Санбернар
Публикувано: 05 May 2008 - 07:32 PM
Публикувано: 05 May 2008 - 08:01 PM

За жалост езика ми попречи да разбера достатъчно за тази обява, но http://www.marktplaz...ies-5354797.php
Ето някой тук продава мъници.Мен лично мисля, че 2 от тях ми харесаха най-много. :) Някой ако разбира езика от обявата нека преведа малко. :)
На 23 Февруари са се родили много хубави бебенца ако не се лъжа в Холандия.Родителите много ми харесаха от снимките.Ето адрес: http://home.planet.n...270/puppies.htm
Това би трябвало да са родителите:
Тука Reu като още по-малък:
Големи са сладури.Ето един на 4 седмици.Май Reu му беше името:
Публикувано: 05 May 2008 - 08:34 PM
Teefje/Female
На мен това най-много ми хареса.
Angel after fiona
Sire: Kings Mill Lukai HD: B/ ED:0

Dam: Stiolin's Fiona After Ruben HD:1/0/ED:0

Публикувано: 08 May 2008 - 11:55 AM
Публикувано: 08 May 2008 - 03:17 PM
Публикувано: 08 May 2008 - 03:23 PM
Поздрави от морските ти приятели : аз/Дамян/ и кака (с 1 месец без 2 дена) Тара.
Публикувано: 08 May 2008 - 11:13 PM
Публикувано: 09 May 2008 - 07:41 AM

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Публикувано: 16 May 2008 - 11:59 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 17 May 2008 - 06:47 PM
Много бихме искали, ако сте от София, да ви видим на срещата на брат`чедите и от една друга чудесна швейцарска порода - Бернско парстирско куче (влез в подфорума на породата и ни виж) Въпреки че пред Габи нашите ще изглеждат като буболечки...

www.monasterymeadows.com
Публикувано: 18 May 2008 - 01:40 PM
Публикувано: 18 May 2008 - 04:45 PM
Очаквайте и следващите части.Пич-а го рипна по моя молба, за което съм му много благодарен! :) Ако някой го иска с по-добро качеств- имам го и на 2.3ГБ така, че да казва тука. :)
Публикувано: 19 May 2008 - 08:21 PM
Една мила, не много стара случка. Бяхме на почивка в село, близо до Китен в една къща. Разбира се, с моят куч Нерон. Разхождахме се всеки ден в околията на селото. За моя голяма изненада минахме близо до един двор, от където се чу мощен лай. С тежки и уж пъргави стъпки се завчете една санбернарка към оградата. Ръмжеше и пазеше двора. Аз се отказах да се приближа повече да и се нарадвам понеже си помислих, че е злобна. Стопаните и бяха на беседката и почнаха да се смеят, като видяха как моя куч се крие зад мен от страх ;D. Дойдоха до оградата и почнаха да питат за Неро обичайните въпроси- порода, възраст, дали е злобен... След този разпит отвориха вратата и санбернарката излезе навън. Бяха невероятна гледка- тя беше два пъти по-голяма от Нерон ;D. Успях да я помачкам и много я харесах.С видимо поддържана козина и ухаеща на чисто ;D. Много любвеобилна куч се оказа. Не знам защо, но май се казваше и тя Габи ;D. Не можах да я снимам, защото нямах батерия в апарата и още се упреквам за това .... Надявам се да не съм ви досадила много,много :izcherven:.
Аз съм от Бургас и преди да взема Неро имаше тук един санбернар. Може би е починал, понеже беше видимо старичък :( . Знаете ли за кучета от тази порода тук в Бургас?
Ох.. много се разприказвах. Ох.. нещото, с което трябваше да започна- Казвам се Надежда(предпочитам да ми казват Надя) и както споменах съм от Бургас и съм страшен фен на тази порода :wub:. Хайде, стига съм писала като за първи пост тук :blink:.
Поздрави !

Публикувано: 19 May 2008 - 09:54 PM