Dog.bg Форуми : Добри ветеринари в Стара Загора

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (4 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Добри ветеринари в Стара Загора

#21 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 18 July 2008 - 11:55 PM

Не знам. Аз пътувам от София до Стара Загора за този лекар.
Случват се всякакви неща. Съжалявам за кучето на братовчед ти.
User's Signature

Качена снимка

#22 Потребителят е офлайн   mik Икона

• Breeding for Quality,NOT Quantity
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 19 July 2008 - 12:02 AM

Цитат

Не знам. Аз пътувам от София до Стара Загора за този лекар.
Случват се всякакви неща. Съжалявам за кучето на братовчед ти.

Всеки прави грешки,човешко е.
Лошото е когато тези грешки станат практика....тогава става така че при ветеринари като този ходят случайно минаващи от там или хора с безпроблемни животни било за ваксинка,било за нещо друго дребно.
За сложни операции ... хммм не пожелавам на никого да се налага и тогава освен добър ветеринар е нужно и Бог да е на помощ на кучето!
Понякога виждам как ръцете на нашите ветеринари са вързани поради липсата на техника,тези които имат техника пък им липсват знания...и така.Правя сравнения с ветеринарите от Германия ... там в една от клиниките в които ходя годишната им квота на умряло в техните ръце куче е 1 (ЕДНО) без да броим старите и немощни избавени от мъките си животни.Или тези за които всяка помощ е дошла твърде късно.

Пожелавам да не ви се налага да посещавате ветеринар,това е най-добрият специалист ;)

#23 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 19 July 2008 - 12:03 AM

;D :o Виж сега ,мила ми Мик.Познавам този лекар (беше асистент  тогава ,като се запознах с него , напълно случайно - това е една друга стори..хех..)  и този човек от около 15 години.Признавам - приятели сме .Всеки път, когато имам Голям  ПРОБЛЕМ ,му се обаждам.Не става въпрос за пари.Този човек ме научи преди почти сто години - в нашего измерение - петнайсет ..сори ..какво е да се бориш за животното си.Простотии за ръждиви телове - не нa мен тези.Повдига ми се от това.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#24 Потребителят е офлайн   mik Икона

• PipPipPip

Публикувано: 19 July 2008 - 12:10 AM

Цитат

;D :o Виж сега ,мила ми Мик.Познавам този лекар (беше аситент тогава ,като се запознах с него )  и този човек от около 15 години.Признавам - приятели сме .Всеки път, когато имам Голям  ПРОБЛЕМ ,му се обаждам.Не става въпрос за пари.Този човек ме научи преди почти сто години - в нашего измерение - петнайсет ..сори ..какво е да се бориш за животното си.Простотии за ръждиви телове - не нa мен тези.Повдига ми се от това.

Виж сега,като си нещо депресирана не си го изкарвай на юзерите в този форум!
НЕ ме интересуват твоите отношения с този човек дали сте приятели или нещо повече,това си е твой личен живот!
Аз казвам това което съм видяла с очите си!

А ако ти вярваш че няма безгрешен човек ... ами тогава живееш в Страната на чудесата от едноименният роман "Алиса в страната на чудесата"!

Лека вечер и не се хаби да спориш,всички знаем колко заядлива и хаплива си!
Със здраве...и най-вече здраве на домашните любимци желая!

#25 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 19 July 2008 - 12:14 AM

Ммм- не съм депресирана.Ма никак. В чудесно състояние на духа съм си..Не разбирам горното от теб - сори.. :o
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#26 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 July 2008 - 09:50 AM

Дами, ТАЙМ-АУТ!
Дали някой е или не е добър лекар може много да се спори - доказва се на практика. Пак казвам - случват се всякакви неща в живота. Аз за себе си съм убедена, че това е най-добрия лекар, с когото съм имала възможността да общувам до момента. Също като Агалина мога да кажа, че когато стане много тежко разчитаме само на него.
User's Signature

Качена снимка

#27 Потребителят е офлайн   mik Икона

• PipPipPip

Публикувано: 19 July 2008 - 10:04 AM

Цитат

Дами, ТАЙМ-АУТ!
Дали някой е или не е добър лекар може много да се спори - доказва се на практика. Пак казвам - случват се всякакви неща в живота. Аз за себе си съм убедена, че това е най-добрия лекар, с когото съм имала възможността да общувам до момента. Също като Агалина мога да кажа, че когато стане много тежко разчитаме само на него.

Разбирам те напълно!
Както писах няма безгрешни хора ... човешко е да се греши ... ако за един той не е добър специалист защото точно при него е сгрешил,за друг е обратното и така.
За мен важно е само това всеки да е доволен от специалиста с който работи.
Това е ...

#28 Потребителят е офлайн   Kimy Икона

Публикувано: 05 November 2008 - 03:57 PM

Иска ми се тази тема да я направим по информативна за тези които я четат. Въпроса добра ветринарна клиника в Стара Загора съм си задавал много пъти за последните 3 години и нямам утвърдителен отговор. Когато назовавате лекар е добре да напишете къде практикува и за какви болести сте търсили помощ. Ветеринарни клиники много, но лично аз имам предимно негативен опит. Този опит завърши със смъртта на любимия ми котарак. Много го обичах и 10 години ми беше другарче. Неговото име и снимка представляват потребителското ми име и аватар. Много познати роднини ме съветват да си взема друго коте. Преди да тръгна да търся друго животинче ми се иска да науча в случай на нужда къде мога да го заведа. Не ми се иска да спорим коя клиника е по-добра. Нека всеки които има някакъв опит да го сподели. Всеки сам да си прави изводи.

#29 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 24 November 2008 - 10:41 AM

Цитат

д-р Ганчев, клиника Вита Вери
ул. Стефан Караджа 101, телефон: 65 41 22, 0888228252

!!!СТИГА СПАМ!!!  :angry:
Има полза от тези теми. Кучето от тази тема е било заведено при д-р Ганчев, след като живота му буквално изтичаше. За сега е стабилизирано, остава да му стискаме палци да се възстанови напълно. Благодаря, че споделихте, тази информация спаси живота му.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#30 Потребителят е офлайн   lizka Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 24 November 2008 - 10:21 PM

Искам и аз лично да Ви благодаря. Наистина благодарение на д-р Ганчев Бък е все още жив и с всеки изминал ден има подобрения. Аз лично съм много доволна от отношението на всички и от адекватната намеса. Ако не дай си боже някой ден ми се наложи да търся помощ, ще го направя именно там.
User's Signature

Качена снимка

#31 Потребителят е офлайн   manev Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 22 December 2008 - 07:57 PM

Моля,някой да ми даде адреса на тизи клиника в кв.Железник,гр.Стара
Загора!Благодаря!

#32 Потребителят е офлайн   pepikz Икона

Публикувано: 26 December 2008 - 10:04 PM

Bih iskala da 4ue mnenieto vi za D-r Kunev v Straza Zagora klinikata mu e zad Ikonomi4eskata gimnaziq, preporu4aha mi go no ne go poznavam, a  iskam nai-dobroto za kotkata si.Blagodarq vi predvaritelno

#33 Потребителят е офлайн   Valka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating
Публикувано: 11 June 2010 - 10:41 AM

Purvo da se izvinq,no kopma mi e na dva dena i vse o6te nqmam kirilica. Taka, otnosno temata ...na men mi preporu4aha vetirinarnata klinika kum trakiiskiq universitet. Imat strahotna suvremenna aparatura i izvur6vat vsqkakvi raznoobrazni izsledvaniq. ima sait,mojete da razgledate, az li4no 6te zaloja na tqh....4akam si ku4enceto skoro da stane na 40 dena i da si go vzimam-6te go zaveda tam OPREDELENO. Edna priqtelka 4ak ot Veliko Turnovo sa q izpratili tam....samo tam mogat da napravqt zadulbo4eni izsledvaniq na va6iq lubimec.
User's Signature

Качена снимка

#34 Потребителят е офлайн   Luffy Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 June 2010 - 05:21 PM

Тъй като не намерих информация реших да отворя тази тема, та споделете съграждани според вас къде са най добрите и къде ще ме посъветвате да отида :)
User's Signature

Качена снимка

#35 Потребителят е офлайн   Atma Raj & Tara Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 June 2010 - 06:21 PM

Ние сме много доволни от д-р Живко Желязков.

