Санбернар
Публикувано: 12 April 2008 - 10:51 PM
В първият момент помислих, че са някакви здравословни проблеми, но дори и това е абсурдно.Не съм го срещал на живо, но всички Санбернари са толкова добри и сладки.Как може да има хора, които биха погледнали с лошо око на него. :huh: :'(Дано поне се разбере кои са злосторниците. :'( :huh:
Публикувано: 29 April 2008 - 11:52 AM
bela_leo, Нема да е зле ако пишеш на Кирилица ама това не ми пречи да ти отговоря. :) Айде първо- Христос Воскресе.Ами едно малко Санбернарче може и да е 700 лева може и 1700 лева.Грижите ами какво да ти кажа- не са като за Хамстерче.По-добре прочети по-старите мнения в темата и ще разбереш долу-горе за какво става дума.Информацията е много и в 1 мнение ще ми е трудно да я кажа.Прочети както ти казах и ако все още имаш въпроси питай.Ще ти отговоря със удоволствие. :)
Публикувано: 03 May 2008 - 12:43 AM
Цитат
Ей Васко мнооооооооооооооооогооооо :rolleyes: е пораснала твоята красавица, много красива (пу-пу да не й е уроки на :wub: ) ;D Сигурно по-голяма и от тебе е станала ;D ;D ;D Много хубавка Санбернарка е :)
Ее аз съм около 95кг. , а тя с около 20 отдолу, но е със сигорност по-луда от мен.Хей хора темата почва да замира.Мен донякъде и затова не ми се пущат нови снимки на Габи.Става все едно да си чатя с още 2-3 човека.Вярвам, че има доста хора, които четат тази Тема , а и предполагам имат какво да кажат.Хайде пишете бе да му се невиди. ;) :yahoo: B)
Публикувано: 03 May 2008 - 09:54 AM
Васко най трудното е да се намерят съмишленици,но пускай снимки на Габи,аз съм и най големия фен нали знаеш? ;)

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Публикувано: 03 May 2008 - 03:50 PM
Мерси. :blink: ;)Ама ще е довечера след разходка, че иначе може да ми изяде апарата. ;DНезнам как съм я разлигавел обаче става голяма борба преди разходка- то скачане, дърпане, хапане.За жалост сега майка е без работа, но скоро трябва да я възстановят и аз си кроя едни планове по някакъв начин да събера парички за втори Санбернар обаче все пак има време и нищо не се знае за сега.Иначе ейсега след празниците ще я водим пак в института в Стара Загора.От последния път като и предписа лекаря едни хапчета(забравих им името) има голям резултат.Да се надяваме всичко да се е оправило от тях, че иначе може операция да се наложи. :( Айде до след няколко часа. :)
Публикувано: 04 May 2008 - 04:20 PM
Благодаря на Буч за страхотният сайт който ми даде- http://www.eurobreed...nhardshund.html
Ето и няколко от многото снимки, които ми харесаха:
ЦъъК! :)

Кво да кажа друго... :)
Ето и няколко от многото снимки, които ми харесаха:
ЦъъК! :)

Кво да кажа друго... :)
Публикувано: 04 May 2008 - 07:06 PM
Ее как да си изкривя душата и да кажа, че това куче е лошо.Направо си бонбонче. :yahoo: