Санбернар
Публикувано: 02 February 2008 - 11:57 PM
Цитат
най-после най- най -красивите санбернари си имат бебета да са ви живи и здрави
Аз същото викам ама имам 1 въпрос.Нямахте ли вие женска Санбернарка или съм нещо в грешка. ;)
lunabg, мерси много.За това няма проблеми.Ама освен хубава е и много хитра...Ейся пак ми разнася единия чехъл ама това е друга тема. ;) ;)Айде много здраве на всички и да се радвате на кучетата си! :yahoo:
Публикувано: 03 February 2008 - 01:24 PM
Ето още малко снимки от тези дни.Дано ви харесат! :yahoo:

EDIT: Ето още 2. :wub:

EDIT: Ето още 2. :wub:

Публикувано: 03 February 2008 - 01:41 PM
браво Васко
хубави снимки ( и кученцето де ;D)
гледам че ходите обикаляте ама глезанка само гледа да седне пред вратата :rolleyes:
хубави снимки ( и кученцето де ;D)
гледам че ходите обикаляте ама глезанка само гледа да седне пред вратата :rolleyes:
Публикувано: 03 February 2008 - 05:01 PM
То е разбира се! ;)
Buch, ами тя и сега не се побира.Или поне не и на 1 стълба. :yahoo:
Ам тя къде ли не сяда...скимне й и аре... ;DПоне по цял ден май, май само спинка. :blink: :blink: :yahoo:
Buch, ами тя и сега не се побира.Или поне не и на 1 стълба. :yahoo:
Ам тя къде ли не сяда...скимне й и аре... ;DПоне по цял ден май, май само спинка. :blink: :blink: :yahoo:
Публикувано: 03 February 2008 - 05:18 PM
Цитат
Васко аз от никой не сам се крила че имам санбернар но пречи ли ми да имам още един при това от най-красивите санбернари в България?
Нееее...ти не си ме разбрала правилно.Просто не беше писала в темата отдавна и не бях сигорен ти ли имаш Санбернар. ;)Как да пречи бре...колкото повече, толкова повече. :yahoo:Твоята Тери нали имаше малки...някой техни снимки да сложиш ако може? :)
Публикувано: 04 February 2008 - 07:30 PM
Сладурр..голям сладур е станал само да попитам нещо.На едното краче ми се видя сякаш има нещо като топка на дения преден крак или просто е от козинката.Питам, защото и на Габи майка и има нещо такова.Той баз баят пораснал бре, пу пу данмуй уруки. ;D :yahoo:
Публикувано: 04 February 2008 - 11:38 PM
Цитат
Аз мисля че това му е лакатя и козината расте в по друга посока и такати се струва по обемно
Май си прав ама просто не бях сигорен.Иначе баз бая пораснал тоз Рафаел бре, направо го бех забравил.Толкова време собствениците му не бяха писали за него.Спрямо последните снимки ме кефи доста повече.Той всъщност кога беше роден? :)
Публикувано: 05 February 2008 - 12:12 AM
Емм те почти на 1 възраст с Габи бре.Само дето вашият палавник с 45 дена по-голям.Да вий жив и здрав.Ами вие от кой град бяхте? :)