#36 Потребителят е офлайн   Arha Икона

• Pessi-Mystic
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни,природа,
    музика,книги,мотори,
    ветеринарна медицина.

Публикувано: 19 June 2010 - 06:37 PM

Здравейте,студентка съм в "Тракийски университет" Стара Загора и през повечето време живея в този град.Имам 2 кучета и 2 котки,които са постоянни обитатели на дома ми,но редовно се появяват и различни други четирикраки гости.Налага ми се да ходя при втеринарни лекари,защото все още съм далеч от това да съм в състояние сама да си лекувам животинките.Личното ми мнение е,че в клиника "Аксис" наистина ги е грижа за гадинките,които им водят всеки ден и правят всичко по силите си да помогнат.Д-р Иванова и нейният помощник са изключително разбрани и усмихнати хора,с които спокойно може да се говори.
Д-р Кунев също е много свестен и приказлив човек,който обича животните и не отказва съвет или помощ,когато и да отида при него.Не се сещам обаче как се казва самата клиника.
Имам приятел,който караше стаж в клиника "Феникс" и съм чувала само добри коментари за мястото.Имам също така и приятелка и колежка,която води кучето и зайчето си там и е доволна от обслужването на лекарките.
За сега това мога да споделя,като лични впечатления.
User's Signature

Life Sucks,And Then You DIE!
We're spinning round on this ball of hate,there's no parole, there's no great escape.
It's such a brutal planet,it's such a living HELL!

#37 Потребителят е офлайн   Luffy Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 June 2010 - 07:34 PM

благодаря много :), между другото и аз съм в ТУ обаче съм Хуманна Медицина, да ви питам някакви отзиви за Синия Кръст в стз ?
User's Signature

Качена снимка

#38 Потребителят е офлайн   Arha Икона

• Pessi-Mystic
  • Икона
  • Покажи галерията
    музика,книги,мотори,
    ветеринарна медицина.

Публикувано: 20 June 2010 - 04:30 PM

Под "Син кръст" имаш предвид амбулаторията или..?
User's Signature

We're spinning round on this ball of hate,there's no parole, there's no great escape.

#39 Потребителят е офлайн   Luffy Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 June 2010 - 06:26 PM

Да там зад 5-то остновно
User's Signature

Качена снимка

#40 Потребителят е офлайн   Arha Икона

• Pessi-Mystic
  • Икона
  • Покажи галерията
    музика,книги,мотори,
    ветеринарна медицина.

Публикувано: 26 June 2010 - 12:28 PM

Ми,минавала съм през амбулаторията няколко пъти,бегло се познавам с лекарите,но останах с впечатлението,че са свестни хора,които обичат животинките.С единият даже веднъж си бъбрихме за моите мелези и за това,че кръстоските са много интересни кучета,защото се получават различни и интересни,с много положителни качества.Това негово мнение много ми хареса,защото ми писна от бастуни,които ако не могат да сложат етикет с породата ня някое куче,значи то не заслужава да живее.
Преди време в университета имаше малки кученца,непородисти,трички.Осиновиха две от тях,а на третото аз намерих семейство,което го взе и заедно го заведохме във въпросната амбулатория,защото им е близо до вкъщи на хората.Лекарят беше много разбран и нашироко обясни на мъжа и жената какво трябва да се направи за малкото кученце - ваксини,обезпаразитяване,паспорт,храна и т.н.Забелязала съм,че и цените там май не са прекалено високи.
И така,мога да кажа в заключение,че съм останала с добри впечатления от мястото.
User's Signature

• (4 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни