на юзерите в този форум!
НЕ ме интересуват твоите отношения с този човек дали сте приятели или нещо повече,това си е твой личен живот!
Аз казвам това което съм видяла с очите си!
А ако ти вярваш че няма безгрешен човек ... ами тогава живееш в Страната на чудесата от едноименният роман "Алиса в страната на чудесата"!
Лека вечер и не се хаби да спориш,всички знаем колко заядлива и хаплива си!
Със здраве...и най-вече здраве на домашните любимци желая!
Публикувано: 19 July 2008 - 09:50 AM
Дали някой е или не е добър лекар може много да се спори - доказва се на практика. Пак казвам - случват се всякакви неща в живота. Аз за себе си съм убедена, че това е най-добрия лекар, с когото съм имала възможността да общувам до момента. Също като Агалина мога да кажа, че когато стане много тежко разчитаме само на него.
Публикувано: 19 July 2008 - 10:04 AM
Цитат
Дали някой е или не е добър лекар може много да се спори - доказва се на практика. Пак казвам - случват се всякакви неща в живота. Аз за себе си съм убедена, че това е най-добрия лекар, с когото съм имала възможността да общувам до момента. Също като Агалина мога да кажа, че когато стане много тежко разчитаме само на него.
Разбирам те напълно!
Както писах няма безгрешни хора ... човешко е да се греши ... ако за един той не е добър специалист защото точно при него е сгрешил,за друг е обратното и така.
За мен важно е само това всеки да е доволен от специалиста с който работи.
Това е ...
Публикувано: 05 November 2008 - 03:57 PM
Публикувано: 24 November 2008 - 10:41 AM
Цитат
ул. Стефан Караджа 101, телефон: 65 41 22, 0888228252
!!!СТИГА СПАМ!!! :angry:

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 24 November 2008 - 10:21 PM
Публикувано: 11 June 2010 - 10:41 AM
Публикувано: 19 June 2010 - 06:37 PM
Д-р Кунев също е много свестен и приказлив човек,който обича животните и не отказва съвет или помощ,когато и да отида при него.Не се сещам обаче как се казва самата клиника.
Имам приятел,който караше стаж в клиника "Феникс" и съм чувала само добри коментари за мястото.Имам също така и приятелка и колежка,която води кучето и зайчето си там и е доволна от обслужването на лекарките.
За сега това мога да споделя,като лични впечатления.

Life Sucks,And Then You DIE!
It's such a brutal planet,it's such a living HELL!
Публикувано: 26 June 2010 - 12:28 PM
Преди време в университета имаше малки кученца,непородисти,трички.Осиновиха две от тях,а на третото аз намерих семейство,което го взе и заедно го заведохме във въпросната амбулатория,защото им е близо до вкъщи на хората.Лекарят беше много разбран и нашироко обясни на мъжа и жената какво трябва да се направи за малкото кученце - ваксини,обезпаразитяване,паспорт,храна и т.н.Забелязала съм,че и цените там май не са прекалено високи.
И така,мога да кажа в заключение,че съм останала с добри впечатления от мястото.

Life Sucks,And Then You DIE!
It's such a brutal planet,it's such a living HELL!